Şimdi Ara

Sorumluluklar, gerçek aşk. Genç arkadaşlar buyrun...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar, 17 yaşında bir gencim. İyi bir lisede okuyorum. Çalışma düzeyime bakarak ilk 1000 i hedefliyorum diyebilirim.(Tabi ki çok değişkenlik gösterebilir.)

    Aslında gençlik, yaşıyoruz mutlaka aşkı, hoşlanmayı. Sorumluluk da var üzerimizde. Mesela benim istediğim bölümü kazanmamı kendime şart koşmam gibi.

    Fakat bu sene hayatım değişti. Kesinlikle dalga geçilmesini istemediğimden ciddi olduğumu da belirteyim.

    Kendime bir sorumluluk daha eklemiş oldum. Canımdan çok sevdiğim biri var. Bir de o derece eminim aynı şekilde sevdiğinden. Yakınımda olduğu için de uzak kalmam da çok uzak bir ihtimal. Yani anlayacağınız onunla hayatımı sürdürmem çok zor değil.

    Bendeki bu değişim derslerimi asla etkilemedi. Hatta bu kişinin olması daha sorumlu hale getirdi beni. Daha çok çalışıyorum, sırf onun için. Hele eskiden bilgisayarda, orda burda geçirdiğim vaktimi şimdi kız arkadaşıma ayırıyorum. O kadar memnunum ki bu durumdan.

    Her şey olumlu gidiyor, bir çok kişiye yardım edip dua almayı, etmeyi seven bir kişiliğim var. İnancıma göre onlar sayesinde başarıyorum.

    Her şeyin bu kadar iyi gitmesi sizi o kadar değiştiriyor, duygusal bir insan yapıyor ki, ben bazen hayal görüp görmediğimi tartışıyorum kendi içimde. Düşünüyorum, ben kendim çok optimist olduğum için mi bu kadar bağlıyım, yoksa gerçekten geleceğimi böyle yaşayabilir miyim?

    Sizlere sormak istedim, sizce hayatımdaki bu akış beni doğru yöne mi sürüklüyor, yoksa siz de benim yaşıtlarımdaki aşkın kalıcı olmadığına inanmıyorsunuz?

    Açıkçası sorunum bu gibi. Geleceğimden korkmak.







  • Bu forumda herkes çalışkan lan bune

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gittiği yere kadar.Gidene de bir tekme sen koycan birader hesabı yaşıcan
  • bunickonaltıharf kullanıcısına yanıt
    Öyle bir şeyi aklıma bile getirmek istemiyorum desem. O kadar bağlıyım ve inanıyorum ki..
  • Kardeşim yaşadığın duygular çok güzel. Derslerini nasıl etkilediğini en iyi sen bilirsin. Eğer gercekten derslerimde olumsuz etkilemedi ve mutluyum diyorsan helal sana doğru yoldasın. Kalıcılık ise tamamen size bağlı lisede tanısip evlenen tanıdıklarım var. Ama lisede başlayıp ayrılmayacağız diyip üniversitenin ilk sınıfında ayrılanda tamamen size bağlı yani.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: iFlame

    Öyle bir şeyi aklıma bile getirmek istemiyorum desem. O kadar bağlıyım ve inanıyorum ki..

    Çok duygusalsın at gözlüklerini çıkart,o olmazsa ölecen sanki herkes aşık olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • buluscu B kullanıcısına yanıt
    Sonuna kadar haklısın. Öyle kolay bir şey gözükmüyor. Çocukluğumuzdan kalma bir şey bu, biteceği ihtimali aklımın ucuna bile gelmiyor. Ya şu gelecek korkusunu ne yapacağız. En sıkıcı yanı o...
  • bunickonaltıharf kullanıcısına yanıt
    Duygusal olduğumu biliyorum da, gerçekçi olduğumu da biliyorum. Her şey kadar gerçek bu
  • Aşk varsa vardır, yoksa yoktur.
  • Dostum senin 17 yaşında olduğuna inanmıyorum bayağı olgunsun helal!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tecrübeyle diyebilirim ki bir kişinin üstüne hayatını kurma hayatını akışına bırak fakat asla onsuz yapamam gibi düşünme , inşallah istediğin şekilde olur fakat bütün olasılıkları düşün
  • Teşekkürler cevap veren arkadaşlara :)
  • Kur dostum bir kişinin üstüne de hayat kurulur. Gününün güzel geçmesine sebep olan insanların hiçbirinden uzaklaşma. Hedeflerinin peşinden koşman güzel bir şey yeter ki sonunda istediğin olmazsa üzüntülerin büyük olmasın.
  • Dostum aşk güzeldir ama bu yaşta kesinlikle canımdan çok sevdiğim, onunda beni çok sevdiğine eminim gibi cümleler kullanma.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Huseyinn31

    Dostum aşk güzeldir ama bu yaşta kesinlikle canımdan çok sevdiğim, onunda beni çok sevdiğine eminim gibi cümleler kullanma.

    Kesinlikle katılıyorum arkadaşa, tamam sev aşık ol ama onunda seni en az senin kadar sevdigine emin ol ,emin olmadanda o kadar baglanma gelecek sene giriceksin sınava bu kadar baglanmışken istemediğin birsey olursa yıkılırsın yalan olur 1 senen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de 17 yaşındayım bir anadolu lisesinde son sınıfım. Aynı durum bende de var kız arkadaşımla aynı bölümü hedefliyoruz cok iyi aramız ve gerçekten seviyorum onun beni sevdiğinden de eminim.bak ayrılmanın tek sebebi kızın başka erkeklere yüz vermesi olur diğer her şey görmezden gelinebilir.böyle bir sorun olmadığı sürece ayrılma derim. Ama empati de kur.sen de bakma kızlara. Kontrol sende olacak biraz ama ona yapma dediğin hiçbir şeyi sen de yapmayacaksın.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden bir kiz arkadaşa sevgiliye ihtiyac duyuluyor ki? Hayatin kurali falan mi bu? Ne yaparsan kendine, tek basina daha guzel bir hayat yasabilirsin bence
    Not: Ben de 17 yasindayim fikirler(im) elbet değisebilir.
    "Sevgilisi yok ve acisi olan gocunur" gibi yorum yapacak arkadaslara simdiden selam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum sevmek, sevilmek guzel sey. Sen bunlari dusunme ve tadini cikart. Ama unutma gun gelir canindan cok sevdigin kisiye karsi artik hicbir sey hissetmeyebilirsin yani hicbir seyin garantisi yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senden biraz küçüğüm ve aynı duyguları bende yaşadım ama dün bitti ikimizde çok seviyorduk ama o ayrıldı aynı duruma düşmeni istemem yani fazla bağlanma bence eğer istersen pm den konușabiliriz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • optimistsin ama polyanna tadinda yani. ilerde problem falan olursa normal insanlardan daha fazla üzülursun hayat murphy kanunlarina gore isler ona gore.
    "Herşey iyi gidiyorsa hayatinda, mutlaka bir terslik cikacaktir.
    -Murphy Kanunlari



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0CC2BDF57 -- 6 Mayıs 2014; 8:13:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.