Şimdi Ara

HALO THE MASTER CHİEF COLLECTİON (Ana Konu) (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
777
Cevap
11
Favori
31.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Spartan 117

    quote:

    Orijinalden alıntı: team1907

    Ne bomba yapistirmissin lan oyle

    Sticky grenade pro since 2006

    Adam 1 yildir team action sacki bekliyormus

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: N'DexteR

    quote:

    Orijinalden alıntı: Wannabe

    quote:

    Orijinalden alıntı: N'DexteR


    quote:

    Orijinalden alıntı: mstfyldz.bjk

    oyun iniyor. akk ile artık 3 gün falan sürerde..

    ilk nerden başlıyoruz ?

    CE´den mi ?
    oyunun sırasını yazıverin hele ya .)

    Halo 4 - Odst - 3 - 2 remake -1 CE

    Sıralama bu

    oyun split screen oynanabiliyor mu?

    16 kişiye kadar split screen desteği mevcut.

    Ebesinin...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Öncelikle ben PS4 kullanıcısıyım. Kuzenim X1 aldı onun sayesinde bol bol oyunlar oynadık bitirdik. Ryse güzeldi, Sunset Overdrive harikaydı, Bu da güzeldi. Halo oynamamıştım daha önce bunun sayesinde birkaç Halo oyunu oynayabildim güzeldi. Xbox 360'ı olmayanlar için güzel fırsat.

    8/10
  • Benim makine 100 küsür gb güncelleme yapıyor Halo mcc'a. Normal mi bu?
  • sorceress kullanıcısına yanıt
    Oyun o kadar yer kaplamiyor, normal degil gibi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Halo 2 muazzam olmus. 343 gercektende mukemmel bir is cikarmis diyecek pek birsey yok.

    Kendimi kaybettim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar halo3 odst hikaye olarak nasil? Halo 3 e zor dayandim diyebilirim eger seri icin de onemli hikayesi yok ise halo 4 e direk baslayayim diyorum.
    Bu arada halo3 odst hakkinda birsey bilmiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SmithAhmet

    Arkadaslar halo3 odst hikaye olarak nasil? Halo 3 e zor dayandim diyebilirim eger seri icin de onemli hikayesi yok ise halo 4 e direk baslayayim diyorum.
    Bu arada halo3 odst hakkinda birsey bilmiyorum.

    Fena değil çokta gerekli değil 3'ten çok sıkıldıysan, Spartan yerine ODST ile oynuyorsun...Şehirde belli yerlerde kalıntılar bulunca o kalıntının nasıl orada olduğunu (dağılan gruptakilerin başına neler geldiğini) oynayarak görüyorsun... seriyi seviyorsan oyna çok önemli değilse 4'e geçebilirsin.
  • Tesekkur ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu hortlatmis oldum da Xbox One S'i yeni aldim. Halo serisini hic oynamamistim. CD Keyste Halo The Master Chief Collection $8a satiliyor oradan aldim. Facebooktan %5 indirimiyle de $7.60a geliyor.
  • Arkadaslar yeni xbox aldıgım icin oyunu oynama fırsatı buldum. Halo 2 deyim ama hikayeyi tam anlayamadım. Halo 1 2 3 4 ün hikayesinde olanları özet gecebilecek biri varmı acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LittleThings

    Arkadaslar yeni xbox aldıgım icin oyunu oynama fırsatı buldum. Halo 2 deyim ama hikayeyi tam anlayamadım. Halo 1 2 3 4 ün hikayesinde olanları özet gecebilecek biri varmı acaba?

    2009 yılında donanımhaber'de açılmıştı böyle bir konu halo'nun hikayesinin özeti diye,Kalavera nickli arkadaş gayet güzel bir şekilde özetlemiş durumu,buyrun okuyun

    Aslında Halo hikayesi çok geniş ve karışıktır. ama kısaca özetlemeye calışacağım.

    Covenant adındaki uzaylı birliği (Farklı ırklardan oluşmuş bir topluluk), tüm insan ırkına savaş açar. Savaşın dünyada gecen ilk ayağı insanlar için çok zorlu geçmektedir. Covenant kovenant topluluğunun gelişmiş teknolojisi karşısında insanlar dayanamamakta, kırılıp geçilmektedir. Kısa sürede gezegenin yuzeyi eritilmiş ve 700 milyon üzerinde insan ölmüştür (Yeni çıkacak olan Halo:Reach hikayenin bu kısmını anlatmakta. Bu sıralarda Spartan projesi hayata gecmediği için Master Chief te ortalarda yok, o yuzden 4. oyunda başka karakterle oynanıcak). Kurtuluş olarak Spartan Projesi başlatılır. Super eğitimli askerler ve yuksek teknoloji sayesinde en azından kara savaşlarında insanlara avantaj sağlayabilmektedirler.

    İşte Halo 1 in hikayesi burdan başlar. Saldırılardan birinde dikkati dünyadan uzak biryere çekmek için "Pillar of Autumn" (ilk oyunda bulunduğumuz gemi) uzayda rastgele bi sıcrama yapar. Tesadüfi yada değil, Halo keşfedilir. Forerunners adlı bir ırkın yaptığı ve Covenant ların tapınma duvarı gibi gördüğü bu şey, aslın bir silah yapmak amacıyla yapımına başlanmış, ama Flood adında bir parazitin (canlı organizmalarda eğişime sebebiyet veren bir parazit) oluşmasına sebebiyet vermiş yüzük şekilli devasa bir yapıdır. Halonun Floodu yok edebileceği düşünüldüğü için Master Chief Haloyu çalıştırmayı dener ama işin aslı bu sırada ortaya çıkar. Halo aslında Flood`tu değil onun besinini yok etmekte ve bu şekilde Flood`ta açlıktan ölmektedir. Burada sorun Flood`un besininin Biz ve Covenant topluluğu olması. (Daha once Forerunners ırkı bu şekilde yok olmuştur aslında). Daha sonra Master Chief ve Cortana "Pillar of Autumn" gemisini Halo uzerine dusurup, patlatarak Haloyu ve Floodu yok etmeyi amaçlarlar ve yaparda.. 1. oyun burada biter..

    Tabi Covenant ırkı bu duruma çok kızar :). Halo benzeri bir silah daha bulmak için evreni taramaya başlarlar. Forerunners ırkının dunyada bıraktığı anıtları incelemeye geldiklerinde Maste Chief ve tayfası Covenant ırkını geri puskurtur. İşe burda bir son verme duşuncesiyle Covenantları takip ederler ve burada acı gerçekle karşılaşılır. Covenantlar çoktan 2. Haloyu bulmuştur ve ateşlemeye hazırlanmaktadırlar.. Son anda Master Chief 3 Covenant rahibinin birini öldürür ve Kaptan Keyes İndex anahtarını çalar. Bu sırada Covenantlar Arbiteri gönderir (Convenant tarafının Spartan projesi, bir nevi uzaylıların Master Chief`i). Aslında son zamanlarda baba gorevlerin Brute lara verilmiş olması Arbiterin canını sıkmakta, kafasınıda karıştırmakta, Covenantlara olan guveninide sarsmakta, her daim Convenant ların sulalesini andırmaktadır. Bu sırada Flood parazitide tekrar ortaya cıkar ve ortalığı birbirine katar. Gravemind (Eski, zeki ve buyuk bilge bir organizma. Flood bulaşması sonucu oluşmuş buyuk bir canlı, ağaç gibi bişi) Arbiteri ve Master Chiefi bu karışıklıktan kurtarıp birbirleriyle tanıştırır, bu durumu nasıl duzeltebileceklerini anlatır.

    Gravemind, Arbiteri Halonun çalıştırılmasını engellemek ve Tartarusu oldurmesi için gonderir (Aslında sadece Halonun çalışmasını engellemesi için gönderir ama Tartarus ta ordadır işte..). Yinede Brute lar Arbiter davranmadan once diğer Halolardan sinyal alabilmiş ve yerlerini tesbit etmişlerdir (Burada tam 7 tane daha Halo silahının olduğu ortaya cıkıyor). Master Chiefi ise geri kalan 2 rahibi oldurmesi için gönderir. İlki Convenat şehrindedir ve Master Chief burda işini görür. Master Chief Gravemindın yanından ayrılmadan once 3. rahibin yerini bulmaları için Cortanayı Gravemindin yanına bırakmıştır. İkinci rahibin işi bitirdikten sonra son rahibinde yeri de belirlenmiştir. Cortananın verdiği koordinatlar, dunyayı işaret etmektedir.. 2. oyun da burada biter..

    - This is Spartan,, 117. Can anyone here me? Over.
    - Isolate that signal... Master Chief, do you mind telling me whats youre doing on that ship??
    - Sir.. Finishing this Figth!!

    Hikayeyi çok kısaca ozetlemeye calıştım. Bu hali çok yüzeysel ama internette bir çok döküman bulabilirsin. Halo guzel seridir, iyi eylenceler arkadaşım..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • beraber almak isteyen var mi cd key seklinde g2a dan 21 lira gibi fiyati var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sagolun bunu biliyorum okudum ama ayrıntılı sayılmaz okadar. Mesela halo 2 de covenant ırkından olanlar birbiriyle savasıyor vs bir sürü olay oluyor. Oracle ne mesela? Bunları hep merak ediyorum

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar bu halo 3 odst, masterchief collection a dahil degil mi? Ben yüklemeye calıstım markete yönlendirdi 12 lira yazıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LittleThings kullanıcısına yanıt
    Hayır dahil değil ayrı olarak satılıyor. DLC gibi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mantalitee

    Hayır dahil değil ayrı olarak satılıyor. DLC gibi.

    Anladım peki almaya deger mi sizce hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LittleThings


    quote:

    Orijinalden alıntı: Mantalitee

    Hayır dahil değil ayrı olarak satılıyor. DLC gibi.

    Anladım peki almaya deger mi sizce hocam

    12 tl hocam nerden baksan 7 saat oynanış süresi var bence alınabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • odst klasik halo evreninin dışında gibi biraz. atmosferi, karakterleri hatta müzikleri bile çok farklı. kesinlikle oynanması gerekiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: megamefta

    odst klasik halo evreninin dışında gibi biraz. atmosferi, karakterleri hatta müzikleri bile çok farklı. kesinlikle oynanması gerekiyor.

    Aynen atmosfer olarak çok çok güzeldi bence oyun. Nasıl Halo 3 hikaye anlamında ayrı bir yerde ise bence atmosfer olarak da ODST çok özel. Özellikle bir spartan yerine ODST askerini oynamak oyuna farklı bir açıdan bakmanızı sağlıyor. Aaah ah nerde o full Single oyun oynadığımız huzur dolu günler.
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.