Şimdi Ara

Ölümsüz Canlı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • k2fg9 kullanıcısına yanıt
    Çünkü sizin gördüğünüz termodinamik ile o farklı oluyor. Oluyor diyorum çünkü ben de Uçak Mühendisliği ve Fizik okuyorum ve doğal olarak aynı işlemiyoruz. Ve şöyle güzel bir söz var, tam olarak kim söylüyordu hatırlamıyorum ama yanılmıyorsam Morgan Freeman bir belgeselde söylüyordu: " Accepted laws of physics break down." Hatta kanunları bile farklıydı klasik manada termodinamikten.



    Dediğiniz şey doğru olabiliyor pek tabii, ona bir şey diyemem.(Tabii eğer 5. boyut varsa! ) Yakın bir tarihte Mars'ta koloni bile kurulma hedeflenirken galaksi dışına çıkmak da çoook uzun bir süre almayabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huddleston -- 15 Nisan 2014; 0:41:29 >
  • Huddleston kullanıcısına yanıt
    Ben de onu diyorum işte benim geçtiğim termodinamik ile o termodinamik farklıdır. Benim bildiğim termo orada (karadeliklerde) geçerli olsa orada da kullanılırdı ve adı da "thermodynamics" olarak kalırdı. Bu sefer anlatabilmişimdir umarım.

    Ayrıca büyük iddiamın da arkasındayım. İnsan ırkı olmasa bile başka bir ırk bunu yapacak. Hatta şöyle bir ayrıntıyı da vereyim (böyle çok ayrıntı var);

    Ufo denilen şeyler aslında boyutlararası geçiş yapan insanlar. Ufo kaçırmalarındaki insanların zamanın durduğunu iddia etme sebepleri de gerçekten zamandan bağımsız bir boyuta gidip geri gelmeleri. İleri insanlar sürekli gözetlemektedirler bizi. Geçmişte bizi yoketmeye gelen başka ırklardan ve hatta meteorlardan korumuşlardır (ancient aliens belgeselinde anlatılan geçmişteki uzaylılar arası nükleer savaş). Evrimsel sürecimize müdahalede bulunmuşlar ve bazı noktalarda tetiklemişlerdir. Bunlar tabi benim varsayımlarım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi k2fg9 -- 15 Nisan 2014; 0:55:52 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • k2fg9 kullanıcısına yanıt
    Ben farklı şeylerden bahsettiğinizi anlıyorum, fakat termodinamik ile karadeliklerin alakası var, onu kast etmeye çalıştım.

    UFO'lara, en azından uzaylı diye tabir ettiğimiz dünya dışı varlıkların kullandığı araç olan UFO'lara inanmadığımdan öyle düşünmüyorum tabii ama kendi varsayımınız bir şey diyemem.

    Bu arada konu biraz dağıldı. Arkadaştan özür dilerim.
  • Huddleston kullanıcısına yanıt
    Bu iş ufolara inanıp inanmamakla alakalı değil. Geçmişte dünyamıza dünya dışı varlıkların uğradığının baya kanıtı var. Benim bahsettiğim şey ise tamamen benim kendi fikrim. Başka bir yerde böyle bir iddia yok yani kaynağı benim bu iddianın. ( tarikat mi kursam )

    Doğru yada yanlış. Elma yedik diye kovulmuş olmaktan daha mantıklı bence tabi.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • k2fg9 kullanıcısına yanıt
    Hiç bir bilimsel kanıtı yok. Mağarada çizilen resimler vs. hepsi açıklandı. "Debunked" diye aratıp bulabilirsiniz. Ünlü fiziki Richard Feynman'ı UFOlar ile ilgili de sözü var hatta. Neyse, konu çok fazla dağıldı yarın başka bir konu açılırsa ordan tartışmamız daha iyi olur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Huddleston kullanıcısına yanıt
    Ancient aliens belgeselini izle. %80 i saçmalık ama kalanı çok mantıklı.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birde bir yosun türü vardı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha öncede ölümsüz canlı bulundu diye bir sürü haber çıktı ama işin aslı öyle değildi. Hepsi ya çok uzun ömürlüydüler ya da kısmen ölmek gibi saçma sapan olayları vardı bu da o tarz bir şeydir bence.
  • görücez bakalım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: k2fg9

    Hani her canlı ölümü tadacaktı?

    Aslında çoğu tek hücreli de ölmez sadece bölünür...

    Çok haklısın bro

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya arkadaslar termodinamikmis birknci yasaymis ikinci yasaymis birakin bu isleri. Evrenin sonu oldugunun bir kanitini kim yapabilir, birisi bir teori atmis ortaya pesinden balik gibi yuzuyorsunuz.
    Eminim termodinamik bilimi ile ugrasip bu yasalari ortaya cikaran insanlar suan yasasalardi bu dusunceyi ya curutmuslerdi ya da uzerine yillarini harcayip kanitlar bulmaya calismislardi.
    En basitinden biri sana karnin ac mi diye sordugunda, "ee yemek yeme yasalarinin 3. Maddesine gore midemde birseyler hissediyorumm galiba acim" mi diyorsunuz.
    Biraz yorum, biraz dusunce

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BuInsansa kullanıcısına yanıt
    Burası Konu Dışı değil. Saçma sapan mesajlarını oraya saklayabilirsin.
  • İlginç

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 3DG


    quote:

    Orijinalden alıntı: k2fg9

    Hani her canlı ölümü tadacaktı?

    Aslında çoğu tek hücreli de ölmez sadece bölünür...

    Çok haklısın bro


    evet bu düşünceye bende katılıyorum hatta benzer bi konu açmıştım, mitoz bölünme ölüm sayılırmı diye :)
  • İster bitki, isterse hayvan veya insan tohumu olsun, önce kendisinden toprağa kökler, rahimlerde ise göbek kordonunu oluşturur. Yani, kendisinden kendi bedenini yaratmaya başlar. Bağlantı sağlandıktan sonra köklerle veya göbek kordonu ile hem köklerini/göbek kordonunu güçlendirirken bedenini de yapmaya başlar ve yapar.

    Kalıtımı/soya çekimi bilenler, bilirler ki her tohumun içindeki DNA ve genler, erkek (o+) ve dişi (>) başlangıçtan günümüze ve geleceğe kesilmeden sürüp gitmektedir. Kalıtım veya soya çekim dedikleri de zaten bunun ispatıdır.

    Yani; tüm bedenler fani/ölümlü iken, tüm tohumlar ölümsüzdür. Bedenin ölümü, tohumun ölümü değildir!

    Beden ölmeden önce tohum o bedende oluşup toprağa veya rahimlere düşmüştür. Ölecek olan bedenini, ölmeden önce toprakta veya hayvan/insan rahimlerinde tekrar tekrar bedenini sona kadar yaratmaya kadirdir!

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.