Şimdi Ara

Hertürlü Multimedia Sistemi Hakkında sorunuzu sorabilirsiniz (121. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.552
Cevap
75
Favori
338.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: volkan32

    Merhaba astra j aracima bayiden alirken garanti disi kalmasin diyerek necvox dvna 1033 fn multimedya ekran taktirdim. Arac 1 yil oldu yillik bakima girdi cikti ve multimedya arac bilgilerini alamaz oldu. Aracin yol bilgisayarinda dis sicaklik dogru gosterir uyari verir.ancak multimedyada hatali dis derece takili kalir. Ornegin geri gorus direksiyona gore manevra isareti gosterir.simdi gostermiyor. Lastik basinc gostermez. Cihaz ne zaman kontagi acarken kendi kendine resetlerse yani amblemli bir sekilde bi 15 sn bekleyip acilirsa duzelir. Araci bir 3-4 saat sonra tekrar calistirdigimda bilgileri alamiyor. Bilen varmidir. Bu arada cihaz kontagi kapatip tekrar actigimda arac amblemi olmadan hazir hemen acilir. Bekleme yok bunla alakasi olabilirmi.

    Evet bugun sanirim cozdum durumu wifi ile telefonuma internet baglantisi kuruyor spotfy i kullaniyordum. Wifibaglantisi olmadiginda araca baglaniyor.





  • Arkadaşlar merhaba, benim double teyp ilginç bir sorun başgösterdi. Şöyle ki, cihazımın max sesi 30'a kadar çıkıyor ancak artık 18 bazen 21 den sonra cihaz kendine reset atıyor. fabrika ayarlarına döndürdüm ancak durum düzelmedi. bass seslerini vs düşürdüm ancak düzelmedi. Başına bu tür bi sorun gelen oldu mu ? sorun neden kaynaklı olabilir ? Sigorta kutusunda multimedya için 20a takılı bunu 25 ya da 30 yükseltsem durum düzelir mi ? orta ayar seste reset atmıyor ses arttırınca reset atıyor cihaz. Yardımlarınız için tşk.ederim. Saygılar.

  • Arkadaşlar merhaba,

    Bir konu hakkında yardımınıza ihtiyacım var. Çözemezsem kafayı yicem.
    Aracım 2016 model Opel Astra K ve üzerinde Navinn marka NVN 620 kodlu android multimedya cihazı var. Aracı 1 yıl önce aldığımdan beri garip bir sorun var. Şöyle ki sinyal sesi, emniyet kemer ikazı, park sensörü gibi araçtaki tüm uyarı sesleri bazen normal şekilde çalışıyor. Bazen de sesler ya hiç çıkmıyor ya da çok yüksek çıkıyor. Cihazı firmaya verdim güncellendi. 280 tl verip canbus değiştirdim. Ama sorun hâlâ devam ediyor. Mesela arabayı çalıştırıyorum bütün sesler normal. Yol aldıktan 10 dk sonra sesler ya hepten gidiyor ya da hiç çıkmıyor. Değişmeyen bir tek canbustan enerji alan buzzer kaldı. Buna benzer bir durumla karşılaşan biri varsa ve yardımcı olursa çok mutlu olurum.
  • Merhaba. Android multimedya cihazım var. Mesela radyoyu en son 4. ses seviyesinde dinleyip kapattım diyelim. Sonra cihazı açtığımda her seferinde 10. ses seviyesinden başlıyor. Sanırım öyle ayarlanmış. Kurcaladım ama böyle bir ayar bulamadım. Nereden yapabilirim acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erAn_

    Merhaba. Android multimedya cihazım var. Mesela radyoyu en son 4. ses seviyesinde dinleyip kapattım diyelim. Sonra cihazı açtığımda her seferinde 10. ses seviyesinden başlıyor. Sanırım öyle ayarlanmış. Kurcaladım ama böyle bir ayar bulamadım. Nereden yapabilirim acaba?

    marka model bilgisi gerekli

  • SKRlllEX kullanıcısına yanıt

    Yanıtınız için teşekkür ederim.

    Sıkıntıyı çözdüm.

    Ses ayarlarında varsayılan ses ayarı varmış. Onu ayarlayıp üstteki varsayılan sese dön seçeneğini de aktif edince sorun çözüldü.

  • merhabalar elimde kamosonic marka double din var format gerekiyor nasıl yapacağız bilgisi olan var mı

  • astra h aracıma aliexpress ten double din teyp aldım. Montajını yaptıktan sonra yola çıktım 3 4 saat sonra yüksek bir cızırtı sesi geldi ve teyp kapandı bi daha da açılmadı ama gid yani bilgi ekranı çalışmaya devam ediyor. Sigorta sağlam teybin başka sigortası var mı bilmiyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
  • Merhaba 2014 kia sportage aracımda navibose android multimedya sistem var. Donma problemleri çok yaşayınca resetledim. Sonrasında google play, youtube, chrome gibi android uygulmaları açılmaz oldu. Uygulamayı çalıştırdığımda açılan pencere 4-5 saniye sonra ana ekrana atıyor. İstanbuldaki montaj yapan firmayla görüştüm cigazı söktürüp gönderin baklım desiler. Yazılımsal bir sorun olduğunu düşündüğüm için adanadan oraya göndermek mantıklı gelmedi. Siz ne önerirsiniz?
  • Merhabalar 2020 model peugeot 2008 sahibiyim orjinal ses sisteminden memnun değilim açıkçası ancak anfili bir sistem de yapmak istemiyorum fp olarak bana yardımcı olabilirmisiniz hertz k-165 modeli gözüme çarptı anfisiz bir şekilde bağlantı yapsam seste değişim alırmıyım veya başka öneriniz varmıdır subwoofer de koymak istemiyorum çünkü bagajı aktif kullanmaktayım

  • Geely emgrand araca android auto özellikli double teyp taktırmak istiyorum ama hangi marka iyidir, bu araca hangi modeli uyar onları bilmiyorum. Acaba hangi marka model almalıyım yardımcı olabilir misiniz?
  • Merhaba,Nissan note 2011 model araca uygun DONMA SORUNU YAPMAYACAK ses kalitesi iyi en son
    android işletim sistemli kaliteli hangi cihazı önerirsiniz? Şimdiden cevap için teşekkürler.@SKRIIIEX Hertürlü Multimedia Sistemi Hakkında sorunuzu sorabilirsiniz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ggksk -- 18 Mart 2021; 15:58:56 >
  • İyi günler. Aracımda Avgo marka multimedya var. Bazen normal çalışıyor. Çoğu zaman farklı arızalar veriyor. Örneğin; kilitleniyor ve direksiyondaki tuşlardan hiçbir şekilde kumanda edilemiyor. Direksiyondaki tuşlarda bir arıza yok. Direksiyon zembereği yeni değişti. Ne ses artırıp azaltabiliyorsunuz ne de klipleri ileri geri yapabiliyorsunuz. Geri vites kullanıldığı zaman geri vites kamerası devreye girmiyor, ekrandaki görüntü oynamaya devam ediyor. Bazen ses geliyor, görüntü olmuyor. Bazen multimedya normal çalışır vaziyette iken aracı stop edip park edip belli bir süre sonra tekrar aracı çalıştırdığımda hiç çalışmıyor bazen de 5 dk sonra çalışmaya başlıyor. Bazen aracı çalıştırdıktan sonra sanki multimedyayı açmaya çalışıp da açamıyormuş gibi sesler (seri şekilde dı-dı-dı-dı-dı-dı-dı) geliyor.

    Yardımınız için şimdiden teşekkür ederim.

  • Arkadaşlar benim aracımda fotoğrafta gördüğünüz standart multimedya cihazlardan var.

    Sorunum şu. Geri vites kamerasının ekran ayarlarını yapamıyorum. Yani ışık, renk, kontrast ayarlarını. Tüm menüyü kurcaladım ama bulamadım. Fabrika ayarlarının olduğu yere de girdim ama yok. Bazen geri vitese takılınca ekranda kontrast, ışık vs ayarlarının olduğu bir menü beliriyor kendiliğinden. Demek ki böyle bir ayar yeri var ama bulamıyorum.


    Şimdiden teşekkür ederim yardımlarınız için.



    Hertürlü Multimedia Sistemi Hakkında sorunuzu sorabilirsiniz




  • quote:

    Orijinalden alıntı: erAn_

    Arkadaşlar benim aracımda fotoğrafta gördüğünüz standart multimedya cihazlardan var.

    Sorunum şu. Geri vites kamerasının ekran ayarlarını yapamıyorum. Yani ışık, renk, kontrast ayarlarını. Tüm menüyü kurcaladım ama bulamadım. Fabrika ayarlarının olduğu yere de girdim ama yok. Bazen geri vitese takılınca ekranda kontrast, ışık vs ayarlarının olduğu bir menü beliriyor kendiliğinden. Demek ki böyle bir ayar yeri var ama bulamıyorum.


    Şimdiden teşekkür ederim yardımlarınız için.



    Hertürlü Multimedia Sistemi Hakkında sorunuzu sorabilirsiniz

    Hallettim arkadaşlar. Yazayım da belki başka birine lazım olur.


    Geri viteste takılıyken parmağınızla ekranın yukarısını aşağı doğru çekince ayar menüsü geliyor. Oradan ışık, kontrast v.s ayarları yapılabiliyor.





  • Herkese Merhaba. Aracım 2019 model egea hb street paket. Düz ekransız teyp mevcur araçta. Ses sistemi yapmayı düşünüyorum. Eski aracımdan kalma amfi ve subwooferım mevcut. Kapı hoparlörlerimi değiştirmek istiyorum. Önlerin 16cm arkaların 13cm olduğunu öğrendim. Fakat bir kaç hoparlör arasında kararsız kaldım. İndirim bitmeden yetişip almak istiyorum.


    İlk olarak önlerde tiz yerleri boş olduğu için değerlendirmek istiyorum bu nedenle önlere midbass arkalarda da tiz yeri bulunmadığı için midrange takmayı düşündüm ses dağılımı nasıl olur ?


    İkinci olarak ön kapılara düşündüğüm hoparlörler sırasıyla


    https://www.trendyol.com/reiss/rs-px6-16-cm-component-mid-takimi-oto-hoparlor-375-w-p-41129330


    https://www.trendyol.com/reiss/audio-rs-ft6-16cm-companent-ciftli-hoparlor-p-52971011


    https://www.trendyol.com/soundmagus/sm-17c-16cm-komponent-sistem-p-38433833


    https://www.trendyol.com/soundmax/sx-combo6-16-cm-midrange-190w-tweeterli-p-39198221


    Arka kapılar için ise;


    https://www.trendyol.com/cadence-boya/xr-653-16-cm-midrange-p-69039865


    https://www.trendyol.com/cadence-boya/13-cm-midrange-amfi-uyumlu-kursun-gobek-105-w-gercek-deger-2-li-p-81758218


    https://www.trendyol.com/for-x/xmd-3065-200w-100rms-16-cm-midrange-1-takim-2-adet-p-84860892


    https://www.trendyol.com/soundmax/sx-eg5-13-cm-290-watt-midrange-oto-hoparlor-xv-sound-p-64792604


    Ayrıca kablolama ve amfi teyp çevirici için öneriniz varsa çok iyi olur. Servis sokette kesme olmazsa araç elektrıgı garanti dışı kalmaz dedi. Teşekkürler





  • Merhaba arkadaşlar, bende 400 rms bir bas var ve bunu beslemek icin 1.1000 mono anfi var. Bu cihazlar icin hangi değerde kablo almalıyım. 4ga veya 6ga hangisi uygun olur
  • ARTHUR. kullanıcısına yanıt

    4ga en iyisi olur

  • ssmasher kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim hocam. Marka tavsiyeniz varmi.

  • SKRlllEX kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar merhaba.. avgo marka double ekran almıştım.. 7 aydık kullanıyorum herhangi bir sorun yoktu.. ama bi sabah aracı geri vitese taktığımda geri görüş kamerasına geçmediğini gördüm.. oto elektrikçiye gittiğimde kamerada bir sorun olmadığını arızanın sistemsel olduğunu söyledi.. işinin ehli olup olmadığına emin olamadığım için burdan sizden yardım istemek istedim.. acaba sebebi nedir neden kaynaklıdır bu sorun yardımlarınızı bekliyorum.. şimdiden teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.