Şimdi Ara

Galaxy TabPro 8.4 Wi-Fi mi Ipad Mini Retina mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Slm arkadaşlar. Elimdeki dandik çin işi tabletimin bataryasının hemen boşalması sebebiyle, kendime yeni bir tablet almaya karar verdim. piyasadaki tabletlerin çoğu bana bayağı büyük gelmekte. o yüzden 7 - 8 inçlik tabletlere bakıyorum.

    hemen almayı düşünmüyorum. okulların kapanmasıyla elektronik ürünlerde güzel indirim olduğu için almayı düşünmekteyim. onun için araştırma yapmaya uzun bir zamanım var.

    Cep telefonu olarak samsung note 2 kullanıcısıyım. Garantisi dolayısıyla root işlemlerine hiç girmediğim için, google'nda istediği gibi standart android kullanıcısıyım. bir müddet ikinci telefon olarak iphone 4s kullandığım için ios platformuna da gayet alışkınım.

    bazılarınız telefonun var, tablet neden diye sorabilir. telefonumu tablet olarak kullanmak istemediğimden almaktayım. çünkü iş yerinde büyük telefon kullanımı gayet rahat ama eve geldiğimde telefonu elime almak istemiyorum. pc'yi ise düzenli kullanmama rağmen, evde tablet gerekli diye düşünüyorum. ayrıca televizyona tableti bağlaması, taşınması daha kolay geldiği için elimin altında güzel bir tablet bulunması bence şart.

    android kullanıcı olduğum için root yapmadan da telefonumdan gayet güzel verim almaktayım. en basiti paralı uygulamaları herhangi bir işlem yapmadan istediğim gibi yükleyebiliyorum. ama ipad da ise illaki jailbreak yapmam gerekecekti. ayrıca film müzik yüklemek ipade göre daha kolay.

    ama ipad'inde kendine has özellikleri de yok değil. kullanılan malzeme olsun, işçiliği, yetkili servisi daha hiç birgün sorun yaşamadım. telefonu 3 kez servise göndermeme rağmen 1 kez tamir edildi. 2 kez telefonumu yenisiyle değiştirerek gönderdiler. ama samsung servislerinden memnun değilim. şirket servisleri kanunen kurmak zorunda olduğu, masraf kapısı olarak görüyor ve ürünlerini sadece satarken görmek istiyorlar. (gerçi çoğu şirket böyle)

    ama apple'ın kendi politikası sebebiyle çoğu işlemim kısıtlanıyor. en basiti 5 liralik otg kablosuyla telefonuma klavye bağlayabilirken, aynı işlemi ipad de yapmam için min. 50 lira vermem gerekecek. (gerçi 30 pinden 8 pine geçiş yapıldı, bi 5 yıl uç girişiyle oynamazlar sanırım). kısacası bir yanda ucuz ve standart malzemeler kullanılırken, diğer yanda pahalı ve kendi sınıfı için üretilmiş aksesuarlar var.

    tabletle genellikle dizi izlemekteyim. android'de ücretsiz bir dizi uygulama varken, ios'da aynı uygulama 5 lira.

    galaxy tabpro 8.4'ü alırsam ücretsiz uygulamaları ve standart aksesuarları için, ipad mini retinayı alırsam ise kalitesi ve şarjının uzun süre gittiği için alacağım.

    tablet alırken karar verme konusunda sizlerinde görüşlerinden faydalanmak isterim.

    Samsung Galaxy TabPro 8.4 Wi-Fi :http://www.samsung.com/tr/consumer/mobile-phone/mobile-phone/tablet/SM-T320NZWATUR

    Apple Ipad Mini Retina :http://www.apple.com/tr/ipad-mini/

    Sony Xperia Tablet Z :http://www.sony.com.tr/electronics/xperia-tablet-z/sgp311-sgp312-sgp321

    edit : sony'in tableti sonradan ekledim. oldukça pahalı ve çok güzel özellikleri mevcut. bakalım ek sponsor bulabirsem bu tabletde olabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tyler dur ulen -- 24 Nisan 2014; 16:21:38 >



  • ben galaxy tab pro yu ınceledım gayet guzel android olmasıda oyle cogu uygulamalar ucretsız ve kurlumuda ios gore daha kolay param cok en ıyısı olsun kurarımda sorun degıl ugrasırımda dersenız ipad mını olabılır ama benım fıkrım tab pro dur bende alıcam ilerde ya tab 8.4 pro yada note 10.1 dusunıyorum :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.