Şimdi Ara

Motor bloğu çatlak giderici ürünler(Yardım )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
10.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merabalar,ben Antalya da yaşıyorum,Akdeniz üniversitesinde öğrenciyim

    sorum olacak bilgisi olan arkadaşlar beni bilgilendirebilirseniz çok sevinirim;

    Aracımın üst kapak contası yanmış servise gittim,değiştirmek için söktüler motor bloğunda 2 3 adet kılcal çatlak var dediler gösterdiler gözle zor görülüyolar çok ince ve küçük bi kaç çizgi var ancak contayı değiştirince en ufak hararette yeniden conta yakacağını çatlakların kaynatılması gerektiğini söylediler ve baya bi maliyet çıkarttılar.Bende öğrenciyim aynı zamanda çalışıyorum zaten para biriktirip kıt kanaat aldım arabayı 1200 tl gibi bi masrafı karşılayabilecek bütçem yok.

    İlk aracım fazla tecrübemde yok açıkçası, Benden önceki sahibi yeni rektefe ettirmiş tamirci bloğu söktüğünde bunu teyit etti ancak çatlaklar eskiden kalma yeni oluşmamıştır dedi. Yaptırma gereği mi duymadılar yada maliyetten mi kaçtılar bilemiyorum,açıkçası benimde yaptırma gücüm yok şimdi sadece üst kapak contasını değiştirip dikkatli binmeyi düşünüyorum.

    SORUMA GELİNCE;

    internette araştırma yaparken satılan motor blok çatlak giderici ürünleri gördüm, kesin çözüm vs. gibi yazılar yazmışlar ve fiyatlarıda gayet makul ürünler,kullanan arkadaşlar varsa yada faydasına duyan gören olduysa yardımcı olup beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.Araştırmadığım forum karışmadığım bilgi kalmadı en son buraya yazmakta buldum çareyi...

    Şimdiden teşekkürler.







  • çıkma blok al..
  • Üst kapak contasını değiştirdiler, suyunu eksik etmediğin ve arabayı zorlamadığın sürece sorun çıkartmaz dediler.

    Çıkma blok işide ruhsata işletme vs. işlemler sancılı bi süreçmiş hiç bulaşmak istemedim birde çıkma bloğunda sağlam olduğunun garantisi yok benim bloktan daha beter bi blokla karşılaşmak istemem..

    Şimdilik sıkıntı yok teşekkür ederim.
  • Gümüş kaynağı veya benzer bir kaynak ile bloğu doldurtabilirsen çatlakları nasıl olduğunu bilmiyorum ama zahmetli bir iş olarak çıkacaktır o ürünlerin pek faydalı olduğunu düşünmüyorum belkide faydalı bir şeydir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.