Şimdi Ara

Böyle bir Laguna buldum? Nasıl bu resimlerdeki araç? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
2.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • kardes bu lagunanın yenilerini ben askerde kullandım. emekli paşa şöförüydüm. bu lagunalar beş para etmez. bikere araba gitmiyo. çok benzin yakıyo. üstüne üstelik arabayı he ray sanayiye mutlaka götürmek gerekiyodu. çok sık bobin yanıyodu bence lagunadan uzak dur. bu arabalar içinde en iyisi vectra ama o da çok benzin yakar. daha ekonomik daha ucuz araba istersen astra yada cıvıcı öneririm.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: over_load06

    kardes bu lagunanın yenilerini ben askerde kullandım. emekli paşa şöförüydüm. bu lagunalar beş para etmez. bikere araba gitmiyo. çok benzin yakıyo. üstüne üstelik arabayı he ray sanayiye mutlaka götürmek gerekiyodu. çok sık bobin yanıyodu bence lagunadan uzak dur. bu arabalar içinde en iyisi vectra ama o da çok benzin yakar. daha ekonomik daha ucuz araba istersen astra yada cıvıcı öneririm.

    walla o dedıgın seylerden bnm 01 model lagunamda olmuyo 05 temı olcak

    Vectraymıs peh




  • lagunanın güvenlikten 5 yıldız aldığını göz önünde bulundurmanızı öneririm....
  • fransızlardan uzak dur almanlara yaklaş opel güzel araba fiyatıda ii diyer alman arabalarına göre opel asrta güsel secenek olur yada civic te astra kadar ii araba ama daha yüksek dersen golf a3 derim
  • arkadaşım bu araç expression yani full değil. bomboş bi araba fiyatı 24 olursa düşün ama
  • renault lagınada kendini baya geliştirdi ama sonuçta renault laguna yerine civic tercih edebilirsin bu son çıkan kasa biraz pahalı ama önceki kasalar çok karizma duruyo otomatik vites bitane alırsan yoğum trafikte çok rahat edersin ama manuel gibi arabaya hakim olamıorum dersen manuel de iidir sonuçta civic al şanzıman farketmez ztn
  • D segmenti bir araç alacaksan lütfen 1.6 alma.
    Performans önemli değil demişsin ama benim tavsiyem budur.
  • laguna 2007 ortasında yenilenecekmiş die duydum

    sen civic al karizma süüppeerr
  • Arkadaşlar yeni kasa Civic malesef benim beğenimi pek sağlayamadı. Sıradışılıklara çabuk uyum sağlıyamıyorum herhalde. Arabanın içine oturduğumdaki halim pek hoşuma gitmedi kendimi uzay mekiğinde gibi hissettim. (Boyum 1.83) Görüş mesafeleri hoşuma gitmedi. Ön kaputun yarısına kadar gelen ön cam konsolu acayip büyütmüş. Ön camı içerden şöyle bi silmek için vileda sopası falan lazım olacak sanki.

    Resimdeki araca gelice ondan şimdilik vazgeçtik. Yani donanımı tam olmadığından dolayı kaldı. Privilege ile Expression arasında dünya kadar donanım farkı var. Almışken bikaç milyar fazla verip Esp+Asr den başlayan ve Cabbase yüksek ses donanımına kadar uzanan bir Laguna çok daha iyi olacaktır.
    Laguna'nın güvenlik açısından üstünlüğünüde unutmamak lazım...


    Opel Vectra'ya gelince. Güzel araç ve bence dış görünüş olarak Laguna' dan dahada şık ancak aklımda Laguna var hala...
    Malum herşey dış görünüş değil.(Benim için tabiki)

    D segmenti araç ve 1.6 motor olayına gelince,
    Elbette 1300 kg mı aşan kasalara 1,6 motor tam olarak hükmedemiyor. İlk hızlanma ve ara hızlanmalarda bu kadar para verilen bir otomobile göre vasat kalıyor. Ancak 2.0 motorun hem yakıt tüketimi hem vergileri biraz daha yüksek. Birde özellikle son zamanlarda küçük motorlu araçlara olan ilgi 2.0 hatta 3.0 olan araçlarla 1.6 araçları aynı fiyata çekti...

    Bu arada Laguna zaten 2006 da makyajlanmıştı ön panel kardeşi Megane'a benzetilmişti. Bir kasa değişiminden haberim yoktu. Acaba komple kasa değişimine mi gidilecek yoksa yine makyaj mı geliyor?




  • hemen al
  • arkadaşlar bu ziebert ses yalıtımının nerede ve ne şekilde yapıldığına dair bilgi verebilecek olan varmı şimdiden teşekkürler
  • nerde o 97deki 98deki laguna reno duy sesimizi kasayı bi değiştirdin bidaha düzeltemedin gitti.Vectra bence daha hoş duruyor bence vectra al ama lagunada alırsan pişman olmazsın gibime geliyor.
  • lagunanın tam donanımlısı 106 bin ytl idi sanırım
  • He he benim eski konu hortlamış...
    Laguna sıfır fiyatı olarak gayet yüksek sayılabilecek bir fiyatta satılıyor ancak 2.elde epey değer kaybedeb araçlardan biri. Gerçi artık hangi marka 2.elde değer kaybetmiyor ki?
    Daha öncede belirttiğim üzere bu araçtan vazgeçildi. Şuan araç almak için araştırmalarım hala sürüyor bakalım kısmetse yıl başına kadar içime sinen bir araç alacağım inşallah.
  • ille 1.6 düşünüyorsan civic al,
    vectra ve laguna düşünürsen 2.0 motordan aşağısı alınmaz.
    1.6 vectra ve laguna için yetersizdir.
  • Eh laguna'dan vazgeçildiğine göre, yeni aracınızda bekleriz.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.