Şimdi Ara

Kedim kızgınlık dönemini bıraktı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar geçen 1 aya kadar düzenli olarak 2 haftada yada haftada bir düzenli olarak 2-3 gün ağlardı çiftleşmek için ve kedim şuan 2 yaşına yakın ve kısırlaştırmadık ve sakinleştiricide hiç vermedik ve son 1 aydır kızgınlık dönemine girmiyor ve eskisi gibi beni sevmiyor anlayabiliyorum.Acaba bir hastalıgamı yakalandı kist falanmı oldu onu çook seviyorum zarar gelmesini istemem bilgisi olan varmı ?



  • mesela az önce sevdim ısırdı kalptı diğer odaya kucagımada gelmiyor kesinlikle birşey oldu kedime çok endişeliyim eski halinden eser yok
  • senden ümidi kesmiş, bir hayvan 2 yıl çiftleşme döneminde içeri kapatılır mı? Zarar gelmesini istemem diyorsun ama 100-200 liralık operasyondan kaçıp hayvana işkencenin allahını yapıyorsun.

    hayvanın masturbasyon yapma lüksü de olmadığına göre seninki tam bir işkence. Hormonal olarak o hayvan sürekli bu evreyi geçiricek ve devamında bir rahatsızlık oluşmaz umarım.
  • 100-200 lira sıkıntı değil bu zamanada kadar sürekli hoplayıp zıplardı munzurdu yani veterinerdeki amaliyatlı kediler şişman ve hayattan bezmiş gibi bütün gün uyuyorlar öyle olmasından korktumuz için yaptırmadık ve suanki durumundanda daha kötü olcak diye korkuyorum
  • Starbucksunstari kullanıcısına yanıt
    Beslenmesine dikkat ederseniz şişmanlamazlar. Kısırlaştırılmış kediler için özel mamalar da mevcut.
  • dışarıya çıkıyosa kediniz hamile kalmış olabilir 3-4 hafta sonra belirgin özellikleri görebilirsiniz meme uçları pembeleşir belirginleşir yavaş yavaş karnı şişmeye başlar nerden biliyorum kedim şu an hamile aynı durumda.
  • hypersoarTR kullanıcısına yanıt
    yok hocam evden dışarı çıkmıyor ve hala suskun canı sıkılıyo geçen böyle tırmanma ağaçları gibi şeyler gördüm benzer bişey almayı düşünüyorum.Kedilerin acaba böyle uzun dönemlerimi var mesela 2-3 ay bağırmayı kesmek gibi ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Starbucksunstari

    yok hocam evden dışarı çıkmıyor ve hala suskun canı sıkılıyo geçen böyle tırmanma ağaçları gibi şeyler gördüm benzer bişey almayı düşünüyorum.Kedilerin acaba böyle uzun dönemlerimi var mesela 2-3 ay bağırmayı kesmek gibi ?

    yani tırmalama ağaç ev fln alabilirsin yada o yatak koltuk halı yorgan istediği sevdiği bişey varsa onu tırmalar ona kalmış:) dişilerde o döneme gelince gece gündüz miyavlıyor bizdeki de fena gerçekten bir,bir buçuk hafta sürüyor ondan sonra sakinleşiyor 1 yada 2 ay sonra yine aynısı olur aslında böyle yapmamak gerek gittikçe kötü oluyor çünkü kısırlaştırmak lazım fikrimce.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.