Şimdi Ara

Galatasaray, Telles'in lisansını çıkarmayı başardı. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Son durum ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yetismedi malasef

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fanatik lisans çıktı diyor.
  • Aslan lisansı çıkardı Brezilyalı ilk kez sahne alıyor.

    Galatasaray taraftarının merakla beklediği Alex Telles bugün Bursaspor karşısında sahada olacak. TFF ile yaşanan lisans sorunu bizzat başkan Ünal Aysal’ın devreye girmesiyle dün aşıldı. Böylece Mancini’nin Bursaspor karşısında forma vermek istediği Brezilyalı futbolcu için hiç bir engel kalmadı.

    GALATASARAY’da lisans meselesi nihayet çözülen Brezilyalı yeni transfer Alex Telles, bugünkü Bursaspor maçında forma giyebilecek. Telles’in lisansının yetişmesi için başkan Ünal Aysal bizzat devreye girdi.
    Bursaspor maçında oynayıp oynayamayacağı tartışma konusu olan Telles için cevap dün netleşti. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile görüşen Galatasaray Başkan Ünal Aysal, yeni sol kanadın lisansını çıkarmayı başardı. Dün, TFF tarafından sistemsel arıza nedeni ile Brezilyalı futbolcunun lisansının yetiştirilemediği belirtilmişti. Ancak teknik direktör Mancini’nin Bursaspor maçında oynatmayı çok istediği Telles’in lisansını bire bir yaptığı yoğun görüşmeler sonucunda çıkarmayı başardı.

    İLK OLARAK GREMIO ENGELİ AŞILDI

    Sıkıntı başkan Aysal’ın devreye girmesiyle aşıldı ve böylece Telles, için Bursa’da forma giyme olanağı oluştu. Mancini’nin Telles’i oynatma arzusunu ortaya koymasından sonra Aysal ilk olarak geçen hafta içinde Brezilya kulübü Gremio ile olan işlemleri sonuçlandırmak için hareket geçmişti. Brezilyalıların 6 milyon 150 bin Euro olan bonservis bedelini “Peşin ödeme yapmadan Telles’in bonservisini yollamayız” mesajı üzerine Aysal, 3 Şubat tarihini beklemeden bu parayı perşembe günü Gremio’nun hesabına geçmiş ve ilk sıkıntı aşılmıştı. Dün de TFF’den lisans alınarak mutlu sona ulaşıldı.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: king0653

    Dün, TFF tarafından sistemsel arıza nedeni ile Brezilyalı futbolcunun lisansının yetiştirilemediği belirtilmişti.

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.