Şimdi Ara

2 Yıllık ön lisans + açıköğretim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ben Medya ve İletişim bölümünde okuyorum şu an ve seneye okul bitiyor. DGS'ye girmeye pek sıcak bakmıyorum. Onun yerine açıköğretimden yine medya ve iletişim okumayı planlıyorum.

    Açıköğretim'den medya ve iletişim'i bitirdiğimde dört yıllık diploma sahibi mi olacağım, yoksa iki tane ön lisans diplomam mı olacak?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jrboyd -- 6 Mayıs 2014; 20:04:51 >



  • quote:

    Orijinalden alıntı: jrboyd

    Ben Medya ve İletişim bölümünde okuyorum şu an ve seneye okul bitiyor. DGS'ye girmeye pek sıcak bakmıyorum. Onun yerine açıköğretimden yine medya ve iletişim okumayı planlıyorum.

    Açıköğretim'den medya ve iletişim'i bitirdiğimde dört yıllık diploma sahibi mi olacağım, yoksa iki tane ön lisans diplomam mı olacak?

    Bölümünün öğrenci işlerine sor hangi bölümlere sınavsız geçme hakkım var diye.. Genellikle 3-4 seçenek oluyor (işletme-iktisat-halkla ilişkiler) gibi .. Bunlardan birini seçersen 2 yıllık önlisans diploman olur. Bu bölümlerden birinden 3. sınıftan başlarsın 3-4 okuyup lisans diplomanı alırsın. Yani hem 2 yıllık hem 4 yıllık mezunu olursun..
  • seçtiğin bölüme göre fark dersi alarak yada almayarak direk 3.sınıftan başlarsın ve mezun oluncada elinde (ne kadar işe yarayacağı mechul) lisans diploman olur.Muhendislik yada ekstra getirisi olan bir bölüme geçme ihtimalin varsa DGS yoksa açık öğretim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.