Şimdi Ara

O askeri uçağımız Kayseri'ye indi! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 707

    Çok komik lan. Sırf dövlet eyiye gidiyiii Hz Halife'miz bizi süpergüç yapiyiii temalı bir haber daha. Proje 1984'te başlamış ama bunların sitesinde hiç bahsetmiyor. Bari Hz Halife'miz 2 günde yoktan varetti falan deselermiş daha iyi olurdu zaten Allahın tüm vasıfnı üzerinde toplamış bir lider kendileri.

    quote:

    1984 yılında başlatılmış projede Türkiye tasarım ve entegrasyondan itibaren aktif rol aldı. Projeyi Türkiye, Almanya, Belçika, Fransa, İngiltere ve İspanya ortak yürütüyor. Proje kapsamında Türk Hava Kuvvetleri 2018’e kadar 10 uçak teslim alacak. A 400 M uçakları, Türk Hava Kuvvetleri’nin sürat, menzil ve ağırlık olarak taşıma kapasitesini iki katına çıkarıp, TSK’nın dünyanın her yerinde harekat yapabilme kabiliyetine sahip olmasını sağlayacak.

    http://www.milliyet.com.tr/-atlas-kayseri-de/gundem/detay/1868121/default.htm?ShowPageSkin=1




    EK: Pardon lan yazıyormuş ne önyargılıyız yüce şahsiyetin günahını aldık.

    Al bide burdan yak. Lan olm başka işiniz gücünüz yok mu sizin dön sen bilgisayar oyununa hadi beynini yorma böyle şeylere.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hiçbirşey bilmeden pervaneli diye önyargılı yaklaşıyorsunuz eğer uçaklar hakkında bilginiz yeterli değil ise lütfen böyle ağır eleştirilerde bulunmayın ayrıca pervaneli uçaklar yüksek verimlilik sağlar

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Taklitçi karşıtı

    Hiçbirşey bilmeden pervaneli diye önyargılı yaklaşıyorsunuz eğer uçaklar hakkında bilginiz yeterli değil ise lütfen böyle ağır eleştirilerde bulunmayın ayrıca pervaneli uçaklar yüksek verimlilik sağlar

    Buna ek olarak Pervaneli uçaklar yerde iken geri geri gitme imkanına sahiptirler.Özellikle indikleri yer itibarı ile (stabilize pistler dahil) uygun konum alıp yükü boşalttıktan sonra yine taxi yapabilmek için geri manevra yeteneği çok önemlidir bir o kadarda uçağın yeteneğini katlayan bir özelliktir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Françuezli Ançuez

    quote:

    Orijinalden alıntı: b_sevki

    adamlar kendilerine nukleer enerji ile gozun sanıyede gorebılme frekansından daha hızlı ucabılen ufoları yapsın,bizede boyle hantal ucakları 3. dunya ulkelerıne kakaladıkları gıbı kakalasınlar.

    hadı bakalım hayırlı işler,bol alıs verısler,kaç mılyar dolar odenecek boyle 50 yıl oncesının teknolojısı ucaklara ki

    uzay gemiside yapıyolar lazer atarlı

    ben zeki deyilim dalga geçtin normal mi söledin anlamadım ama helal olsun beyendim hoş hem de çoğu şeyi beyenemeyen biri olarak helal olsun tebrikler efsane yazmışsın herkes böyle yazsa tabi ben anlamam böyle güzel yazının deyeri kalmaz neyse helal bay

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • bu ucakları almadıktan sonra yukardakı ucagı ben ne yapımm

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.