Şimdi Ara

LAVANTANIN MUCİZELERİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • LAVANTA MUCİZESİ
    Doğa ananın insanoğluna sunduğu bu mucize bitki ülkemizde Akdeniz bölgesinde yetişir. İçeriği itibariyle: Uçucu yağ, glikozitler, alkaloitler ve tanen bulunmaktadır. İçerdiği bu maddelerden ise lavanta yağı elde edilir. yoğun olarak kozmetik ve Kokulu Ütü suyuüreten firmaların ana maddelerinden biridir.

    İnsan vücuduna faydalarından bahsetmek gerekirse; İştah açar ve sindirimi kolaylaştırır, Mide ve bağırsaklardaki gazı sökerek şişkinliği önler, Yatıştırıcı özelliğiyle Depresyon, Migren ve Uykusuzluk çeken hastalara bire birdir. Bu tür rahatsızlıkları olan hastaların lavanta kokusu sinmiş olan yastık kullanmaları tavsiye edilir. Özellikle ev hanımları bu kokunun yatak odalarına ve gar dolaplarına sinmesi ve uzun süreli kalıcı etkisini koruması için hazır lavanta kokulu ütü sularını kullanmaları tavsiye edilir.

    Lavantanın diğer bir faydası da Kusma refleksini önleyerek, idrar sökmeyi kolaylaştırdığından böbrekleri temizleyici özelliği bulunmaktadır. Yine Beş dakika içinize çekeceğiniz hafif bir lavanta kokusu; erken yaşlanmanıza neden olan stres hormonu 'kortisol'un salgılanmasını yavaşlatarak sakinleşmenizi sağlar. Cildi genç tutar. Lavanta kokusu, uzun zamandan beri antiseptik ve dezenfektan olarak ta kullanılmıştır.

    Tüm yaşam alanlarımızda lavanta kokusunu hissetmenin bu kadar çok faydası varken bu kokuyu saf halde kullanmak hem çok pahalı hemde tercih edilmeyen bir yöntemdir Kalıcı ve rahatlatıcı bir koku için özellikle deterjan kimyasalları içerisinde belirli oranlarda bulunan ürünleri tercih etmeniz önerilir. Özellikle Doğal lavanta kokulu ütü sularını kullanmak lavantanın şifa kaynağından azami derecede faydalanmanıza vesile olur. Son dönemlerde Burcemavm firmasının ürettiği Leke sökücüarasında en çok tutulan ürünlerde olan lavanta kokulu ütü suyunu temin edebileceğiniz adreswww.burcemavm.com sitesinden ulaşabilirsiniz Ürün içerik olarak doğal lavanta aromasıyla hazırlamış olup, müşterilere konsantre haliyle satılmaktadır. Bir Su bardağı kokulu ütü suyu 3 lt normal çeşme suyuyla karıştırılarak ütülerde kullanılmaktadır. Kireç önleyici etkisiyle ütünüzün kireçlenmesini önlediği gibi tabanının temiz kalmasını da sağlamaktadır. Firma ürünün tüm yaşam alanlarında kullanılması amacıyla fiyatını da makul tutmaktadır.
    Burcem avm sağlıklı günler diler





    .

     LAVANTANIN MUCİZELERİ



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.