Şimdi Ara

Rogue hakkında yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yaklaşık 2 sene önce 1 ay oynayıp bırakmıştım wow'u. Şimdi bir rogue açtım 13 lvlda bir bg gireyim dedim, adamlara damage atamıyorum, üstüne prot warriorlardan tek yiyince buraya gelip ben nerede hata yaptım demek istedim. Combat oynuyorum yanlış mı yapıyorum?



  • Zafer95 Z kullanıcısına yanıt
    Hocam 13 lvl çok erken 90 olup öyle karar vermelisiniz. Ancak şunu söylemeliyim damage den çok cc olarak görüyorum ben rogue u.
  • furiii F kullanıcısına yanıt
    90 olduktan sonra boşuna kasmış olmaktan korkuyorum işte. Daha önce 70'e prot warrior kasmıştım zaten ama ona girince şimdi oyun çok yabancı geldi. Baştan bir karakter kasmak istiyorum hem pve de hem pvp de iş yapan.
  • Adamlarda heirloom denen ve alt karakterlerini kasmak için kullandıkları sarı eşyalar vardır.Bunların statları diğer düşük ilevel'li eşyalara göre daha yüksek oluyor ve bu yüzden küçük levellarda adamlar sana 2-3 atıyordur.

    Kafana takma bence, oynamaya devam et.
  • Zafer95 Z kullanıcısına yanıt
    13 level bir karakterden soğumak için erken bir level.assasin tarzı classlar her oyunda iyi pvp yapar.rogueun pvesinden haberim yok ama pvpsi iyi.

    ayrıca prot warrior ve paladinler düşük levellarda tek atarlar ama belirli bir leveldan sonra denge sağlanır ve 90da tank olarak pvp yapan adam rbg yapmadığı sürece oyunu bilmiyordur.

    son olarak, heirloom denen itemlar sayesinde düşük level bglerden hayır beklenmemeli.full heirloomlu bir disc priesta bayrağı ver ve herkes ona saldırsın, priest ölmez ve hepsini yatırır.

    yani rogue iyidir, oyna sen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rogue pve çok tatmin edici değil ancak pvp çok zevkli diyebilirim pvp sub rogue pve fury warrior oynuyorum.
  • Zafer95 Z kullanıcısına yanıt
    prot warriordan tek yemek sadece sana özel bir durum değil, düşük levelda shield slam ile warrior herkese tek atıyordu, sonra o skille (85 level altına) yüzde 50 nerf geldi ama hala tek atıyor.
  • O zaman şimdilik devam ediyorum zaten arkadaşımla birlikte tekrar kasıcam o zamanda bir warlock veya hunter denerim.
  • 90 olana kadar denge bulamazsın, hatta 90 olduğunda da denge bulamazsın çünkü full itemi olanlardan tek yersin. Ama zamanla sende pvp gearını tamamladığında, işte o zaman denge bulabilirsin. O yüzden düşük seviyelerde takmamak gerekiyor, heirloom denilen itemler yüzünden denge yok, ayrıca prot warrior ve prot paladin heirloomsuz bile çok güçlüler buda ek bilgi olsun sana. Tabi düşük level da öyleler, 90 da değişiyor yine işler. Kendine en uygun, zevk aldığın classı belirle ve sonuna kadar devam et derim. Büyük ihtimalle yarısında vazgeçip farklı şeyler deneyeceksin ama inan fark etmiyor. 90 olup pvp gearı çekmeden anlaşılmıyor hiç bir classın ne olduğu.
  • Rogue PVE'de gerçekten çöptür ama PVP'de bence oyundaki en eğlenceli classtır.
  • SturdyHead S kullanıcısına yanıt
    30 levelım ama heirloom olmamasına rağmen heirloomlu adamlarla yarışıyorum dps meter da, tabi ki daha çok erken ilerisini bilemem ama end game instancelara girememe gibi bir durum olur mu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zafer95

    30 levelım ama heirloom olmamasına rağmen heirloomlu adamlarla yarışıyorum dps meter da, tabi ki daha çok erken ilerisini bilemem ama end game instancelara girememe gibi bir durum olur mu?

    Kötü DPS yapar demedim de sıkıcı anlamında dedim. Normalde Rogue en sevdiğim classtır ama PVE'de çok baymıştı beni. Çok sıkılgan bir yapım var Priest ile oynuyorum 2 yere DPS olarak girsem 3.sünde mutlaka healer olurum.

    Priest beni hiç mutsuz etmedi gerçekten. DPS'si bence Hunter'dan falan yine eğlenceli bence üstüne de healer speci de olunca çok eğlenceli oluyor. Ama bu dediklerimi boşver bi 90 ol ondan sonra çok sıkılırsan başka bir class açarsın.
    PVP'de ise eğlence bakımından hiç bir class bence Rogue'a yaklaşamaz ama.




  • SturdyHead S kullanıcısına yanıt
    Zaten 90 olayım sırf şu heirloom zevki için hemen bir warlock veya priest kasıcam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.