Şimdi Ara

Ofis mobilyaları ve büro koltukları projelendirme ve uygulama.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ofis Mobilyası Alırken Ne Yapmalı?
    Evimiz kadar rahat büro mobilyası modelleri
    iş hayatındaki tüm işverenler ve çalışanlar olarak biliyoruzki evimizden çok işyerimizde zamanımız geçmektedir. Büromuzdaki çalışma masaları veya koltuklarımız neden evimiz kadar rahat olmasın? işte tam bu noktada ELSA OFİS MOBİLYALARI olarak biz devreye giriyoruz. Kaliteli ve şık tasarımlar, ergonomik ofis koltukları ve özel projeli mobilya üretimi ile hizmetinizdeyiz. Bir telefon kadar yakınız. Bizi aramanız yeterlidir. Yerinizde gerekli keşifleri yapıp size en uygun http://www.elsaofis.com öneriyoruz. Süper kalite fileli ofis koltukları iş arkadaşınız olacak. Projeli alımlar için özel fiyat isteyiniz. Mobilya konusunda herşey üretebiliriz. Çünkü biz üretici Firmayız.

    Ürünlerimizden fileli koltuklar bel ile uyumlu ergonomik ve rahat koltuklardır. Çeşitli renklerde file kumaş ile üretim yapılmaktadır. Fileli koltuk belinize göre form aldığından gün boyu çalışmalarınızda yorulmadan çalışabilirsiniz. Fileli koltuklarda asla yırtılma meydana gelmez. http://www.elsaofis.com kumaşı sağlam örgüden imal edilmiştir. Fileli kotukların bir diğer avantajıda asla terletme yapmaz. Yeni gelişen ofis konseptlerinde fileli koltuk tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de en çok tercih edilen çalışma koltuğu olmaktadır. İstediğiniz file koltuk modelini belirleyip sipariş verebilirsiniz. Profesyonel satış elemanlarımız size gerekli konularda yardımcı olacaklardır.

    Gelişmekte olan çağrı merkezi sektöründe personelinizin motivasyon içerisinde çalışmasını sağlayacak ses yalıtımlı, kablo kanal sistemli çağrı merkezi masaları tasarım, projelendirme ve üretimi yapmaktayız. Piyasada amatör olarak satılan call center masaları ses yalıtımı ve kurumsal görünümden uzak internet cafe görüntüsü oluşturmakta olup profesyonel sistemden çok uzaktır. Kullandığımız ses yalıtımlı kumaşların yanısıra panel içerisinde ısıcamlarda olduğu gibi ses yalıtımına büyük katkı sağlayan hava boşluğu sistemi ile üretim yapmaktayız. Ofis mobilyaları, büro koltukları, dosya dolapları üretimi bizim işimiz.

    Kullandığımız büro mobilya ve koltuk malzemeleri E1 standardında olup, Ürünlerimiz Garantiye Tabiidir.



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.