Şimdi Ara

GRID: Autosport Duyuruldu + İlk Görseller Yayınlandı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Grafikler sinematik görseller galiba, gameplay şeklinde görseller görseydik iyi olurdu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Recharged

    Oyunun yeni nesil konsollara çıkmıyor olması kabul edilemez bir saçmalık.


    hiç de değil.
  • Eski konsollara geliyorsa grafiksel olarak çok bir şey beklemeyin derim ben. Ama Codemasters iyi bir firma ve bu alanda oldukça tecrübe edindi. Bence Dirt 4 şu an yapılıyor seneye yeni nesil konsollarla birlikte tüm sistemlere geleceğini tahmin ediyorum.
  • 2 ay sonra geliyor şaşırdım açıkcası,bir oyun duyuruldumu üzerinden en az 9 10 ay felan geçerde öle çıkardı.Ellerinden gelse bugün duyurup yarın çıkaracaklar sanki :S

    bir benmi böyle düşünüyorum ya..yorumlarda bunu yazan olmamış hiç.
  • Oyunun bu kadar erken çıkması çok iyi. Dirt 4 2015 mayıs-haziran döneminde çıkacağı artık belli gibi. Yeni nesil konsollara gelmemesi kötü belki ama adamlar Grid 2'yle bozulan serinin imajını bu oyunla tekrar diriltecek. Grafikler PC'de daha güzel gözükecektir zaten. Yayınlanan fragmanda oyunun ilkine daha çok benzediğini fark ettim. Sonbaharda Dirt 4'ü yeni nesille beraber duyururlar.
  • Ps4 ? :(
  • Oyunla ilgili videoda yayınlanmış.
    https://www.youtube.com/watch?v=wQWIiQEe8NE

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Tek kelime ile Çöp.
    Aynı oyunu, tıpkı gt6'da olduğu gibi, cilalayıp 60 dolardan satacaklar.Yazık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GT_55 -- 22 Nisan 2014; 15:07:40 >
  • Birisi içten görüş mü dedi? :D

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Ben çok şaşırıyorum.

    Grid 2'den ne bekleniliyordu da hayal kırıklığına uğratmış acaba? Simülasyon değil diye şikayet ediyor bazıları ama Grid bir çok mu simülasyondu da Grid 2 simülasyon olsun. Grid 1'de çok mu muhteşem fizikler vardı da 2'de olsun. Mesut Çevik Grid 2 için "Tablet oyunu gibi" dedi ya, yuh artık. Bu tablet oyunu gibiyse NFS ne gibi?

    Bir haber yapılıyor "Biz oyunumuzda Singleplayer'a odaklanmıyoruz" diyor herkes esip gürlüyor, asıyor esiyor. Başka bir haberde "Biz oyunumuzda Multiplayer'a odaklanyoruz" herkes mutlu ne güzel yapıyorlar diyor. İkisinde de söylenen aynı ama tepkiler farklı. Bir oyun için başlarda ne söylendiyse onu tekrarlayıp duruyorsunuz.Belli kalıp sözler, sloganlar çıkıyor başka herkes onları yazmaya başlıyor.

    Şimdi Grid 2 için "Kokpit olmayacak." diye bir haber çıktı ya, tamam herkes kokpit meraklısı oldu. Dirt Showdown'da da yoktu kokpit, oda Codemasters oyunu, neden kokpiten söz edilmedi?

    NFS geçtiğimiz nesilde 10 tane oyun çıkardı Shift serisi dışında yani 2 oyun dışında kokpiti olan oyun yok. Bu 8 oyun için kimse kokpitin sözünü etmezken, Grid 2'de yok diye yerden yere vuruldu.Çok şaşırıyorum.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • Bana göre yarış oyunları simulasyon değilse çöp. Banane arkadaşım grafikten gerçekçi araç fiziği olmadıktan sonra.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Tek kelime ile ANLAYAMAZSINIZ......Kokpit kamerası birçok oyuncu için vazgeçilmezdir,bunu arabayı dışarıdan sürmeye alışmış oyuncular anlayamaz.Eminim buna karşı çıkanların biçoğunda direksiyon vardır ve kokpit kamerasına zaten ihtiyaçları yoktur.Grid 1 benim için çok özel bi oyundu,şu anda bile oynuyorum,araç içi kamerasından sürmekse ayrı bir zevk.Bazı oyunlar için gereksiz olabilir gerçektende,Dirtshowdown ve nfs (shift hariç) serisi gibi...
  • Grid 2 cok basariliydi buda eminim oyle olucak sabirsizlikla bekliyorum bence dirtte guzel ama gonlum gridden yana grid 3 beklerken bu geldi olsun buda cok sevindiricii

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ahayri

    Bana göre yarış oyunları simulasyon değilse çöp. Banane arkadaşım grafikten gerçekçi araç fiziği olmadıktan sonra.


    Onun için oyunlar var arkadaşım Forza , Gran Turismo neyine yetmiyor . Shift 2 oyna biraz daha bekle Project Cars oyna . Ben oyunları oyun diye oynarım . Gerçek hayatta yapabileceğim şeyleri neden bir kutu karşısında yapayım giderim sporcu olurum , motor sporlarıyla ilgilenirim . Bu ekranda kazandığın hiçbir şey sana fayda etmiyor biz oyunları gerçek hayatta yapamadığımz şeyler için oynarız aksini bekliyorsan pencereden dışarıya bak bence .
  • Söylemeyeceğim dedim ama sanki hepinizde PS4 ve Xbox One var arkadaş ne bu yeni nesil çılgınlığı . DiRT 4'ün tamamen yeni nesile odaklanan bir oyun olması lazım ve bence bu sene gelmemesi harika seneye gelecektir zaten oyunu twitter sayfalarından duyurdular gibi bir şey .
  • Bıktım artık her oyunda gallardo,porsche,ferrari görmekten.. Ben oyunda bir peugeot 206, bir volkswagen golf görmek iç dış modifiye yapmak istiyorum ve eminim ki pek çok insanda bunu istiyor.
  • şaka mı?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.