Şimdi Ara

Saygısızlık yapma dedi,kafa attım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • evet beyler bu olay sağlık bakanlığı TARIM VE KÖY İŞLERİ onaylı gerçektir..
    geçen gün ali abiyle yolda karşılaştım."abi bayadır görünmüyorsun,seni en son internet kafede pizza yerken görmüşler bana söylediler." dedim.Ali abide bana "bunu herkese yaymayı bırak,terbiyesizlik yapma" dedi.
    bende ali abinin bu durumunu içerledim ve kafa attım.Kafa burnunu 3 parçaya böldükten sonra "ali abi attığım kafanın etkisi umarım sana ders olmuştur" dedim.Ali abi bağırdı ve ağzıma kinder çikolata soktu."abi dedim bana bitter lazım"..

    O ANDA HAMZA ABİ GELDİ
    O anda hamza abi gelip bizi ayırdı ve yaptığımızın terbiyesizlik olduğunu,bizim dünya vatandaşı olduğumuzu ve tuvaletin sifonunu çektiğimizde hissettiğimiz duygunun ortak olduğunu söyledi.

    DUYGULANDIK
    ali abiye baktım..Bu adam internet kafede pizza yemişse ne olmuş ? diye düşündüm.Bu mudur ali abinin suçu ?Oda bana ağlak gözlerle baktı.Yaptığımızın minumum saygısızlık,maksimum seviyede ise terbiyesizlik olduğuna kanat getirdik.Artık aramızı düzeltmemizin zamanıydı.Hamlemi yaptım ve sevgiyle kafa attım.

    SEVGİ HERŞEYİN İLACIDIR
    attığım kafa büyük bir sevgi barındırdığı için,ikimizde birbirimizle bağlandık.Şimdi,dayım olmayı kabul etti ve beraber kafalaşıyoruz.







  • Kafanız güzelmiş Güle güle kullanın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ulan bn niye bunu okuyom ki .

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.