Şimdi Ara

Kitap bölümündeki gereksiz konular.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Habire "kitap aldım" tarzı konular açılıyor, aylardır. Konunun içindeki herhangi bir şey de yok, sadece almış kitabın fotoğrafını çekip atıyor ne tür gereksizce bir şey anlamıyorum. Bu tip konular neden yasaklanmıyor ?



  • Bir yönetici ya da admin bölüme "En Son Aldığınız Kitap" başlıklı konu açarsa gereksiz diye adlandırdığınız konular ortadan kalkar.. Tabii son söz yöneticilerde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodiac Killer -- 27 Nisan 2014; 9:36:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zodiac Killer

    Bir yönetici ya da admin bölüme "En Son Aldığınız Kitap" başlıklı konu açarsa gereksiz diye adlandırdığınız konular ortadan kalkar.. Tabii son söz yöneticilerde.

    Zaten benzer konular var "En son hangi kitabı okudunuz?" ve "Şu an hangi kitabı okuyorsunuz?" diye iki tane ayrı konu var. Bu konular harici bir yere açıklama yapmadan sadece denilen tarzda bir başlık açılırsa mesaj şikayet edilebilir ve bu başlıklar referans gösterilebilir.
  • Kural Dışı Konu olarak şikayet et , silinir.
  • Kitap bölümüyle ilgili çalışmalar mevcut, yapılacak revizyonlar sonrası bölüm daha kaliteli bir ortam olacaktır. Şimdilik @Tek Kural Ahmet Kural'ın da söylediği üzere, şikayet sistemini olabildiğince kullnarak, bölümün düzeni için bizlere yardımcı olabilirsiniz @Artizt



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANDREI -- 27 Nisan 2014; 14:06:48 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.