Şimdi Ara

[SATILIK] Nexus 5 Slim-Thin Kılıf ve LG G2 Flip Cover Kılıf (Nillkin Fresh)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  [SATILIK] Nexus 5 Slim-Thin Kılıf ve LG G2 Flip Cover Kılıf (Nillkin Fresh)  [SATILIK] Nexus 5 Slim-Thin Kılıf ve LG G2 Flip Cover Kılıf (Nillkin Fresh)  [SATILIK] Nexus 5 Slim-Thin Kılıf ve LG G2 Flip Cover Kılıf (Nillkin Fresh)

    Zamanında Nexus 5 almaya karar verdiğimde sipariş vermiştim sonradan G2 alınca elde kaldı. Fiyat 10 TL'dir. İstanbul Üniversitesi Beyazıt Kampüsü ve Kağıthaneden elden alışveriş yapılabilir.

     [SATILIK] Nexus 5 Slim-Thin Kılıf ve LG G2 Flip Cover Kılıf (Nillkin Fresh)  [SATILIK] Nexus 5 Slim-Thin Kılıf ve LG G2 Flip Cover Kılıf (Nillkin Fresh)  [SATILIK] Nexus 5 Slim-Thin Kılıf ve LG G2 Flip Cover Kılıf (Nillkin Fresh)  [SATILIK] Nexus 5 Slim-Thin Kılıf ve LG G2 Flip Cover Kılıf (Nillkin Fresh)
     [SATILIK] Nexus 5 Slim-Thin Kılıf ve LG G2 Flip Cover Kılıf (Nillkin Fresh)  [SATILIK] Nexus 5 Slim-Thin Kılıf ve LG G2 Flip Cover Kılıf (Nillkin Fresh)

    G2 aldığımda bir gün takılıp tekrar kutusuna kaldırılmıştır. Kılıfın rengi SİYAHTIR ve MIKNATISLI olan modeldir. Fiyat:20 TL. İstanbul Üniversitesi Beyazıt Kampüsü ve Kağıthaneden elden alışveriş yapılabilir.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.







  • Miknatis bi sikinti yaparmi acaba ya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • VioLee kullanıcısına yanıt
    Vallai ne söylesem doğru olmaz ama ben birgün süresince kullandım ve göze gelen herhangi bir sıkıntı yaratmadı birde Nillkin baya ciddi üretim ve satış yapan bir firma bi sıkıntı çıksaydı mutlaka duyardık gibi
  • mehmet_roer kullanıcısına yanıt
    O zaman alayim diyecemde uzakmissin ya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • VioLee kullanıcısına yanıt
    Gerçekten uzak kalıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.