Şimdi Ara

lineage cdsini nasıl bulabilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selam arkadaşlar... sorun şu bedava oynamam için yapmam gerekenler bunlar ama c4 ve c5 i ben bulamıyorum o yüzden yapamıyorum ? aşağıdaki gibi... ve ben ücretli üye olmak istiyorum bu oyunun cd si varmı nasıl elde edeceğim ve nasıl paralı üye olacağım yardımcı olurmusunuz ??? teşekkürler


    İlk başta oyunu filaplanet veya lineage2.com/game download/ c4 veya c5 clienti indir. zaten baya büyük bi şey gigabytelarla ölçülüyo sonra google da "lineage2 c4 veya c5 private servers" diye araştır. İstediğin özelliklere gore bir server in kendi sitesine git nasıl bağlanabileceğin hakkında forumlarda veya sitenin içinde bilgi edin. Genellikle patch indirmeni ister. Sonra da indirdiğin patch de nasıl kuracağınla alakalı readme.txt dosyası bulnur. oradan bilgi edinip kurabilirsin. sonrada kurduğun lineage dizininin içinde bulunan system klasorunun icindeki lineage iconuna direk tıklayıp yüklediğin servera girebilirsin. Ama bazı server lara patch yüklemeden de girebilirsin. zaten sitenin kendi adresine girdiğin zaman anlarsın orda gerekli açıklamalar bulunur. Bu durumda da bağlanmak istediğin serverin IP adresini alıp c:\\windows\system32\drivers\etc klasorunun içinde ki Host dosyasını kopyalayıp kopyaladığın host dosyasının not defteri ile açtığın zaman 123.456.789 l2authd.lineage2.com gibi aldığın serverin IP si ile değiştirmen lazım. SOnra da girmek istediğin serverin kendi sitesinden register butonuna tıklayıp üyelik alıyosun ve bağlanıyosun.







  • www.lineage2.com bu offical sitedir. burdan üye ol paranı pay-pall ya da farklı bi yolla alirlar sen de paralı uye olursun..... ücretsiz sitelere girmek ve onları bulmak daha zor :) sen onu basarmis offical siteyi basaramamissin helal olsun ne diim.
  • biraz googlede ara büssürü konu vardır öle beleşçilik yok
  • Ya orjinale çok yakın serverlar var! Bence önce bi ücretsiz serverları dene ondan sonra paralıya geçersin! Herkes bi şekilde bu serverlardan indirip oyuna giriyo sen de başarırsın emin ol! Ama benim param çok veririm coşarım dersen senin tercihin tabiki dostum!
  • sakın öyle birşey yapma 2 seçimin var farklı şekilde lineage2 bide paralı orjinal lineage2 seç birini oyna sonra bedavada oynayıp kötü oyun dersen bil senin anlını karışlarım

    bu ban sopasını anlının çatına vururum
  • Benceee! Orjinal sitesinden oyunu iyice incele ondan sonra ister parasıyla ister iyi bi serverda beleşe oyna! Ama pişman olmazsın! Aha da buraya yazıyorum! Hatta eğer l2extreme girer orda titan serverında oynarsan kasman için de yardımcı oluruz! Sorun değil!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.