Şimdi Ara

Heroes of the Storm [ANA KONU]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.818
Cevap
30
Favori
124.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  Heroes of the Storm [ANA KONU]

    Heroes of the Storm, Blizzard'ın Moba türündeki ilk oyunudur. Tanıtımını Blizzcon 2013'de yapan Blizzard bizlere güzel bir Cinematic ve 2 dakikalık Gameplay videosu ile oyun hakkında kısa bilgiler veriyor.

    Oyun 2 Haziran 2015 Resmi olarak Açıldı.


    Videolar:






    Oyun hakkında özellikleri madde madde açıklayayım.

    1) Oyun Free to Play, yani Ücretsiz. Oyunda Gerçek Paraile alacağınız Skinler, Herolar, Mountlar ve Stimpack var.

    2) Oyun içi parası olarak Gold kullanılıyor. Gold ile alabileceğiniz Herolar, Master Skin, Mountlar vardır. Gold kasmanın yolları ise Daily Quest yaparak, Herhangi bir Hero'yu 5 level yaptığınızda 500 Gold, 9 Level yaptığınzda 750, 15 Level yaptığınızda 1000 Gold ve 20 level yaptığınızda 2000 Gold kazanabiliyorsunuz.


    3) Her harita birbirinden farklı olacak. HotS'daki haritalara [b Battleground diyeceğiz. Her Battleground'un kendine has görevleri ve mekanikleri var.
    Oyunda şu an 10 tane Battleground var: Battlefield of Eternity, Blackheart's Bay, Cursed Hollow, Dragon Shire, Garden of Terror, Haunted Mines, Infernal Shrines, Sky Temple, Tomb of the Spider Queen ve Towers of Doom

    - Battlefield of Eternity: Haritanın ortasında her iki tafafında Immortal'ları gelip birbirlerine saldırıyor, bu esnada saldırıya açık oluyorlar. Oyuncular düşman Immortal'ını kesebildiği kadar hızlı kesmesi lazım. Kestiğiniz zaman Dost Immortal, rakip Immortalın gücünü alıp Düşman Core'una doğru saldırıya geçiyor.

    - Blackheart's Bay: Haritada belirli aralıklarla sandıklar çıkıyor, o sandıklara saldırdığınızda Gold düşüyor, ayrıca Mercenary Camplerden Gold düşüyor, bu Goldları Haritanın ortasındaki Korsan'a veriyoruz, Bu korsanda Belirli miktarda Gold'u alıp düşmanın yapılarına 12 Top Atışı yapıyor. Her seferinde gold istediği miktar 2 artıyor. 10 Gold istediyse bi sonrakinde 12 Gold istiyor sizden.

    - Dragon Shire: Haritanın Yukarısında ve Aşağısında Ele geçirilebilen noktalar var, bu noktalar belirli aralıklarla Aktif oluyor. Her ikisini Aktif eden takım, ortadaki Dragon'u kontrol edebilecek bir güce sahip oluyor. Ama çabuk tutun elinizi, Düşmanınız noktaları geri almak için elinden geleni yapacaktır!

    - Haunted Mines: Bu battlegroundda, 2 tane Bölge var. 2. bölge Maden. Bu madende belirli aralıklarda Undeadler çıkıyor, undeadleri kestiğiniz zaman Skull düşüyor. Toplamda 100 Skull var, kimin takımı ne kadar çok toplarsa o takımın Golem'i daha büyük ve daha güçlü oluyor. Ne kadar çok Skull, o kadar güçlü Golem!

    - Cursed Hallow: Haritada belli aralıklarla Tribute ortaya çıkıyor. Tribute'dan 3 tane toplayan takım, rakip takımı lanetliyor. Bu lanetin sonucu, Düşmanın binaları etkisi kalıyor ve minyonlarının canları 1 oluyor. Bu lanetin etkisi 1 dakika. Tribute'lar bu bölüm için aşırı önemli!

    - Garden of Terror: Harita belirli bi zaman sonra Gece oluyor. Gece olunca çıkan Minyon ve Golem'den Seed düşüyor, 100 tane Seed toplayan takım Garden Terror kontrol edebilecek güce sahip olabilir. Garden Terror'un 3 tane yeteneği var, Base pushlamada çok önemli yere sahiptirler.

    - Infernal Shrines: Haritada 3 tane Shrine var, belirli aralıklarda 1 tanesi gücünü topluyor, topladıktan sonra oyuncular tarafından aktive edilip Shrine'dan Guardianlar çıkmaya başlıyor. Toplamda 30 tane Guardian'ı kesen takım Punisher'ı çağırmaya hak kazanıyor. Punisher ise Düşman Core'una doğru saldırıyor. Her Punisher'ın kendine has güçleri var.

    - Sky Temple: Haritada 3 tane Tapınak var, belirli aralıklarda aktif oluyor. Bu tapınakları elinde tutan takım, karşı takımın binalarına Tapınak ateş ediyor. Tapınaklar ele geçirildiği zaman Tapınak koruyucuları ortaya çıkıyor ve tapınağın içinde bulunan kişilere saldırıyor.

    - Tomb of the Spider Queen: Bu haritada ise Minyonlardan ve Herolardan düşen Gemleri toplayıp Spider Queen'i çağırmak. Haritada 2 yerde Gemleri verebileceğimiz yumurtalar var, Toplamda 50+5 gemi toplayan takım 3 tane Line'a spider Queen çağırabiliyor.

    - Towers of Doom: Bu Battleground'un diğerlerinden ayıran en büyük özelliği Core'ların oyuncular tarafından hiçbir şekilde saldırıya uğramamasıdır. Haritada 4 tane Altar var, belirli aralıklarda çıkıyor. Çıktıkları zaman oyuncular tarafından aktif ediliyor. Aktif edildiğinde Fortlarınız ve Core'unuzdan Düşman Core'una ateş açılıyor. Her iki tarafın Core'larında 40 Health var, 40 health bittiğinde oyun bitmiş oluyor.

     Heroes of the Storm [ANA KONU]

    NOT: Haunted Mines oyundan geçici olarak kaldırıldı. Rework gelene kadar da oyuna gelmeyecek.


    4) Mount: Oyunda Bineğimiz olucak, bu binekler bizlere +%60 daha hızlı hareket etmenizi sağlıyor. Mountlar Gerçek Para veya Gold ile satın alınabiliyor.

     Heroes of the Storm [ANA KONU]
     Heroes of the Storm [ANA KONU]

    Ücretsiz Verilenler: Battle Beast, Horse
    Gold ile Alınabilenler: 2015 Champion's Nexagon, Blackheart's Doubloon
    Gerçek Para ile Alınabilenler: Butcher's Battle Beast, Cyber Wolf, Direwolf, Headless Horseman's Charger, Judgement Charger, Marshal's Outrider, Rainbow Unicorn
    Promosyon ile ulaşılabilenler: Felstalker, Hearthstone Card, Ironside Dire Wolf, Malthael's Phantom, Mechanospider, Void Speeder, Vulture
    Artık Alınamayanlar: Piggy Bank, Treasure Goblin, Tyrael's Charger, Golden Cyber Wolf, Lunar Tiger, Magic Carpet, Billie the Kid, Nexus Battle Beast, Nexus Charger, Wonder Billie

    5) Mercenary Camp Haritada belli yerlerde Mercenary kamplar var. Bu kamplardaki minionları kendi takımınıza katabiliyorsunuz. Minionları öldürüyorsunuz ve sonra kampı ele geçiriyorsunuz. Minionlar kendi takımına kattığımız zaman, rakip takımın binalarına saldırmaya gidiyor.

     Heroes of the Storm [ANA KONU]

    Toplamda 3 çeşit Mercenary Camp var: 2 Siege Giant(Easy), 4 Knight(Hard) ve Grave Golem(Boss)
    Her Battlegroundda Görünüşleri veya sayıları farklı olabiliyor.

    6) Last Hit: Bildiğimiz ve Moba oyunlarında herkesin başına gelen Last Hit sorunu, Heroes of the Storm da olmayacak. Kill sayısı Team'e kaydedilecek ve buna Takedown diyeceğiz.

    8) Team Level: Blizzard Takım ruhunu oyunculara biraz daha kazıyor, Her minion kestiğinizde xp size değil, direk Team`e gelecek. Herkesin Level`ı aynı olacak.

    9) Oyunda Item olmayacak.

    10) Talent: Blizzard, Item yerine Talent sistemini getirdi. Bunun sayesinde, Moba oyunlarında ilk 20 dakikayı item için öldürmekten kurtuluyoruz.

     Heroes of the Storm [ANA KONU]


    11) Fortifications : Kısaca Fort. Fort, oyundaki base`ler diyebiliriz. Fort`da olanlar:

    - 3 Tane Tower, Tower`lardan 2`si dışarıda, 1`i içeride.
    - 1 Tane Gate. Gate ise rakibin ilerlemesini engelliyor.
    - 1 Tane Healing Well. Bunun özelliği Canımızı ve
    Manamızı yeniliyor. Canımız azalınca Base gitmekten daha pratik.

     Heroes of the Storm [ANA KONU]


    12) Bir Başka yenilik ise Hero Level. Hero'ların Levelları her oyunda gelen Xp ile artıyor. Max 10 level'a kadar çıkabiliyor. Her level'da Ödüller var. Bunlar Expert Talent, Advanced Talent, 500 gold, Skin Renkleri ve 10. levelda gelen Master Skin.

    13) Hero'ların 4 türü var. Warrior, Assassin, Support ve Specialist

    Warrior: Anub'arak, Artanis, Arthas, Chen, Cho, Diablo, E.T.C., Johanna, Leoric, Muradin, Rexxar, Sonya, Stitches, Tyrael
    Assassin: Falstad, Gall, Greymane, Illidan, Jaina, Kael'thas, Kerrigan, Li-Ming, Lunara, Nova, Raynor, The Butcher, Thrall, Tychus, Valla, Zeratul
    Support: Brightwing, Kharazim, Li Li, Lt. Morales, Malfurion, Rehgar, Tassadar, Tyrande, Uther
    Specialist: Abathur, Azmodan, Gazlowe, Lost Wikings, Murky, Nazeebo, SGT. Hammer, Sylvanas, Xul, Zagara

    14) Heroes of the Storm'da işinize yarayabilecek siteler:

    - Heroes of the Storm Wiki : Her türlü bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.
    - Heroes Nexus : Bütün Heroların Talent rotasyonlarına buradan ulaşabilirsiniz.


    Blizzcon 2014 Notları

    1) Yeni Herolar: Thrall, Jaina, Sylvanas Ve The Lost Wikings.

     Heroes of the Storm [ANA KONU]

     Heroes of the Storm [ANA KONU]

     Heroes of the Storm [ANA KONU]

     Heroes of the Storm [ANA KONU]


    2) Yeni 3 Tane Battleground: Tomb of the Spider Queen, Sky Temple ve Diablo Theme.

     Heroes of the Storm [ANA KONU]

     Heroes of the Storm [ANA KONU]

     Heroes of the Storm [ANA KONU]


    3) Draft Mode ve Ranked Play Modları Eklenecek.


    Kısaca şu video'yu izleyin ve görün :)





    Founder's Pack

     Heroes of the Storm [ANA KONU]

    20 Ocak 2015 tarihinde Blizzard'ın Invite gelmeyen oyunculara özel yeni bir sistem getirdi: Founder's Pack. Peki nedir bu Founder's pack? Blizzard'a 35 Euro veriyorsunuz, ve bunun karşılığında oyuna giriş hakkını elde ediyorsunuz. Listeyle belirtmek gerekirse:

    - Oyuna Giriş Hakkı.
    - 3 Hero: Raynor, Diablo ve Tyrande
    - 3 Skin: Commander Raynor, Lurkablo Diablo ve Blood Elf Tyrande
    - 1 Mount: Golden Cyber Wolf
    - 2500 Başlangıç Gold'u.


    10 Şubat 2015 - Patch Notları


     Heroes of the Storm [ANA KONU]

    Patch ile Yeni bir hero geldi: Lost Wikings. Lost Wikings, Blizzard'ın ilk yaptığı oyunlardan bir tanesidir. Almak için 15.000 Gold istiyor.
    - Friends listesinin yanına Quest Log sekmesi eklendi.
    - Player Profil bölümüne çok güzel yenilikler eklendi, gerçektende harika olmuş.

    6 Mart 2015 - Pax East Notları

    Pax East de Heroes of the Storm ile ilgili de yenilikler duyuruldu:

    - Yeni HERO: Sylvanas Windrunner. World of Warcraft dünyasından bildiğimiz Horde oyuncularının gözdesi, Dark Lady Sylvanas Windrunner çok yakında Heroes of the Stormda!

    - Yeni BATTLEGROUND: Tomb of the Spider Queen.

     Heroes of the Storm [ANA KONU]

    - Oyun sisteminde birkaç düzenleme ve Yenilik geldi.

     Heroes of the Storm [ANA KONU]

    - Hero League ve Team League: Arkadaşlarınızı toplayıp Ranked Mod'a girebilmemizi sağlayacak olan yeni sistemde geliyor.

     Heroes of the Storm [ANA KONU]

    - Heroların Seviyeleri 10'dan 20'ye çıkarıldı.
    - Oyun Hesabı 10. Seviyeye ulaşmış kişilere ödül olarak 7 Günlük Stimpack verilecek.
    - Oyun Hesabı 20, 25, 30, 35, 40. seviyelere ulaştığında 2000 Gold vericek.
    - Hero Seviyesi 15. seviyede 1250 Gold, 20. seviyede 2500 Gold verecek.
    - Oyun Hesabı 30 seviye olan hesaplara, Talent Gating kalkıyor. (Expert talent için 3-4 level lazım olma sistemi)


    2 Haziran 2015 - Patch Notları

    - XP Boost Etkinliği

    2-9 Haziran tarihleri arasında %25 Xp Bonusu
    9-16 Haziran tarihleri arasında %50 Xp Bonusu
    16-24 Haziran tarihleri arasında %100 Xp Bonusu olacaktır.

    - Yeni Mount ve Ödüller

    Billie the Kid Mount: Shop'dan gerçek parayla alıcağınız herhangi bir alışverişte Hediye olarak gelecektir.

    Hearthstone Ödülleri: Heroes of the Stormda 12. Seviyeye ulaşanırsanız Hearthstone oyununda Heroes of the storm kart arkasına sahip oluyorsunuz.
    Hearthstoneda Play Modda 100 oyun kazanırsanız Heroes ot the Storm hesabınıza Hearthstone Mount'una sahip oluyorsunuz.

    World of Warcraft Ödülleri: Heroes of the Stormda 20. Seviyeye ulaşırsanız World of Warcraftta Grave Golem Battle petine sahip oluyorsunuz.
    World of Warcraft'ta 100 level'a ulaştığınızda Heroes of the Storm hesabınıza Ironside Dire Wolf Mount'una sahip oluyorsunuz.

    - Yeni Hero: Johanna, Crusader of Zakarum

     Heroes of the Storm [ANA KONU]



    30 Haziran 2015 - Patch Notları

    - Treasure Goblin: Eternal Conflict etkinliği süresince her oyunun başında bir Goblin çıkıyor, oyun başlamadan kesilirse 100 Gold veriyor. 30 saniye içinde kesmeniz gerekiyor, yoksa Goblin kaçıyor.

    - Yeni Battleground: Battlefield of Eternity

     Heroes of the Storm [ANA KONU]

    Bu Battlegroundda 2 Lane var. 2 tane Yeni Mercenary campler var. Fallen Shaman ve Khazra.
    Battleground'un objective'i resimde yazıyor.


    - Yeni Hero: Butcher

     Heroes of the Storm [ANA KONU]


    - Yeni Mount: Butcher’s Beast. Bu bineği sadece Fresh Meat's Bundle ile alabiliyorsunuz.

    - Murky'in maliyeti 7k Gold'a düşürüldü.

    - Level'ı 9'a ulaşan her hero için 750 Gold veriliyor artık, 9. seviyede 750 gold kazanıyoruz yani.

    - Hero level'ı 15 olunca verilen 1250 gold miktarı 1000'e düşürüldü.
    - Hero level'ı 20 olunca verilen 2500 gold miktarı 2000'e düşürüldü.



    2 Şubat 2016 - Patch Notları

     Heroes of the Storm [ANA KONU]

    - Yeni Özel Etkinlik: Lunar Festivali 2016
    - Festival süresince 25 oyun oynadığınızda Monkey Elder holiday Portrait'ini kazanacaksınız.
    - Her gün, oyun başlamadan önce Monkey Elder'i yakalayabiliyorsunuz, yakaladığınızda 100 Gold kazanıyorsunuz, günlük bir kere kazanabilirsiniz.

    - Yeni Portraitler
    - Cho’gall Combo – Cho, Gall
    - StarCraft II Protoss Heroları – Artanis, Tassadar, Zeratul

    - Yeni Kahraman: Li-Ming, Rebellious Wizard
    - Diablo evreninden Nexus'a yeni katılan bir kahraman! Rakibini kestiğinde yeneteklerinin dolma süresi sıfırlanan bir trait'i var. Magic Missile ve Arcane orb onun hasar yetenekleri ve Teleport ise kaçış yeteneği. Ve kendisi çok güçlü bir kahraman. Nerf gelmesi bekleniyor..

    - Yeni Bundlelar
    - Star Princess Li-Ming Bundle
    - Lunar Festival 2016 Bundle
    - Nexus Heroine Bundle
    - Ultimate Nexus Heroine Bundle

    - Johanna'nın ücreti 4,000 Gold'a düşürüldü.

    - Kahramanlardan en çok değiştirilen Nova oldu, bütün yeteneklerine değişiklikler getirildi, bazı talentler kaldırıldı, yerine yeni talentler eklendi. Yani o eski Nova artık yok!
    ve de aynı şekilde Rehgar, Rehgar'da çok fazla değişikliğe uğradı. Yeni talentler geldi, bazı talentler silindi.



    Kimler mi Oynuyor?Tıkla, Öğren



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurtlar1971 -- 13 Mart 2016; 20:15:36 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >



  • Mountların arasında Invincible'ı da bekliyoruz.
  • Her şey demişsin ama açıklanan hero'ları koymamışsın.


    Diablo: Azmodan, Butcher, Diablo, King Leoric, Naziba (witch doctor), Sonya (barbarian), Tyrael, Valla (demon hunter)

    Starcraft: Abathur, Kerrigan, Nova, Raynor, Sgt. Hammer (siege tank), Tassadar, Tychus, Zagara, Zeratul

    Warcraft: Anub'arak, Arthas, Chen, Cho'gall, E.T.C., Falstad, Gazlowe, Gelbin Mekkatorque, Illidan, Jaina, Li Li, Magni, Malfurion, Muradin, Rexxar, Stitches, Sylvanas, Thrall, Tyrande, Uther, Zul'jin

    Valla direk copy-paste yaptım yanlış yazılan olabilir

    Ben her oyun Arthas'ı seçerim lan



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nefarius -- 21 Ocak 2014; 1:34:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OIS

    Her şey demişsin ama açıklanan hero'ları koymamışsın.


    Diablo: Azmodan, Butcher, Diablo, King Leoric, Naziba (witch doctor), Sonya (barbarian), Tyrael, Valla (demon hunter)

    Starcraft: Abathur, Kerrigan, Nova, Raynor, Sgt. Hammer (siege tank), Tassadar, Tychus, Zagara, Zeratul

    Warcraft: Anub'arak, Arthas, Chen, Cho'gall, E.T.C., Falstad, Gazlowe, Gelbin Mekkatorque, Illidan, Jaina, Li Li, Magni, Malfurion, Muradin, Rexxar, Stitches, Sylvanas, Thrall, Tyrande, Uther, Zul'jin

    Valla direk copy-paste yaptım yanlış yazılan olabilir

    Ben her oyun Arthas'ı seçerim lan

    For the Illidari!
  • Moba'yı sevmiyorum ama blizzard yapınca oynanır
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OIS

    Her şey demişsin ama açıklanan hero'ları koymamışsın.


    Diablo: Azmodan, Butcher, Diablo, King Leoric, Naziba (witch doctor), Sonya (barbarian), Tyrael, Valla (demon hunter)

    Starcraft: Abathur, Kerrigan, Nova, Raynor, Sgt. Hammer (siege tank), Tassadar, Tychus, Zagara, Zeratul

    Warcraft: Anub'arak, Arthas, Chen, Cho'gall, E.T.C., Falstad, Gazlowe, Gelbin Mekkatorque, Illidan, Jaina, Li Li, Magni, Malfurion, Muradin, Rexxar, Stitches, Sylvanas, Thrall, Tyrande, Uther, Zul'jin

    Valla direk copy-paste yaptım yanlış yazılan olabilir

    Ben her oyun Arthas'ı seçerim lan

    Herolar aklımdaydı ve de listeyi biliyorum. Konuyu güncelliyeceğim zaman eklerim listeyi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Open Beta ne zaman açılacak bilgisi olan var mı ? Birde WoW'a 2013 yılında dahil oldum, 9 ay oynayıp hesabı geçici süre dondurdum, acaba key gelme ihtimali var mıdır
  • quote:

    Orijinalden alıntı: JessieJ

    Open Beta ne zaman açılacak bilgisi olan var mı ? Birde WoW'a 2013 yılında dahil oldum, 9 ay oynayıp hesabı geçici süre dondurdum, acaba key gelme ihtimali var mıdır

    Olabilir oyunu bırakmış oyuncuları da geri getirmek için özel bir uğraşları olmaları gerekiyor zaten.
  • Bu akşam yeni bilgiler ve bir kaç gameplay videosu ekliyeceğim. Takipte kalın.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kapalı beta başladı mı ki?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DarkEternal

    kapalı beta başladı mı ki?

    Daha Alpha sürecinde.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • last hit yok xp share var çok casual bir oyun olucak gibi hadi bakalım
  • Bu konu altında yazılmış diğer yazılar gözükmüyor bende mi sadece böyle?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mczaga

    Bu konu altında yazılmış diğer yazılar gözükmüyor bende mi sadece böyle?

    Bende gözüküyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moba fazla sevmememe rağmen beklediğim bir oyun. Her oyun thrallı seçerim favorim For The Horde!!..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nefarius

    Her şey demişsin ama açıklanan hero'ları koymamışsın.


    Diablo: Azmodan, Butcher, Diablo, King Leoric, Naziba (witch doctor), Sonya (barbarian), Tyrael, Valla (demon hunter)

    Starcraft: Abathur, Kerrigan, Nova, Raynor, Sgt. Hammer (siege tank), Tassadar, Tychus, Zagara, Zeratul

    Warcraft: Anub'arak, Arthas, Chen, Cho'gall, E.T.C., Falstad, Gazlowe, Gelbin Mekkatorque, Illidan, Jaina, Li Li, Magni, Malfurion, Muradin, Rexxar, Stitches, Sylvanas, Thrall, Tyrande, Uther, Zul'jin

    Valla direk copy-paste yaptım yanlış yazılan olabilir

    Ben her oyun Arthas'ı seçerim lan

    Heroların diğer Blizzard oyunlarından olması mükemmel bence.
    Lol den sonra kolay gelir, belki kısa sürede sıkar diyordum ama bu özellik bile oynattırabilir...
  • "Duyum" lara göre; Betaya erken girebilmek için bir paralı paket çıkacakmış.

    http://www.heroesnexus.com/news/1119-founders-pack-ride-into-the-beta-test-on-a-wolf
  • Arkadaşlar bu gece mail geldi HoS için oynamaya hak kazanmışım varmı aranızda oynayanlar? ekleyelim birbirimizi :)
  • Hesabınız ile hiç oyun almamış olanız bile beta gelme şansı var. Bende bu şekilde 10 civarı hesap vardı. 1 tanesine beta yollamışlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3qzotix -- 2 Eylül 2014; 22:37:34 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 0rk0

    Arkadaşlar bu gece mail geldi HoS için oynamaya hak kazanmışım varmı aranızda oynayanlar? ekleyelim birbirimizi :)

    Bana beta gelmiş. Battle tag: sneakyturtle#2159
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.