Şimdi Ara

Videomagic Programı 62.99tl den Ücretsiz Olmuş!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • videomagic programı 62.99tl den ücretsiz olmuş işinize yarayacağını düşünüyorum...


    (aşağıdaki metin translate ile çevrilmiştir)

    VideoMagic MP4 gibi popüler video ( 150 kadar) video formatlarını dönüştürme profesyonel çok yönlü herhangi bir video dönüştürücü program, vb MKV, MOV, M4V, AVI, FLV, WebM, ve WMV, Ayrıca, yazılım size yardımcı olabilir daha ileri düzenleme için Adobe Premiere , iMovie MXF dosya dönüştürmek . Videolardan ses dosyalarını ayıklanıyor VideoMagic başka parlıyor noktasıdır . Bu video dönüştürücü program , güçlü düzenleme fonksiyonları ile kullanıcılara sunmaktadır istediğiniz gibi hangi ile özgürce video efekti elde edebilirsiniz .

    Temel Özellikler :

    1. . Muhteşem dönüştürme yeteneği. VideoMagic vb MP4 , MKV , AVI , MOV , VOB gibi , ihtiyacınızuygun formata ( 150 kadar) video ve ses formatlarını dönüştürebilirsiniz

    2. . Yüksek uyumluluk . Bu Yüce VideoMagic ile, bu sizin Apple TV , iPad ( iPad 4 , iPad mini) , iPhone ( iPhone 5 , iPhonedönüştürülen video zevk verir gibiçıktı dosya mevcutcihazda çalınabilecek konusunda endişelenmenize gerek yok 4S , iPhone 4 ) , iPod ( iPod touch , iPod nano ) , vb

    3. . Magical düzenleme işlevi. Videolarınızı özelleştirmek içinEtkisi , Trim , Tarla fonksiyonlar vardır . Bunlardan kimse tıklayın vedüzenleme yapabilirsiniz . Örneğin, video Parlaklık , Kontrast , Ton ve Doygunluk ayarlamak için özgürsünüz ; sizin gibiçok segment almak içintrim video uzunluğu ; siyah kenarları kaldırmak içinvideo karesini kırpmak . Buna ek olarak, video kişiselleştirmek için video filigran .

    4 . Dosyaları birleştirme . Tam bir video dosyası istiyorsanız ,video kesimleri seçin ve " Birleştir " butonuna tıklayın. Ardından ,yazılımseçilen dosyaları entegre yardımcı olacaktır .

    5. . Çıkış profil ayarlarını optimize . " Ayarlar" ve bu tür Video Encoder , Bitrate , Çözünürlük , Frame Rate gibi çıktı parametrelerini ayarlamak için izin verilir , ve Aspect Ratio yanı sıra Audio Encoder , şarkılar , Kanallar vemükemmel video almak için Sample Rate gibi ses parametreleri tıklayın .

    6 . Ses ve altyazı ayarı. Bu üst düzey program var , size sürece birkaç seçeneğiniz var gibi tercihses ve altyazı tercih edebiliyoruz .

    7 . Kullanıcı dostu arayüzü ve yüksek hız. Onu kullanırken bu yüzden bile bir acemi herhangi bir sorunla karşılaşırsanız olmazkolay -işlet yazılımdır . Ayrıca,dönüşüm sırasında uzun süre beklemek için gerek yoktur .

    Giriş formatları: TS , MTS , M2TS , MXF , TRP , TP , MP4 , M4V , QT , MOV , MPG , MPEG , MPEG2 , MPEG4 , MJPG , MJPEG , AVI , 3GP , 3G2 , FLV , MOD , TOD , RM , RMVB , WMV , ASF , MKV , SWF , F4V , DAT , DV , DIF , OGM , WTV , DVR - MS , Bink video WebM , HD MPG , HD MPEG , HD MPEG2 , MPEG4 HD , HD MP4 , HD WMV , QuickTime HD MOV , FLAC , WAV , WMA , MP3 , MP2 , AAC , AC3 , AIFF , APE , CAF , MPC , QCP , OGG , M4A , M4B , AUD, MKA , aifc , RA , RAM , AU , AIF , CUE .

    Çıkış formatları : MPG , MPEG - 1 , MPEG - 2 , MPEG - 4 , H.264 , H.264/MPEG-4 AVC , DivX , XviD , AVI , FLV , MP4 , M4V , MKV , MOV , 3GP , 3G2 , MTV , SWF , WMV , WMV - 2 , ASF , DPG , TS , DV , AMV , ProRes proxy ProRes LT , ProRes Standart , ProRes HQ , WebM , TS , HD MP4 , HD AVI , HD MOV , HD ASF , HD H .264/MPEG-4 AVC , HD MPEG - 4 , MPEG - 2 HD , HD MKV , HD MPG , HD MPEG - 4 TS , MPEG - 2 TS HD , HD H.264 TS , DivX HD , XviD HD , YouTube HD , HD FLV , WMV HD, HD WebM , FLAC , WAV , WMA , AAC , ALAC , AC3 , AIFF , AMR , AU , MP3 , MP2 , M4A , MKA , OGG .

    http://appshopper.com/mac/video/videomagic







  • teşekkürler.
  • bu indirimleri nerden takip ediyorsunuz acaba

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkür ederim. indirdim bende.
  • Denemeye değer, teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gidakontrol

    bu indirimleri nerden takip ediyorsunuz acaba

    Verdiğim linkte görüleceği üzere appshopper.com dan takip edebilirsiniz...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.