Şimdi Ara

Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2017) | James Gunn

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
507
Cevap
18
Favori
23.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2017) | James Gunn



     Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2017) | James Gunn

    Ülkemizde 1 Ağustos tarihinde vizyona girecek olan Marvel'ın süper kahraman timi filmi "Guardians of the Galaxy"nin şimdiden 2. filmi için hazırlıkların başladığı iddia edildi.

    Marvel yapmayı düşündüğü ikinci parti filmler arasında yer alan "Guardians of the Galaxy"nin devam filminin Marvel planladığı üçüncü parti filmler arasında yer aldığı iddia edildi. Marvel'in öncelikli filmleri arasında "Yenilmezler / Avengers", "Demir Adam / Iron Man" serisi, "Yeşil Dev 2 / The Incredible Hulk", "Thor" ve "Kaptan Amerika / Captain America" bulunuyor. "Guardians of the Galaxy" devam filminin vizyon tarihinin, ilk filmin çıkışından birkaç ay sonra olması bekleniyor. 2014’ün merakla beklenen filmleri arasında yer alan "Guardians of the Galaxy"nin ilk fotoğrafında Chris Pratt'ın canlandırdığı Peter Quill, Zoe Saldana'nın canlandırdığı Gamora, Dave Bautista'nın canlandırdığı Drax the Destroyer, Bradley Cooper'ın seslendirdiği Rocket Racoon ve Vin Diesel'ın canlandırdığı Groot karakterleri görülüyor. Amerikan ordusuna dahil pilot Peter Quill'in uzlamsal bir parçacık çarpışması sonucu uzayda bir gezegene zorunlu iniş yapması ve kozmik tehditleri savunma becerisine sahip bir ekip kurmamasını konu alan fantastik filmde "kötü adamı" Nebula'yı ise ise Doctor Who dizisindeki Amy Pond rolü ile büyük bir çıkış yapan Karen Gillan olacak.

    "Yaratıklar / Slither" filminin yönetmeni James Gunn’ın yönetmenlik koltuğuna oturduğu yönettiği filmde Benicio Del Toro, Dijmon Hounsou ve Lee Pace de rol alıyor.



    24 Temmuz 2014 - Süperkarga
    Galaksinin Koruyucuları 2′nin Yönetmeni Yine James Gunn

     Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2017) | James Gunn

    Galaksinin Koruyucuları / Guardians of the Galaxy filminin yönetmeni James Gunn, The Adam Carolla Show’a katıldı ve oldukça önemli bir bilgi paylaştı. Gunn, “Eğer film için işler yolunda gider ve gişeden iyi bir sonuçla ayrılırsa devam filmini çekeceğim” dedi. Bu kadar kendinden emin konuşmasına bakılırsa Marvel’ın bir numaralı ismi Kevin Fiege’den onayı almış, filmini de Fiege’e beğendirmiş.

    James Gunn, diğer projeler hakkındaki soruya ise şu şekilde cevap verdi; “Birçok proje için teklif alıyorum, aralarında güzel projeler de var yapmak istediğim fakat her şey Galaksinin Koruyucuları’na bağlı. Eğer film istenilen başarıyı elde etmez ve devam filmi çekilmezse diğer projelere geçebilirim, ancak dediğim gibi film başarılı olursa öncelik devam filminde”.



    5 Eylül 2014 - FilmLoverss
    Captain Marvel, Guardians of The Galaxy 2′de Yok

     Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2017) | James Gunn

    Captain Marvel deyince kafalar karışmasın, kast ettiğimiz DC Comics‘in Shazam diyen kahramanından değil, Marvel‘ın bünyesindeki birkaç Captain Marvel (7 tane) ve birkaç Ms. Marvel‘dan bir tanesi olan (4 tane de Ms. Marvel var) Carol Danvers. Bu açıklamayı yapmak şart keza iki evrende de aynı isimli kahramanlar mevcut ve Marvel’ın Captain Marvel karakterinin isim telifini kaybetmemek için birkaç yılda bir bu isimle yayın yapması gerekiyor. O yüzden aynı karakterin alternatif versiyonları mevcut. Neden orijinal Captain Marvel’la yola devam edilmiyor derseniz, sıkıntıların temelinde kendisinin 1982 yılında ölmüş olması var. Marvel’da karakterlerdeki bu tarz değişikliklere çizgi romanları yakından takip etmeyenler bile alıştı artık, malumunuz yakın zamanda Nick Fury etnik kökenini değiştirmiş, Thor da yerini bir kadına devretmişti.

    The Avengers: Age of Ultron‘un taslaklarına ulaştığını iddia eden kaynaklar, yepyeni karakterlerin filmde yer alacağını söylüyor ve anılan isimlerin arasında hem Ms. Marvel‘ın hem de Captain Marvel‘ın yer alması, Carol Danvers’ı kaçınılmaz olarak akla getiriyor. Carol Danvers’ın, Captain Marvel ünvanını almasının hemen ardından Galaksinin Koruyucuları’na katılmış olması, acaba kendisini Galaksinin Koruyucuları’nın ikinci filminde görür müyüz sorusunu da gündeme getiriyor.

    Fakat James Gunn, Captain Marvel’ı henüz koruyucular serisinde görmeyi beklemememiz gerektiğini söyledi. Yönetmen, Bug karakterine de filmlerde yer vermeyi çok istediği halde, daha önce sitemizde Guardians serisinde yer alma ihtimali olan 10 potansiyel kahramanın listesini yayınlamıştık. Bu listedeki isimlerin arasında Bug’ın yanı sıra, Carol Danvers’tan önce Captain Marvel ünvanına sahip olmuş Phyla-Vell de vardı. Fakat Gunn, devam filmindeki ekipte en azından 2 kadın karaktere yer vermeyi umut ettiğini de belirtti. Yani hala Mantis, Angela ya da Moondragon’la tanışma ihtimalimiz var.

    Bu arada, Marvel’dan bir süredir başkahramanı kadın olan bir film bekleniyor, ve şu ana kadar en iyi aday Black Widow‘du. Fakat hem bir koruyucu hem de yenilmez olan Captain Marvel da, dev çizgi roman şirketinin son zamanlarda sürprizleri pek sevmesi göz önünde bulundurulduğunda, kendi film serisine sahip olmak için iyi bir aday olabilir.



    2 Mart 2015 - Beyazperde
    Guardians of the Galaxy 2'ye Sürpriz İsimler Destek Olacak

     Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2017) | James Gunn


    Geçtiğimiz yılın en bomba yapımları arasında yer alan ve gişede rekor kıran Galaksinin Koruyucuları yeni hikayesi ile yoluna devam edecek. İlk filmin de yönetmenliğini yapan James Gunn, halihazırda Guardians of the Galaxy 2 senaryosu için çalışıyor, bir yandan da oyuncu ekibinde kimlerin yer alacağı üzerine kafa yoruyor.

    Başroldeki Chris Pratt ve Zoe Saldana'nın yanısıra Karen Gillan, Benicio Del Toro, Michael Rooker gibi isimlerin de geri döneceği devam filminde karşımıza bir de sürpriz çıkabilir. Kendisinin sıkı bir Galaksinin Koruyucuları fanatiği olduğunu söyleyen Al Pacino ikinci bölümün oyuncu kadrosuna katılabilir.

    Zira, Gunn'a Twitter üzerinden sorulan bir soruya, yönetmen "Al Pacino ile çalışmayı çok istiyorum" yanıtını vermiş. Aktörün ise bir süre önce stüdyo ile bu konuda görüşme yaptığı biliniyor.

    Bir başka sürpriz ise lisans hakları Marvel'ın elinde olmayan ROM: Spaceknight! Karakter şimdilik Marvel'a bağlı olmasa da, Spaceknights'ın haklarına sahip olan stüdyonun ROM için de elinden geleni yapabileceği söylenirken, James Gunn da Twitter üzerinden yine bu isim için ipucu veriyor.

    Guardians of the Galaxy 2 filmi, 5 Mayıs 2017'de vizyonda olacak.

     Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2017) | James Gunn





    8 Nisan 2015 - Beyazperde
    Galaksinin Koruyucuları 2'nin Çekimleri Önümüzdeki Yıl Başlıyor!

     Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2017) | James Gunn

    Geçtiğimiz yıl vizyona giren ve hem eleştirmenleri hem de izleyicileri ortak paydada buluşturmayı başaran Galaksinin Koruyucuları filminin devam halkası için hazırlıklar şimdiden başladı bile!

    Yönetmen koltuğuna yeniden James Gunn'ın geçeceği film hakkında ser verip sır vermeyen yapımcılar, nihayet çekimlerin başlangıç tarihini, meraklılarıyla paylaştı. Önümüzdeki yıl Şubat ayında çekimlerine başlanacak olan Galaksinin Koruyucuları 2, pek çok sürprize de gebe olacak gibi görünüyor.

    Ne yazık ki filmi izleyebilmek için biraz daha beklemek zorunda kalacağız çünkü serinin yeni halkası 5 Mayıs 2017 tarihinde sevlenleriyle buluşacak! Yönetmen Gunn aynı zamanda Facebook hesabından aşağıdaki ilk storyboard çalışmasını da meraklıların beğenisine sundu. Anlaşılan ilki kadar eğlenceli bir film bizi bekliyor!

     Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2017) | James Gunn




    28 Ağustos 2015 - Beyazperde
    Vin Diesel Yeniden Groot Olacak!

     Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2017) | James Gunn

    Yönetmenliğini James Gunn'ın üstlendiği beğenilen Marvel yapımı Galaksinin Koruyucuları'nın devam filmi için hazırlıklar devam ediyor. Kadro hakkında gelen yeni gelişme ise Vin Diesel'ın Groot rolünü canlandırmak için tekrar projeye döneceği oldu.

    Başrollerini Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista ve Vin Diesel'ın üstlendiği fantastik yapım uzayda evreni kurtarmak adına mücadele veren Marvel çizgi roman ekibini temel alıyordu. Diesel'ın seriye döneceği yönetmen tarafından Facebook üzerinden duyuruldu. Merakla beklenen yapım Galaksinin Koruyucuları 2 , 5 Mayıs 2017 tarihinde vizyona girecek.



    16 Aralık 2015 - FilmLoverss
    Kurt Russell Star Lord’un Babasını Canlandırabilir!

     Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2017) | James Gunn

    Marvel Sinematik Evreni’nin onuncu filmi olan Guardians of the Galaxy, Marvel çizgiroman uyarlamaları arasında en çok risk taşıyan film olmasına rağmen beklenmedik bir başarıya imza attı. 2014’ün Ağustos ayında vizyona giren film aksiyon ve komediyi kaliteli bir şekilde harmanlayarak dünya çapında 773.3 milyon dolarlık hasılat elde etti ve bu başarı da en kısa zamanda gelecek bir devam filminin önünü açtı.

    Guardians of the Galaxy Vol. 2‘nun resmi duyurusunun ardından devam filmi hakkında teoriler üretilmeye tüm hızıyla başlandı. İlk filmde, kim olduğu büyük gizem taşıyan Peter Quill‘in babası hakkında tahminler havada uçuşmaya devam ediyor. Filmin hem yönetmeni hem de senaristi olan James Gunn çıkan tüm haberleri birer birer yalanlamasının ardından o da sonu gelmeyecek gibi görünen bu durumdan rahatsız olarak artık bu konu hakkında bir açıklama yapmayacağını belirtti.

     Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2017) | James Gunn

    Star-Lord‘un babasının kim olduğu şu an için gizemini koruyor fakat Guardians of the Galaxy Vol. 2′da büyük bir yer kaplayacağı kesin. Marvel devam filminin çekimlerine kısa bir süre kala oyuncu arayışlarını hızlandırdı ve oyuncu seçimleri hakkında bilgiler gelmeye başladı. Son olarak filmin kadro çalışmaları hakkında Matthew McConaughey‘in Guardians of the Galaxy Vol. 2’nun kötüsü olmayı reddettiği haberini almıştık. Yeni gelen haberler ile görünen o ki Marvel oyuncu arayışlarına iddialı isimler ile devam ediyor. The Wrap’in haberine göre filmde kilit rolde yer alacak Quill’in babası için Kurt Russell ile anlaşılması planlanıyor.

    Çok başarılı bir yıl geçiren usta oyuncu Kurt Russell’ın Marvel’ın radarına girmiş olması çok şaşırtıcı değil. Uzun süredir çok fazla ses getiren bir yapımda yer alamayan Russell, bu yıl içerisinde çok dikkat çeken Furious Seven ve yakında gösterime girecek olan Tarantino’nun sekizinci filmi The Hateful Eight’te yer aldı. Marvel evrenine dahil edilmesi planlanan oyuncu hakkında şu an için resmi bir açıklama yok. Kadronun geri kalanı Chris Pratt (Star-Lord), Zoe Saldana (Gamora), Dave Bautista (Drax), Bradley Cooper (Rocket Raccoon) ve Vin Diesel (Groot) ise karakterlerine yeniden hayat vermek üzere devam filmi için hazır. İlk filmdeki James Gunn’ın yazıp ve yönettiği Guardians of the Galaxy Vol. 2, 28 Nisan 2017 tarihinde beyazperdedeki yerini alacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 16 Aralık 2015; 19:34:20 >







  • İlk film o kadar övülmüştü ki izledikten sonra doğru filmi izleyip izlemediğimi kontrol etme gereksinimi duymuştum. Film iyi hoşta ben çocuk filmi sevmiyorum problem bu. Şimdi adamları da suçlamak ne kadar doğru bilemem. Millet seviyor ki yapılıyor bu filmler. Umarım Infinity War'ı çok bozmazlar. Çünkü bu ekip orada da olacak.

    10/5
  • Daha durun bi Bismillah önce bi birincisi çıksın
  • Yuh arkadaş daha ilkinin fragmanı çıkmadı durun bir.
  • İlki çıkmadan daha nasıl karar vermişler anlamadım..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Deathstroke52

    İlki çıkmadan daha nasıl karar vermişler anlamadım..

    Kendi mesajım şu an o kadar anlamsîz geldi ki bana alıntılıyım dedim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marvel'in filmleri sürükleyici oluyor, her türlü izlenir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • önlerden

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakında 3. ve 4. nünde haberi gelir
  • ben bunun iyi olacağını düşünmüyorum inşallah yanıltır
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mahmutzahitcelik

    Yakında 3. ve 4. nünde haberi gelir

    Tony Stark'ın vin dieselin karakterine tahta kafa demesini bekliyorum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Deathstroke52


    quote:

    Orijinalden alıntı: Deathstroke52

    İlki çıkmadan daha nasıl karar vermişler anlamadım..

    Kendi mesajım şu an o kadar anlamsîz geldi ki bana alıntılıyım dedim

    tamda ben alıntılayacaktım çevrilmeden önce seri olacağı açıklanan filmler var
  • Filmin seslendirme kadrosu normalinden daha iyi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Strelok

    quote:

    Orijinalden alıntı: Deathstroke52


    quote:

    Orijinalden alıntı: Deathstroke52

    İlki çıkmadan daha nasıl karar vermişler anlamadım..

    Kendi mesajım şu an o kadar anlamsîz geldi ki bana alıntılıyım dedim

    tamda ben alıntılayacaktım çevrilmeden önce seri olacağı açıklanan filmler var

    Biliyorum da ben aslında ilk mesajda daha çok filmin Guardians of Galaxy olmasindan oyle demistim...
    Yani Iron Man'e, Avengersa bunu yaparsin ama bu filmin tutacağı %100 kesinlik taşımiyo ki...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Karakterler şuan tanıdık değil ama büyük ihtimalle tutucaktır.
  • evet haklısın şimdi sen bunu söyleyince bu sefer benim mesajım bana anlamsız geldi

    @Deathstroke52
  • Film 2017 Yılının Yaz Aylarında Sinemalarda
  • MERT* kullanıcısına yanıt
    18 Temmuz 2017

  • after creditste thanos yada ultron çıkacak sandım ördek çıktı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xxxcrazyxxx06


    after creditste thanos yada ultron çıkacak sandım ördek çıktı


    Thanos hiç yok mu ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Surfer Rosa


    quote:

    Orijinalden alıntı: mahmutzahitcelik

    Yakında 3. ve 4. nünde haberi gelir

    Tony Stark'ın vin dieselin karakterine tahta kafa demesini bekliyorum





  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.