Şimdi Ara

Denemelerde Zaman Yetmiyor Yardım Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 11. Sinfim ve ygs ye çalışmaya daha başlamadım 15 tatilde düşünüyorum. Birkaç hafta önce Fem, final, kültür gibi dershanelerin sınavlarına katıldım ama hic birini tam olarak bitirmedim. Okulda hocaya sorduğumda daha fazla soru çöz gittikçe hızlanırsın dedi.Pek de doyurucu gelmedi bu cevap açıkçası. Sorunum soruları çözmekle değil az buz çözüyorum lakin zamanı yetiremiyorum. Ne önerisiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bende 11im seni ilk defa gördüm.Neyse konuya döneyim bir mesela bir denemende dikkat et hangi derslerde oyalanıyorsun. Ve oyalanmana rağmen istediğin net geliyor mu. Bunları belirle bir kere benim düşüncem fen dersleri zaman kaybettirmez kazandırır. Sosyal de öyle bazı sınavlarda çözmüyoruz ama ygs olduğunda çözmek şart oluyor. Zaman kaybedeceğin tek ders türkçe veya matematiktir. Benim için matematik mesela türkçem iyidir 40 soruyu 40 da bitiririm mutlaka. Ama matematik afallıyorum bazı sorularda bilsem bile heyecandan işlemler gidiyor. Başka yollar deniyorum sonra sınavdan çıkınca aaa ben bunu yaptım ama çıkmadı diyorum. Neyse niye kendimi anlatıyorsam işte öyle büyük ihtimalle senin de sorunun matematiktir. Al eline bilfen veya karekök(matematik) her soruya 1 dk ver oluyorsan BAŞARMIŞSINDIR.
  • Daha 11. Sınıfsın yetiştirememen doğal benim 12. Sınıfın başlarında bile yetişmiyodu deneme çözdükçe alışıyosun çok sıkma canını bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamamtellagi kullanıcısına yanıt
    Genelde buralda değilim ondan tanımasın. Bende de sorun genelde matematik bazen fen oluyor. Dediklerini deneyeceğim sağol.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sınıfta yapılan denemelerde arkadaşlar bitirip kontrol etmeye vakitleri kaldığından sorunu kendimde arıyorum hocam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonuç önemli bak son özdebir denememizde her denemede sınıflar karıştırılıyor 9-11 falan oturuyoruz sınıfımda 5 kişi bitirdi benden önce dediler ki hocam kaç dk var. Ben otomatikmen bozuluyorum bu duruma. Bense sınav zil çaldı sallana sallana elimde optik kitapçık hocam sizce a mı yapayım b mi diyerek geliyorum. Sonra ben okulda 13 oldum onların hiç biri önümde değildi. Bir de turlama tekniği var bende 1 deneme uygulayacağım çok işe yaradığını söylediler süre açsından...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.