Şimdi Ara

TRNİN EN BÜYÜK ASUS MODEM REHBERİ | N16, AC750, AC51, AC55U, AC68U, AC88U[ANA KONU] (397. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
10.339
Cevap
205
Favori
522.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 395396397398399
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • modemlerin çoğu aynı işi yapıyor bence farketmiyor
  • Merhabalar turknet'e başvurdum vdsl olarak 100mb'e kadar hız alabileceğim söylendi elimde n14 var ama vdsl desteklemiyormuş ne önerirsiniz onun yerine?

    AC51 ile N16 arasında çok fark var mıdır?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pentagramet -- 18 Kasım 2018; 16:16:36 >
  • Dsl ac-51 kullanmaktayım. Modemi yeniden başlattım. Cihaz açılmadı. Sadece güç ışığı yanıyor. Fişi çekip denedim başka prizlerde denedim, reset atmaya çalıştım hiçbiri çözüm olmadı. Ne yapmalıyım?
  • RedlEyel kullanıcısına yanıt
    AC750 kullanıyorum(Ac-51'in güncel sürümü), aynı şey başıma gelmişti. Son sürümlerde öyle bir sorun var.

    1. sayfadaki kurtarma yazılımı ile konuda anlatılan şekilde modemi kurtarma moduna alıp 1.1.2.3_473 nolu sürümü yükleyin. Asus'un sitesinde bulabilirsiniz.
    Bu sürümde stabilite sağladım. Kopma, donma, kilitlenme vs hiç bir sorun yok. Sadece yeniden başlatınca DSL bağlantısı gelmesine sağmen internet bağlantısı sağlanmıyor. 2. seferde bağlanıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 21 Kasım 2018; 0:29:50 >
  • mcgoktug kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam deneyeyim.
  • Merhabalar, Asus DSL AC56U kullanıyorum. Normal ADSL kullanıcısı iken almıştım. Şimdi vdsl hizmete geçtim. Ama adsl kullanmaya devam ediyordum. Vodafone net kullanıcısıyım. Durumu onlara izah ettim. Dün telekomdan gelmişler beni aradılar ADSL den vdsl e geçtim vdsl hizmet alamadığım için arıza kaydı bıraktım dedim. Tamam dediler. Yaptıkları işlemden sonra internet komple kesildi. Modemin DSL ışığı yanmıyor bu yüzden kurulum yapamıyorum. Sizce sorun nedir? Tekrar aradım yine arıza kaydı aldılar. Fiziki müdehale ile çözülebilecek bir sorun sanırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sormak istediğim bir soru var. N17U modeme sahibim yaklaşık olarak 3.5 yıldır. yıllardır geçemediğim bir sorunum var. LG V10 telefonum var telefon modeme Wifi ile bağlı iken app lar üzerinden bazı sitelere giremiyorum. Örneğin Netflix, Twitter gibi. Telefonun wifisinde sorun yok. Şirkette hiç bir sıkıntı olmadan açılıyor bu siteler. Bu sorunu ben 2 yıldır çözemedim. İnternette de konu ile ilgili bir makale bulamadım. Konu hakkında bilgisi olan arkadaş var ise yardımcı olursa sevinirim. Modemi 7 8 defa sıfırladım şimdiye kadar. Yazılım olarak ta güncel durumda.
  • shindorei kullanıcısına yanıt
    Kablosuz modu legacy yapıp bg korumasınıda kapatmayı deneyin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olmadı ...
  • shindorei kullanıcısına yanıt
    Son firmwareyi yükleyip sıfırlayın belki modem ayarlarında bağlantı güvenliğiyle alakalı bir ayar değişmiştir belli bağlantıları blokluyordur.
  • shindorei kullanıcısına yanıt
    Cep telefonuna manuel ip ve dns girin. Dns opendns olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dikkat edin AC55 için son firmwareyi yüklemeyin.Çünkü 5G için bağlantı hızı 13mpbs gozukuyor.
    Bir önceki firmware yükledim düzeldi artık samsung galaxy s7 edge de 650 mbps gozukuyor
  • 2 gün önce n17u aldım. Hdd bağladım paylaşım ayarlarını yaptım ama 2 gündür hdd uyku moduna geçmiyor. 2 gündürde forumu okuyorum ama bulamadım var mı bi ayarı arkadaşlar. Hdd bilgisayarda ve tv box da takılı iken uykuya geçiyordu.
  • samet205 kullanıcısına yanıt
    Bendeki n16u uykuya geçiyordu ama ışığı sönmüyordu. Bide hangi servisleri aktifleştirdiğine göre durum değişiyormu ondan emin değilim.
  • Vodafone FiberMax [100mbit]ile lag-ping problemleri yasiyorum. Speedtest ile Vodafone - Superonline serverlarina 2-5ms ping alsam dahi websitelerinde once arka plan yukleniyor, biraz bekledikten sonra gorseller yukleniyor aksam 18:00 - 22:00 saatlerinde bekleme dahada artiyor ama sahibinden.com'da bu kadar sorun olmuyor.

    Ayni sekilde online oyunlarda rubbering - shuttering denen anlik takilmalar - ziplamalar oluyor.

    QOS ozellikli, kullanicilara bandwidth limiti koyabilecegim bir modem ile bu sorunlari asacagimi dusunuyorum, elimde AC3000 router oldugu icin modemden WIFI beklentim yok, daha cok modem kismi ile ilgileniyorum.
  • 4TCL kullanıcısına yanıt
    Hdd hep çalışıyor sesi geliyor. Aicloud ve ftp Server olarak kullanıyorum. Fırsatım olursa bunları kapatıp deneme yapacağım dediğin gibi bunlardan olabilir ama bunlar olsa bile uykuya geçmesi gerekir yoksa bu çalışmayla hdd ler uzun süre dayanamaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.vatanbilgisayar.com/asus-dsl-ac750-300mbps-433mbps-vdsl-destekli-kablosuz-ac-2-port-adsl2-modem.html arkadaşlar bu modemi almak istiyorum elimdeki 5650 modem bozuldu da . Wifi çekmeme internet bağlantısı kopma çoklu bağlantılarda kopma gibi bir sorunu var mı acaba cihazın ? Tavsiye eder misiniz ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Moriarty-

    Merhaba, Asus DSL-N16 modemim var hat değelerim resimdeki gibi fakat aldığım hız 35'i geçmedi modem ayarlarında mı sorun var servis sağlayıcısında mı anlamadım :/



    Donanım Yazılımı Sürümü:1.1.2.3_552
    QoS kapalı
    MAşallah hat değerleri ve SNR değerleri çok iyi. İL/İlçe ve İSS paylaşabilir misiniz ?




  • 1 evde 3 katın daha rahat wifi çekmesi hangi model daha uygun dur asusun?
  • byrupi kullanıcısına yanıt
    Benim değerler de bu
  • 
Sayfa: önceki 395396397398399
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.