Şimdi Ara

Neden hasarlı araba satarlar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 22 yaşında üniversite okuyorum. En az 4-5 yıl daha araba alamam ama merakım var sitelerde bakıyorum öyle. Bazen dikkatimi çekiyor hasarlı arabaları değerinin 10 - 30 bin lira altında satıyorlar. Dikkatimi çekti. 1 ay sonra bakıyorum aynı ilan yine yayımlanmış. 1 ay içinde tamir ettirip satmak daha kolay değil mi? Hem bir ay boyunca araba yatmamış olur?Hemde 26 bin liralık arabayı 5 bin lira masraf için 14 bin liraya satmamış olur. Ayrıca bu hasarlı araba satanlar arabaları nerden buluyorlar. Arabalara bakıyorum tamir edilebilecek arabalar sahipleri neden tamir ettir miyor? İşin içinde bir iş varsa anlatabilir misiniz. Örnek ilanlar gösteriyorum.

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-pazar-oto-dan-2012-hyundai-i20-1.4-cvvt-team-162284624/detay/ Bu arabanın piyasası 26 binden başlıyor.

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-hasarli-araclar-otomobil-pazar-oto-dan-citir-hasarli-renualt-clio-hb-exrtreme-159339696/detay Bu arabanın piyasası 29 binden başlıyor.

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-pazar-oto-dan-2012-fiat-punto-1.4-evo-fire-my-life-162348347/detay/ Bu arabanın piyasası 29 binden başlıyor.







  • Bu resimler zaten biraz elden geçmiş hali diye biliyorum ,
    Yani anlaşmalı tamir atolyeleri var bunların orda sigortadan alınan pert arabaları siluetine kavuşturup satarak zaten yeteri kadar güzel para kazanıyorlar bidaha kim uğraşcak komple tamirle.
  • sadece resimlere bakınca 1-2 bin liralık hasar görünüyor araba piyasanın 10-15 bin altında veriliyor ki bunu yapan galericiler aracın yanına gidince görüyosun ki 15 bin liralık hasar rahat var anlıyacağın işten anlamayan birine kakalamanın peşindeler ki bu ilanlardakilerin çoğu kaportası yapılmış araçlar
  • Arabanın atıyorum 100.000 TL piyasa değeri var, pert olmuş, alıyorlar 40-50 bin TL gibi bir rakama.
    Sonra üstünden bazı parçaları düzeltiyorlar. Atıyorum 5-10 bin TL harcayıp az hasarlı görünümü oluşturuyorlar.
    Genelde de far, çamurluk gibi bir iki parça hariç sadece kaporta parçalarını onarıyorlar. Aracın içi ne alemde bilinmez. Çalışır yürür ama, nasıl yürür ne sen sor ne ben söyleyeyim.
    Sonra 80 bin TL'den ilana koyup "Piyasa değeri 100.000 TL, tahmini masraf 3000 TL" diye oltayı atıyorlar.
  • Verdiğin ilanlardaki gibi araçlar genelde sel hasarlı oluyor...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.