Şimdi Ara

Bir oyun açıkken kulaklık takıp değiştirince ses gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bazı oyunlarda normal kulaklık, bazı oyunlarda ise mikrofonlu headset kullandığım için sürekli kulaklık değiştiriyorum. Fakat eğer bu işi oyuna girdikten sonra yaparsam, yeni taktığım kulaklıktan ses gelmiyor. Oyunu kapatıp açmam gerekiyor. Veya hiçbir kulaklık takılı değilken oyuna girip, sonra kulaklık takarsam yine ses gelmiyor. Kasanın önündeki usb çıkışı ve kulaklık çıkışını kullandığım için olabilir mi acaba? Aynı sorun oyun içindeyken kasanın arkasına hoparlör bağlarsam da oluyor gerçi.



  • Bilgisayar özelliklerini belirtmiş olsaydınız belkid aha çok fikir edinip daha çok ayrdımda bulunulabilirdi..Eldeki veriler ışığında ses kartınızın kendi programını yükleyip ayarlar sekmesinden bir mikrofon-klaklık tkaıldığında otomatik algıla seçeneğine tik koyarak aktif ederseniz sanıyorum problem düzelir diye düşünüyorum. Geçmiş olsun, kolay gelsin.
  • dopac34 kullanıcısına yanıt
    Sistemimin solda gözüküyor olması lazım. Ses kartı driverları olarak windowsun kurduğunu kullanıyorum çünkü realtekin kendi sitesindekiler genel sürücüler olduğu için bazen sorun çıkarabiliyor. Anakartın sitesinde de eski bir driver var win 8.1 update 1 ile uyumlumudur bilemedim. Realtekin en son çıkardığını kurup bir denerim olmadı. Teşekkürler cevap için.
  • Maalesef ben göremedim sisteminizi, tekrar baktım ama görünmüyor bir ahtanız olmasın? Üreticinin sitesindeki sürücüler her zaman çok daha iyidir, aslında söylediğinizin tersine windowsun kendi sürücüleri genel sürücüler olup işlevsel değilde durumu kurtarır niteliktedirler. Asıl amaçları bilgisayar açıldığında sistemin kararlılığını sürdürmesi bakımından durumu kotarmaktan ibarettir diyebiliriz. Normal olarak bilgisayarınız durumu algılayıp takıp çıakrılan ürüne ses verilerini göndermeliydi ancak win8'de bir problem var sanıyorum daha öncede benzer sıkıntıarı win 8 işletim sisteminde yaşayanları görmüştüm. Umuyorum sürücü güncelleme probleminiz giderir, geçmiş olsun, iyi forumlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.