Şimdi Ara

DELL VENUE 7 ve VENUE 8 TABLET PC ANA KONU - ROM, ROOT vs PAYLAŞIM - DESTEK (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
477
Cevap
10
Favori
34.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xdock

    quote:

    Orijinalden alıntı: h.cagil

    arkadaşlar 7 '' lik 16 gb olan modelin pili yoğun internet kullanımında ne kadar gidiyor acaba?

    Valla ustam herşeyi iyi hoş ama pili sıkıntılı.. Ben maximum kullanımda ancak 4 saat kullanabiliyorum..

    xdock teşekkür ederim cevabın için. tableti teknosada inceleme fırsatı buldum ben de. ancak benzer işlemcili asus 176 c aklımı çeldi bu sefer. onu alım. asusun da pil ömrü pek tatmin etmedi beni bu arada.
  • Merhaba
    Dün Teknosadan aldığımız Televizyonun yanında ufak bir farkla Dell Venue 7 aldık.ihtiyaç fazlası olduğu için satmak istiyorum.Evde İpad ve dream tablet varken gereksiz geliyor.Cihaz sıfırdır.Kontrol amaçlı kutusunu açtım,kitkate güncelledim,kutusuna kaldırdım,jelatinleri vs her şeyi üzerinde..İstanbul'dan elden satmayı tercih ederim.Cihaz siyah 8 gb .Fiyat olarak 290 tl.
    İyi forumlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkese merhaba ben bişey sorucam çin malı tablet geldi ixperia i5 diye tablet açılmıyor uzun araştırıoyrum tableti açarken açma kapama ve ses + tuslarına basıp recovery de işlem yapamıyorum bilen varsa yardımcı olabilirmi teşekkür ederim
  • dell venüe 8 pro tabletim var, şarjı bitip kapandıktan sonra şarja taktım ancak açılmıyor, epey bi beklettim sonuç aynı. power tuşuna bastığımda kırmızı ışık yanıp sönüyor bir süre sonra. orj duvar şarjı haricinde cep tlf şarj aletleri pc den tv den usb ile denedim sonuç değişmiyor. bu tür bir sorun yaşayıp çözüm bulabimiş arkadaşlardan destek rica ediyorum. servis haricinde.
  • arkadaşlar selamlar bu tabletten 2 adet alarak aranıza katılmış bulunuyorum.(biri yiğenime biri kardeşime) şimdi harici micro sd hafıza kartını dahili olarak göstermenin bir yolu var mı?malum çocuklar oyun oynayacak gta most wanted dedin mi zaten hafıza bitiyor.cihazın birini henüz güncellemedim.biri 4.2.2 diğeri 4.4.2 ikiside root lu şu an.uygulamaları hafıza katına taşıyorum yardım ederseniz sevenirim.teşekkürler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sedoman34

    dell venüe 8 pro tabletim var, şarjı bitip kapandıktan sonra şarja taktım ancak açılmıyor, epey bi beklettim sonuç aynı. power tuşuna bastığımda kırmızı ışık yanıp sönüyor bir süre sonra. orj duvar şarjı haricinde cep tlf şarj aletleri pc den tv den usb ile denedim sonuç değişmiyor. bu tür bir sorun yaşayıp çözüm bulabimiş arkadaşlardan destek rica ediyorum. servis haricinde.

    bilgisayara usb den takıp 8-10 saat bekleyin.güncellemeden önce aynısı asus memopad 7de oluyordu.belki aynı şekilde açılır.
  • şarj girişi yani mikro usb soket kısmına adaptörü ters takmaya çalışıyormuşuz ,şarj soketi teknosa da incelediğim diğer tüm benzer tablet ve klasik tlf mikro soketlerine göre biraz tuhaf şarj soketinin ters düz tarafı keskin olarak belirgin değil, çocukta ters takmaya çalışıp beni de yanıltıyormuş şarj olmuyor diye . tabletin de dış kabını söküp baktım mikro usb girişinde bir problem mi var diye boşu boşuna.

    yalnız şöyle bir sıkıntımız var çocuk tutturdu şimdi de klavye mause lu notebook -pc vs geri dönelim diye ben kullanmıyorum gerçi ama yine de elim gitmiyor böyle bir tabletten daha az mobil bir sisteme geri dönüşe napsak ki bilemiyorum.

    asus t 100 tarzı bir cihazla takas mı düşünmeliyiz bu durumda. bunu temin etmeden önceki düşüncem abisi dell pro11 di ancak yurtdışı imkanı olmadığı için sonuçlandıramadım ve bunu aldım. pro11 daha büyük ekran usb portu hdmi vs gibi extraları ve pahalı olsada sökülür takılır klavye si ile favori cihazımdı. çünkü elimizdeki dvp8 tableti ev ortamında kullanmaktayız.( ders vs genel geçer işler için)
    ayrıca kalem temin etmek belki kullanımını daha çekici hale getirebilir ancak uygun kalem konusunda piyasa karışık. dell in kendi tavsiyesi aktif sytlus ama türkiye de fiyatı çok uçuk ve az bulunuyor.

    sizce aktif ile pilsiz olanı arasında performans farkı yaşarmıyız.dell in aktif tavsiyesinin dayandığı teknik nedenler ne olabilir?




  • Arkadaşlar Herkese Merhaba,

    Yiğenimn kullanmakta olduğu Dell Venue 7 Tablet, Ekran deseni hatırlanmaması nedeniyle kullanılamaz durumda. Normalde bu durumlarda Recovery'den hard reset atıyor ve durumu çözüyoruz. Ama bu tebletteki recovery menüde factory data reset bulunmuyor. Sadece recovery var bunu yaptığımdada hiçbirşey çözülmüyor desen gitmiyor. Konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

    Sorunu çözdüm Recoveryde güç tuşu+ses açma ile hard reset menüsüne ulaştım. Kendim çözdüm ihtiyacı olan burdan görür artık.

    Saygılar.

    Teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bjenige -- 6 Aralık 2014; 8:54:57 >
  • Dell venue 7inç 1gb lık modeli aldım fakat android update yapmayı bulamadım 4.2 de şu an, nasıl yapılıyor bilen varsa yardım ederse sevinirim.
  • İnternette hızlı al da RAM 1gb gözüküyor? Bir de asusa gire bu nasildir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar venue 7 16GB ram 2GB rom 3 G aldım çok hızlı ama ben telefon aplikasyonu istiyorum. bilgisi olan link atsın lütfen
  • quote:

    Orijinalden alıntı: birkilobarbunya

    arkadaşlar venue 7 16GB ram 2GB rom 3 G aldım çok hızlı ama ben telefon aplikasyonu istiyorum. bilgisi olan link atsın lütfen

    Nerden aldınız hocam

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • CDBurnerXP kullanıcısına yanıt
    internetten aldım
  • arkadaşlar dell venue 7 8 gb aldım sistem bilgisinde android sürümü 4.2.2 idi sistem güncellemesi geldi kurdu yine 4.2.2 yazıyor..birde güncelleme yapmadan önce uygulamalarda navigasyon vardı o kayboldu..
  • shadowmexo kullanıcısına yanıt
    Kılıf almak isteyenler için 9 dolara orijinal kılıf bu adrestehttp://www.aliexpress.com/snapshot/6472674214.html?orderId=65614951042015
    Bu gün üye olup Çin'den ücretsiz kargo ile sipariş verdim.
    Tüm özellikler mükemmel. Pil ömrü film izlerken ya da navigasyon kullanırken 4,5 saatin üzerinde. Neredeyse pili kokluyor. İçinde gereksiz uygulama yok.
    Navigasyon 15 metre hata ile tam doğru çalışıyor. İntenette o kadar hızlı ki daha tıkladığım anda 1 diş Wifi ile aynı anda sayfayı yüklüyor.
    Kusurları: 1-Ekran parlaklığı dış ortamlarda yetersiz.
    2- Mikro hafıza kartını bazen tanımıyor. Ses - ve pover tuşları ile başlatıp REBOOT DROİTBOOT seçeneğini seçip pover tuşuna basmak gerekiyor. Bu can sıkıcı.
    3- Kamera net değil . İdare eder.




  • hozyigit H kullanıcısına yanıt
    Navigasyon bende çalışıyor. Ancak Konumu ayarlardan açık hale getirince Ayarlar içinde konum sekmesine tekrar tıklıyorum. Sağda mod bölümü açılıyor.
    Buradan 3 ayrı seçim çıkıyor.
    Yüksek doğruluk derseniz hem Wiifi hemde GPS yi açık yapar ama pili çok harcar. Ben bunu seçtim. Ama işim bitince tabletin ana ekranında siyah şerit üzerinden
    GPS ye dokunup işareti yarıma getiriyorum.
    Böylece GPS yi kapatıyorum gerektiğinde yine şeritten GPSye tıklayıp hem GPS hem de Wi fi yi aktif yapıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hozyigit

    Navigasyon bende çalışıyor. Ancak Konumu ayarlardan açık hale getirince Ayarlar içinde konum sekmesine tekrar tıklıyorum. Sağda mod bölümü açılıyor.
    Buradan 3 ayrı seçim çıkıyor.
    Yüksek doğruluk derseniz hem Wiifi hemde GPS yi açık yapar ama pili çok harcar. Ben bunu seçtim. Ama işim bitince tabletin ana ekranında siyah şerit üzerinden
    GPS ye dokunup işareti yarıma getiriyorum.
    Böylece GPS yi kapatıyorum gerektiğinde yine şeritten GPSye tıklayıp hem GPS hem de Wi fi yi aktif yapıyorum.

    Aracta wifi ve mobil ag bagli degilken de gps calisiyor mu? Hizlialda gps yok yazılmış kafan karisti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tvye nasıl bağlarız bu aleti?
  • arkadaslar gercekten konu cok yawas ilerliyor neden bilmiyorum ama sanırım tablet pek ragbet gormedi ben gecenlerde kılıfla beraber 220 gibi bir rakama aldım ve konunun tamamını okudum anladıgım kadarıyla uygulamalar hafıza kartına tasınamıyor bunun bir yolu yokmudur sayet yoksa bu cok buyuk bir handikap olacaktır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: herhangi1i

    arkadaslar gercekten konu cok yawas ilerliyor neden bilmiyorum ama sanırım tablet pek ragbet gormedi ben gecenlerde kılıfla beraber 220 gibi bir rakama aldım ve konunun tamamını okudum anladıgım kadarıyla uygulamalar hafıza kartına tasınamıyor bunun bir yolu yokmudur sayet yoksa bu cok buyuk bir handikap olacaktır.

    İade edinnnnn

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.