Şimdi Ara

Deji Mucize Batarya (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
913
Cevap
28
Favori
199.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Deji'yi 10 güne yakın bir süredir deniyorum. Telefon S4. Öncelikle batarya mucize falan değil. Biraz fazla şişirilmiş bir piyasası olduğu kesin. Şöyle ki, S4 I9500 ile telefonu elinize aldığınız andan itibaren Wifi üzerinde Facebook'ta tek sekme ile gezindiğinizde dakika başına %1 gibi bir boşalma var. Bekleme süresi harika ona birşey diyemeyiz. Ama mobil veri/Wifi kullanımında lıkır lıkır iniyor. Yani makul kullanımda sabah %100 şarjda aldığınız telefon akşam 00:00'a kadar mutlaka boşalıyor. Hergün şarj etmeniz zaten zaruri. Bu pilde ilave veya şaşılacak bir özellik ben göremedim. Fiyatına göre ise makul bir pil.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: programmer_onur

    Deji'yi 10 güne yakın bir süredir deniyorum. Telefon S4. Öncelikle batarya mucize falan değil. Biraz fazla şişirilmiş bir piyasası olduğu kesin. Şöyle ki, S4 I9500 ile telefonu elinize aldığınız andan itibaren Wifi üzerinde Facebook'ta tek sekme ile gezindiğinizde dakika başına %1 gibi bir boşalma var. Bekleme süresi harika ona birşey diyemeyiz. Ama mobil veri/Wifi kullanımında lıkır lıkır iniyor. Yani makul kullanımda sabah %100 şarjda aldığınız telefon akşam 00:00'a kadar mutlaka boşalıyor. Hergün şarj etmeniz zaten zaruri. Bu pilde ilave veya şaşılacak bir özellik ben göremedim. Fiyatına göre ise makul bir pil.

    Aynen beklemesi iyi gibi sanki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • scribble S kullanıcısına yanıt
    Mesaj atttığımı bile unutmuşum ama aslında tam zamanında oldu mesaj, çünkü o dönem almaktan vazgeçmiştim. Bir aya kadar yeni batarya alacağım, teşekkür ederim.
  • Anneme verdiğim galaxy s2 nin batarya ihtiyacı olunca sipariş vermiştim haziran ayında. Bataryada problem çıktı, şarja takınca sarı ünlem çıkıyordu. Uzun zaman ilgilenemedim yanlarında olmadığımdan. Sonra firmayı aradım bu cumartesi, gönderin değiştirelim dediler. Bugün yeni batarya gönderdiler bakalım yarın veya çarşamba elimde olur. Eski Galaxy s2'mi olabildiğince yaşatacağım anakart falan yakmazsam :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • scribble S kullanıcısına yanıt
    s2 icin almayi dusunuyorum ama simex batarya ile deji arasinda kaldm.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hareketliperde kullanıcısına yanıt
    Simex i bilemiyorum ancak deji fena değil. Hiç biri orjinal gibi olmaz elbet. Eğer simex denerseniz burdan bilgi paylaşırsanız güzel olur.. belli ki biz daha çok batarya alırız :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • scribble S kullanıcısına yanıt
    simexi kardesim s4 te kullanmisti gayet iyidr aslinda.

    aliexpresten 2 batarya bir duvar sarji almistim.o bataryalar bozuluyor cidden daha cok aliriz biz bu bataryalari :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar,
    Öncelikle şunu söylemek isterim aldığım bir telefonu yıllarca itina ile kullanan, sürekli telefon yenileyen birisi değilim. Orjinal batarya bulanamayacağını düşünen birisi olarak 2 gün beni idare edecek bir batarya arıyorum.
    6 yıldır kullandığım Nokia C7 telefonuma batarya lazım oldu. Forumlarda gezinirken bu marka konusunda bayağı iyi yorumlar gördüm.

    Bu markanın ürününü son 3-5 ay içerisinde alan ve kullanan arkadaşlar ne dersiniz?
    Nokia BL-5K bataryanın orjinalını alabileceğim bir link verebilir misiniz?

    teşekkürler.
    saygılar.
  • link vermek doğru mu bilmiyorum ama size pm ile link atıyorum, incelersiniz. ben note 2 telefonumda 1 senedir kullanıyorum. fena batarya değil ama hiçbir yan ürün orjinalini tutamaz.
  • Merhaba arkadaşlar,

    ilk mesajımda da belirttiğim gibi Nokia C7 telefonum için BL-5K batarya aldım. Akşam 19:00 da evdeyim. Full şarz ediyorum sadece mobil net üzerinden Whatsapp kullanıyorum. Ertesi gün eve zor geliyorum ya bitiyor yada bitecek diye ötüp duruyor.
    İlk geldiğinde içerisinde ki şarzı bitirdikten sonra 12 saat şarz ettim, bittikçede şarz ederek kullanıyorum.

    Üzerinde bulunan 6 yıllık orjinal bataryası da aynı şekilde kullanıma devam ediyor.

    Bu kadar övgüye göre hiçte iyi bulmadım.

    Saygılar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tozdemir05 -- 28 Ekim 2016; 16:3:19 >
  • Merhaba. 20 mayıstan beri kullanıyorum deji bataryayı. Herkes gibi ben de çok araştırma yaptım çünkü orjinal batarya yok zaten piyasada.inadına gittim samsung servisine sordum 100 lira demişlerdi.uzaklaştım oradan hemen. telefonum samsung s3 neo.
    Bazı arkadaşlar burada iyi yorum yapanlar için reklam yapıyor diyor ama öyle bir durum yok. Benim yorumlarıma bakabilir insanlar. Kandırarak elimize bir şey geçmez. Yazacaklarım tamamen kullanıcı yorumudur. Amacım kararsız kalanlara ve aramaktan bıkanlara fikir verebilmek.

    dediğim gibi 5 aydır kullanıyorum bataryayı. Her türlü şarj kombinasyonunu gördü batarya. Bitmeden şarj edildi. Tamamen sıfırlandı telefon kapandı öyle şarj edildi. Şarjda iken kullanıldı.Aklınıza ne geliyorsa batarya onu gördü yani. Şu anda aldığım ilk günkü performansında. Mucize beklemeyin diyen arkadaşlar da olmuş. Mucize bekleyen yok sanırım. Bir bataryanın hele ki akıllı telefon için 3 gün şarj gideceğini beklemek biraz ayıp olur. Ama şu var ki bu batarya orjinal olsa daha yakışırdı telefona onu söyleyeyim.Hangisi orjinal deseler Deji orjinaldir diye düşünürüm. Telefonla gelen batarya 17 ay dayandı ve şişti. Ki ilk zamanlar mobil internetim de yoktu.

    Şu anda bataryada en ufak şişme belirtisi yok. Şarjı 0 % a kadar gidiyor. Ben genelde 1 % kadar bekleyip öyle şarj ediyorum. Hatta çoğu kez akşam takıp sabaha kadar şarjda bırakıyorum. Kendi kendine kapanma hiç olmadı telefonda.

    Belki başka markalar da vardır bu şekilde başarılı olan onu bilemiyorum. Benim kullandığım batarya olduğu için bu konuda fikir vermek istedim. Gerçekten de kullandığım 5 ay boyunca bataryanın kötü bir durumunu görmedim. Kısacası araştırmaktan bıkmış ve çok para vermeden batarya alayım diyen arkadaşlar için şahsen tavsiye edeceğim bir batarya. Tekrar söylememde yarar var bazı arkadaşlar yorumum için reklam kokuyor derse de şaşırmam. Ama gerçekten sadece kullanım sonucundaki yorumlarımı yazdım.

    Dediğim gibi şu anda bataryada en ufak sorun yok.İlerde sorun olursa sanırım tekrar aynı markayı kullanacağım.Hatta telefonunu uzun yıllar kullanan biri olarak (en az 4/5 yıl ) şimdiden bir tane alıp yedekte tutmayı bile düşünüyorum.

    Herkese kolay gelsin.




  • Bu deji bataryanın orjinal alışveriş sitesi neresi ve kargo bedava mı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MonsterKill88 kullanıcısına yanıt
    https://www.bataryashop.com/ sanırım burası.
  • g4 için alıp kullanan var mı memnunlar mı biliyorsunuz g4 batarya konusunda sorunlu bir telefon
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tozdemir05

    Merhaba arkadaşlar,

    ilk mesajımda da belirttiğim gibi Nokia C7 telefonum için BL-5K batarya aldım. Akşam 19:00 da evdeyim. Full şarz ediyorum sadece mobil net üzerinden Whatsapp kullanıyorum. Ertesi gün eve zor geliyorum ya bitiyor yada bitecek diye ötüp duruyor.
    İlk geldiğinde içerisinde ki şarzı bitirdikten sonra 12 saat şarz ettim, bittikçede şarz ederek kullanıyorum.

    Üzerinde bulunan 6 yıllık orjinal bataryası da aynı şekilde kullanıma devam ediyor.

    Bu kadar övgüye göre hiçte iyi bulmadım.

    Saygılar.


    Merhabalar,
    Arkadaşlar bu mesajımdan sonra satıcı ile iletişime geçtim ve iade edeceğimi belirttim. Onlarda gönderin ürün kabulümüzdür dediler.
    Tabi İstanbul dışına çıktım ve bataryayı mecburen 3-4 gün daha kullandım.
    Sonra kararım değişti ve iade etmedim.
    Ne satıcı ile bir tanışıklığım var ne de başka bir amaç uğruna bu forumda değilim.
    Batarya ilk aldığımdaki 3-4 kez şarzdan sonra değişime uğradı sanırım.
    24 saat wi-fi açık, watsapp kullanımı sürekli, 2-3 saat arasında internet kullanımım var. 4 gün kullanmaya başladım.
    Kimsenin iyisini kötülemek ya da kötüsünü iyi anlatmanın doğru ve etik olmadığını düşünerek bu mesajımı değiştirmek istedim.
    Bataryadan çok memnun kaldım.
    Tüm modeller bu şekilde midir? O nuda bilmiyorum.

    Saygılar.




  • daha once s2 icin alicagimi yazmistim. 2 haftadir kullaniyorum. Ekran suresi orjinal ile ayni sayilir. 2.30 saat falan cikiyor. orjinalde bu civarda

    beklemtim 4 ay sonra batarya sisip bozulmasin. ileride tekrar yazarim. forumun bu kisminda aktifim zaten bilen biliyor.

    sorusu olan sorabilir

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pilden memnun olan arkadaşlar..

    Pili İlk aldığınızda hani şu efsane hikayeye göre mi kullanıyorsunuz?
    Yoksa pil dolunca çıkartıyor musunuz?

    Bugun ben de GG dan sip verdim S4 için.


    @Key ,@scribble ,@serkanforumdonanım ,@programmer_onur



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 22 Kasım 2016; 13:14:16 >
  • TiSKE kullanıcısına yanıt
    Daha önce yazdığım gibi hiç bir kurala uymadan kullanıyorum.İlk alımda şarj falan yapmadım hemen normal şekilde kullanmaya başladım. Sabaha kadar şarjda bıraktığımda oluyor (ki genelde böyle) yarım şarj da yapıyorum.Şarjda iken oyun da oynadım. Benim için olabilecek tüm şekillerde şarj ettim. İllaki alın demem kimseye ama ben memnunum.Dediğim gibi başka bir marka bilmiyorum bu kalitede. Şu an aldığım ilk günkü performansta. Bugün bile bozulsa (ki dediğim gibi halen ilk performansında) bence aldığı parayı hak etmiştir. Çünkü orjinal ve bayiden alınan bir pil de bence bundan fazlasını vermez.Parasına göre çok iyi iş çıkardı.

    Bu arada markaya bağlı kalmamak adına performansından bu şekilde memnun kalınan başka bir marka var ise kullanan arkadaşlar burada belirtir ise bizim de bilgimiz olur. Sonuçta belki de daha iyi iş çıkaracak bir batarya da olabilir.Ben henüz başka bir marka bulamadım bu kalitede.
    Ama bu batarya gayet iyi.

    (Bu arada sizin alacağınız bataryanın performansını garanti etmiyorum tabiki. Her markada olan sorunları da yaşamanız olası )




  • 1 seneyi devirdi batarya. Günü çıkarıyor en azından mesai saatleri arasını. Stabil ve şişmiyor... Bana hala galaxy note 2 kullandıran bir batarya :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TiSKE kullanıcısına yanıt
    İlk şarjını 8 saat civarı yaptığım doğrudur :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.