Şimdi Ara

İç mekan ve yakın çekim için video kamera önerileriniz (Örnek video var)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Bana iç mekanda ve yakından çekim yapabileceğim bir kamera lazım. Ancak kamera konusunda yeni sayılırım ve fazla anlamam. Öncelikle odaklanmasının çok iyi olması lazım. Sanırım video kameralarda hem manuel hem de otomatik fokus özelliği var. Ama her iki modda da çok net odaklanma ve görüntü istiyorum.

    Halihazırda NIKON Coolpix s9050 >> http://www.nikonusa.com/en/Nikon-Products/Product-Archive/Compact-Digital-Cameras/COOLPIX-S9050.html fotoğraf makinesi ile video çekimi yapıyorum. Fazlaca anlamadığımdan, mağaza görevlisinin "çok iyidir, full hd çekim yapıyor" gibi sözleri üzerine ve de ekonomik olduğundan ilk etapta işimi görebilir diyerek aldım ancak odaklanması yetersiz. Yani arka planda birşeyler olduğu zaman öndekine odaklanamıyor tam olarak.

    Aşağıya eklediğim örnek videodaki gibi bir görüntü istiyorum. Odaklanma otomatik sanırım ve hem ön plan hem de arka plana gayet iyi odaklanma ve net bir görüntü var.

    Fiyat olarak pek fikrim yok ancak 1000TL civarı, fazlaca profesyonel olmayan dijital video kamera önerilerinizi alabilirim arkadaşlar. Teşekkürler!

    ÖRNEK VİDEO:
    http://www.youtube.com/watch?v=5EEiAdXy-0w







  • Konu günceldir

    Bilgisi olan arkadaşlardan tavsiye bekliyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.