Şimdi Ara

DotA 1 olan hala oynanıyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
6.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Maphack durduruldumu? Durdurulmadıysada pek önemli olduğunu sanmıyorum kullanan kalmamıştır artık hala oynanıyorsa.



  • Dota 1 oynanan platformların cogu kapandi acik olanlardada oyuncu azaldi cok
  • weplada maphack yıllardır yok,oyuncu sayısı ve kalitesi pek iyi olmasa da oynanır yani
  • Evet hala oynanılıyor, yukarıda ki arkadaşında yazdığı gibi weplada mh çok az. Yok diyemez kimse elbette var fakat yakalayabilirseniz mutlaka üyelik iptal ediliyor oda nadiren denk geliyor. Onun dışında wepla'da çok fazla iyi oyuncu yok fakat ceza sistemleri iyi olduğu için küfür eden kullanıcı sayısında azalma var. Eskiden küfür gırla giderdi artık raporlanınca mute aldıkları için daha az küfür ediyorlar.
  • Wepla en berbat platformdu.En iyisi battlenette turkdota botuydu bilenler bilir.O da kapanınca pek bişey kalmadı
  • Arkadaslarla kafeye gidip eski gunlerdeki gibi oynuyoruz, hala zevkli ama dota 2 varken wepla ya da battlenetten dota 1 oynamak sacma..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen yaz wepla üzerinden biraz oynadım ama dota 2 varken wepladan maç bulmaya uğraşmak pek mantıklı gelmiyor. Tabi ki uzun süre dota 1 oynamış arkadaşlar için dota 2 yerini dolduramaz ancak dota 2 oynamak benim için daha uygun. Hem takas işlerinden falan para da kazanıyoruz. :D Ayrıca maphack pek kalmadı diyorsunuz ama dota 2 de hiç maphack olmaması da kimilerinin daha çok işine gelecektir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lowint -- 1 Mart 2014; 10:55:48 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • wepla aktif cogu kisinin dedigi gibi

    ama cok fazla artisi kalmadi dota oynamanin

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dota 1i 4 sene kadar oynadım dota 2 cıktı bi sınava hazırlık falan derken 6 ay gırmedım turkdota kapanmıs dahada oynayamadım ztn dota2 yi sevemedım bi türlü :)
  • Garena hala aktif 350 - 450 civarı online kişi var.
  • Dota 1 hala oynanıyor evet.Garenada türk serverları dahil bir çok server mevcut ama aşırı derecede mh var.Oyuncu kalitesi hakkında bişey diyemiycem.Iccup'da da oynanıyor dota 1 ben bir kaç kez orda oynamayı denedim ama ne adam akıllı iletişim kurabildim insanlarda(sanırım çoğu rus kazak vs) ne de oyunlardan zevk alabildim çünkü çok noob ve quit vardı.Çok düzgün bir server daha vardı ismini unuttum oraya başlamak istemiştim ki tam kapanmış artık oyuncu azlığından falan.Eurobattle var, orada da td vardı türklerin o da kapandı.Eurobattleda hala fun mapler dotalar dönüyordur diye varsıyorum öyleydi en son ama mh bol orda da.Wepla var bir de türk serverı biliyorsundur zaten.Wepla son zamanlarda sıkıntıdaydı hep botlar kapancak falan deniyordu bağış falan yapıldı devam etti öyle biraz.Dün girdim botlar kapanmış, portu olanlar fun map dota falan kuruyordu dün ve bugün oynadım biraz.Oyuncu sayısı da azaldı weplada ama hala gayet oynanabilir bir server bence eğer botları düzeltebilirlerse tabi.Oyundaki oyuncu sayısı 600 2000 arası değişiyordu hep şimdi bakmadım botlar kapandıktan sonra yani.Adminler falan düzeltmeye çalışıyoruz gibi şeyler söylediler umarım düzelir de ölmez Warcraft 3 Türkiyede.




  • Evet hala oynuyoruz :) ben de dota 1 oynayan aramaya geldim. Eurobattle da 4-7 arası değişen yakın arkadaş gurubum var. kendi aramızda oynuyoruz. haftada bir kaç akşam, bir iki el, kimi hafta sonları sabaha kadar. gelmek isterseniz benimle iletişime geçin, eurobattle nick im anarki, akinemredemirer@gmail.com u kullanarak sosyal ağlardan da direk ulaşabilirsiniz.


    Tamamlayıcı açıklama : 2006 yılında üniversite de başladım dotaya, 10 yılı aşkın yakın arkadaş gurubuma da ben aşıladım dota sevgisini. okul bitti, yüksek lisans bitti, askerlik bitti, iş hayatına girdik felan... artık eskisi gibi her gece oynayamıyoruz ne yazık ki, dota 2 çıktığında da vaktimiz olmadığından giriş yapamadık, şimdi bu kadar adamı da oraya sürükleyemem, arkadaş gurubumda ben dahil herkes iş güç sahibi, evlenip çocuğu olan da var :D sayımız az ama dotaya olan sevgi fazla :) arada tek tük oyun atacak olsak da, kaliteli bir guruba dahil olmak isteyen çıkarsa çok sevinirim...




  • Wepla'nın kalitesiz olduğunu söyleyenler neye dayanarak söylüyor bunu acaba?

    Wepla gayet aktif olarak dota oynanan bir platform. Ayrıca maphack'ler sürekli kontrol ediliyor ve mh kullananlar direkt sınırsız banlanıyor.
  • botlara karşı hala oynarım
  • Eurobattle net kapanmismi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eurobattle . net kapalı değil, bizde ordan oynuyoruz. kişi sayımız az olduğu için botlarla idare ediyoruz. katılmak isteyen olursa eurobattle da /f add anarki yaparak direk iletişime geçebilirsiniz :)
  • hele bir goblin gelsin de o zmn işimize gelecek maphack olmaması, belki de techies geldikten sonra maphack fln da türer .
  • yav bu dota 1de oynarken konuşarbiliyormuyuz konuşabiliyosak nasıl konuşabiliyoruz(konuşmaktan kastım mikrafonla,chati kastetmiyorum) biri açıklarsa sevinirim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dotacı22

    yav bu dota 1de oynarken konuşarbiliyormuyuz konuşabiliyosak nasıl konuşabiliyoruz(konuşmaktan kastım mikrafonla,chati kastetmiyorum) biri açıklarsa sevinirim

    Öyle bir şey yok bildiğim kadarıyla. Anca TeamSpeak, Skype vb. programlarla olur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rasyonal Sosyalist


    quote:

    Orijinalden alıntı: dotacı22

    yav bu dota 1de oynarken konuşarbiliyormuyuz konuşabiliyosak nasıl konuşabiliyoruz(konuşmaktan kastım mikrafonla,chati kastetmiyorum) biri açıklarsa sevinirim

    Öyle bir şey yok bildiğim kadarıyla. Anca TeamSpeak, Skype vb. programlarla olur.

    hımm, tamam. teşekkürler ilgilendiğin için
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.