Şimdi Ara

CHROME KENDİLİĞİNDEN KAPANMA SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
10.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    google chrome ile ilgili bir sorunum var. Pc ilk açıldıktan sonra chromu açıyorum 5-10 sn demeden kendiliğinden kapanıyor,daha sonra chrom'u açtığımda ise bir daha kendi rızam ile kapatmak istemedikçe kapanmıyor! Cromu tüm bileşenleri ile birlikte kaldırıp bir daha kurdum fayda etmedi ! format atıp yeniden kurdum ( başka nedenler ile format taabi :) ) yahu yine aynı sorunu vermez mi !!! Çözüm önerisi olan veya çözüm yolunu bilen lütfen yardım etsin . şimdiden teşekkür ederim yardımlarınız için.



  • aynı sorunla bende karşılaştım silemediğim illet bir tooblar vardı gerçi hala silinmedi ama onu silmeye kalkınca bu oluyor bende malware kurdum pc yi tarattım şimdilik öyle olmuyor ya da Yac kullanın oda bu sorunu çözüyor..

    Bu arada tooblor adıwww.tr-googel.com silemedim hala ama açılış sayfasında çıkıyor bir tek regeditten bile sildim durum hala aynı
  • BiggestFan13 kullanıcısına yanıt
    Maalesef hala sorun aynı, yac denedim olmadı yine, bende toolbar da yok hiç hemde ! o değil de formattan sonra bile aynı !!!
  • Bu sorun bende de olmuştu sana tavsiyem yeni bir tarayıcı kur ben öyle yaptım 1-2 hafta sonra düzeldi kendiliğinden



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grismon48 -- 31 Ocak 2014; 2:58:18 >
  • Teşekkür ederim,
    Aslında biliyorum başka tarayıclar da mevcut ama alışkanlıklardan vazgeçilmiyor :) yine de ben chrome'un kapanmasına neden olan sorunun çözümünden yanayım.
  • 2016 yılındayız hala aynı problem devam adıyor sanırım, çözebilen oldu mu acaba? win 7 32 bit surumu kullanıyorum ?
  • Benim chrome da sıkıntılı. Chrome url kısmına herhangi birşey yazıp enterlasam url taranırken search.so-v.com üzerinden akış sağlıyor ve sonucu google üzerinden veriyor. Ama bu illet arkadan beni gözetlemeye devam ediyor. Nasıl bir çözüm bulacağımı bilmiyorum. Halbuki birtek facebook twitter a girip autodesk tasarım programlarıyla internette araştırma yapıyordum. Nereden geldi nasıl oldu bilmeden karışıma çıktı. Bende pcyi çökertip yeniden kurma yoluna gidicem. Simtemim win7 64 bit. Virüs programı comodo.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.