Şimdi Ara

İnternete bağlanır bağlanmaz bilgisayar kendinden geçiyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Başlıkta da belirttiğim gibi Laptopta 3 haftadır yaşadığım bir sıkıntı wireless ı kapatınca ya da internete bağlı olmadığı zaman sıkıntı yok ancak internete bağlanır bağlanmaz bir anda bilgisayar coşuyor fan adeta fırtınalar estiriyor ısınıyor şarjı jet hızıyla aşağı iniyor nedendir ne yapmak gerekir var mıdır basit bir çözümü?Teşekkürler.



  • Bilgisayarınızda muhtemelen işlemciyi yormak için tasarlanmış bir spy mevcut (virüs). Şayet windows 8.1 kullanmıyorsanız "combofix" adlı takribi 6 mb civarı ücretisz olan dosyayı indirip bilgisayarınızı taratın %99,9 oranında sorunu kendisi halledecektir. Windows 8.1 kullanıyorsanız haberdar edin bir program bakalım. Geçmiş olsun, kolay gelsin.
  • Aynen hocam dgen.exe diye bir virus bulaşmış onu bulup sildikten sonra baya rahatladı ama bir de chrome u başlatınca işlemlerde dört tane chrome.exe beliriyor o normal bir şey mi yoksa o taraflarda da mı bir sıkıntı var?
  • Yanlış hatırlamıyorsam eskiden bende kullanıyordum win7 işletim sisteminde 4 adet chrome işlemi görünüyordu, nedenini bende tam olarak bilemiyorum. Eğer bir sıkıntı yapmıyorsa bir problem olduğunu zannetmiyorum, yinede bilen bir arkadaş olursa yardımcı olur umarım. Diğer probleminde düzelmesine sevindim. Geçmiş olsun, iyi forumlar.
  • dopac34 kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam sağolasın ama yağmurdan kaçarken doluya tutuldum galiba kurcalaya kurcalaya sonunda bitti duzeldi derken şu an internete giremiyorum.Chromeu silip tekrar yükleyim dedim,i.explorera girdikten sonra sayfa açılmıyor.yani adres çubuguna yazıyorum bir şeyler ama tepki vermiyor,mozillanın setupi daha önceden varmış onu kurdum ordan gireyim dedim tarayıcı başlamıyor bile şu an başka bir bilgisayardan yazıyorum.Avast deneme surumunu yukledim Malwarebytes antimalware ile taratıp hatalı olanları sildim falan o arada gerkli dosylar da mı gitmiş?Bu ne iştir ne illettir birini düzeltsen öteki gümlüyor.
  • Uğraşma derim formatla yoksa iyice bozarsın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anıls06 A kullanıcısına yanıt
    Temizledim demiştiniz ama sorun olmuş anlaşılan. Normalde combofix çok sağlıklı bir programdır ve tarama- düzeltme sonrası hata verme oranı çok düşüktür. Tabi olan olmuş ve bir sıkıntı ortaya çıkmış, eskilerin deyimi ile "Olmuşla olacağa çare yokmuş" derler, bu saatten sonra reg kayıt düzeltmesi ile belki kurtarılabilir diye düşünüyorumi dilerseniz bir kayıt defteri düzeltici ismide vereyim ama boş yere yormayalım sizi derim ben, sonuçları pek sağlıklı bulmuyorum çünkü. Kurabiliyorsanız yeni baştan sistemi yükleyin ve keyfinize bakın diyebiliyorum ancak, yinede sistem kurma şansınız yoksa bir kayıt defteri düzenleyicisi gönderirim isterseniz.. Geçmiş olsun, kolay gelsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dopac34 -- 30 Nisan 2014; 7:36:47 >
  • Bilgisayarınıza muhtemelen virüs bulaşmıştır sorunu gidermek için bilgisayarınıza format atın kesin çözüm.
  • Arkadaşlar teşekkürler yardımlarınız için problem kalmadı bir şeyleri sile sile yeniden başlata başlata şimdilik halloldu gibi sağolasınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.