Şimdi Ara

İşten Çıkarıldım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
3.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Evet beyler 2 ay'dır. FLO ayakkabı mağazasında çalışıyordum taki; müdürüm bir gün destek elemanına ihtiyaç olduğunu ve ankara Foruma göndereceğini söyledi
    bende kırmadım tamam giderim müdür'üm diyerek kabul ettim ve sabah yola koyuldum foruma vardım avm'nin önüne bir çadır açmışlar o çadır'da seri sonu ayakkabılar,botlar,çizmeler vs , doldurmuşlar bizden satmamızı beklıyorlar ve işe koyulduk bildiğiniz g..t kadar çadırda dört dolanıyoruz tanıştıgım bir çocukla iş arasında sohbet ediyoruz.(ama çadır boşken müşteri yokken)

    Ama ben müdürlerin gözlerinin üstümde olduğunu fark ettim sonra çocukla konuşmadım o sırada bizi koordinatör dediğimiz (patron yalakası) görmüş ve hemen çağırdı azarladı sonra magaza müdürümü arayarak hakkımda sıkmış.
    Yılbaşına 1 hafta kala beni idare ettiler ve o gün sözleşmemin fes edildiğini söylediler koordinatörün isteği üzerine kovuldum.

    Hırsızlık yapmadım,milletin karısına kızına bakmadım nedensiz yere kış zamanı eleman kovulur mu diyorum emir büyük yerden diyor müdür.sırf koordinatör istedi diye işten atıldım.

    Evet beyler siz siz olun sakın kimseye güvenmeyin müdürüm diyip abi yerine koyduğum adam ,abla yerine koyup,abi yerine koyup sevdiğim çalışanlar bile hiç yanımda olmadı hepsi gülüyor yalandan teselliler o ğün dünyam yıkıldı beyler.







  • Ziylan Grup gururla sunar
  • Sözleşmeyi fes ettilerse dava açıp kanuni haklarını isteyebilirsin.( vermedilerse ) ayrıca aldığın maaşları bordro ücret pusulası gibi şeylere imza atmadıysan eğer dava açarak isteyebilirsin. Almış olsan bile imzan olmadığı için almamış sayılırsın kanunda.
  • geçmiş olsun, özel sektör bu, o kordınatörün arabayı baştan başa attıracaksın üstüne üstüne bk bakalım
  • bir kapı kapanır bir kapı açılır sıkma canını 2012 sene başında bende kovulmuştum atasaydan 1 hafta geçmedi başka yerde evime yakın daha iyi yerde işe başladım hayırlısı neyse o olsun.
  • özel sektor kan emicidir derlerdide inanmazdım yorumlarınız için teşekkür ederim beyler.
  • Müdür patron arkadas kimse sana birsey yapcak hali yok onlarda ekmek derdinde zaten yapsa emekciyi bu kadar ezemezlerdi hakkini ara bir adaletsizlik söz konusu yasalar onunde ne olur bilmem ama hakklarin var. kişisel ego yuzunden isten cikarilmissin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet kardeşim özelin ve özelde çalışan insanların ne kadar merhametsiz oldugunu görmen senin adına sevindirici aslında,unutma kraldan çok kralcı var bizim ülkemizde senle dertleşen adam en küçük sorunda patrondan yana olur bunun sebebi karaktersiz bi millet olmamız.Yazık ama gerçekten yazık ne kolay ekmekle oynuyorlar.
  • ben senin yerinde olsam o koordinatör denen yalakayı bi güzel s................

    onların yuvalarını ateşler salsın iki eli kurusun hayaları patlasın
    benim bedduam tutar
  • Hiç kovulmadım ama zaten 3 farklı yerde çalıştım kovulmak kötüdür be insanın zoruna gider hele çalıştığı ortamı seviyorsa geçmiş olsun hocam . Umarım kısa zamanda iş bulursun tekrar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: realite90

    bir kapı kapanır bir kapı açılır sıkma canını 2012 sene başında bende kovulmuştum atasaydan 1 hafta geçmedi başka yerde evime yakın daha iyi yerde işe başladım hayırlısı neyse o olsun.

    Atasay dediğin yer saya fabrikasımı?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı olay başıma geldi taksimde calışırken kanyon istinye park gece kapanısa 1 -2 saat kala mağazaya gel ardından eve git bu böyle sürdü ardından cıktım firmadan geri döndüm gene aynısı oldu ama bu sefer temelli gitdim güngörene kale mağazasına oradanda çıktım zaten kordinatörle aram iyi değildi kendisi ilk girdiğimde müdürümdü en son calısdım yerde tek kişiydim boynerde çalışıyordum reyonumu bırakıp dolanıyordum arka depoda takılırken kordinatörün geldi dedi arkadaş gelip gitdim neden asmadın dedi yazıları haberim yok dedim




  • İş kanununa gore tazminatsız 1 yıl çalıştırıp tekmeyi basabilir yada sen aynısını yapabilirsin. Hiç moralini bozma bu tip yvşklr çok özelde. Kendini de yırtsan, gelir başına bir torpilli işin biter. Satış danışmanlığı da yapma bence, bir onemi yok. Turkiyenin rezilliğine hoş geldin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pr0gedys

    Sözleşmeyi fes ettilerse dava açıp kanuni haklarını isteyebilirsin.( vermedilerse ) ayrıca aldığın maaşları bordro ücret pusulası gibi şeylere imza atmadıysan eğer dava açarak isteyebilirsin. Almış olsan bile imzan olmadığı için almamış sayılırsın kanunda.

    Deneme süresi kanunen 2aya çıkartıldı diyebiliyorum. Bu yüzden ancak maaşı verilmediyse alır yoksa çıkış için hak talep edemez.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt
    aynen hocam akıllı adamlar süreç içinde kovdular bu arada yorumlarınız ve desteğiniz için teşekkür ederim arkadaşlar iyi varsınız
  • quote:

    Orijinalden alıntı: caner_24


    quote:

    Orijinalden alıntı: realite90

    bir kapı kapanır bir kapı açılır sıkma canını 2012 sene başında bende kovulmuştum atasaydan 1 hafta geçmedi başka yerde evime yakın daha iyi yerde işe başladım hayırlısı neyse o olsun.

    Atasay dediğin yer saya fabrikasımı?

    yok hayır mağazası
  • trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt
    Deneme süresi için geçici iş sözleşmesi yapılır ve sigortaya bildirirken dönemlik veya geçici denir.
    Sigortaya sürekli işçi diye bildirildi ise ve sözleşmede deneme süresi gibi bi şart yoksa ki yoktur böyle bi hakkı olamaz flo nun.
  • İşten çıkarmalar evvel zaman içinde bir çok şirkette olmuştur. psikolojik taciz bezdiri uygulayıp mobbing uygulayan koç holding şirketlerinde çok vaka var. yabancı amerikalı vatandaşa bile uygulandı. işten çıkarmak için müdürse başına bir müdürdaha koyup istemediği işlere bulaştırması gururuna yediremeyip işten ayrılma gibi bir çok vaka vardır. insan ahlakına aykırı hal ve davranışlar sonucu istifa edenlerden tutta. korkutma suça teşfik, azmettirici gibi vakalar eklenebilir.

    zamanında lassada çalışıp işten çıkarılan elektronik mühendisi tanımıştım. babası tarımda başarılıymış fakat kamyonun yolda sıcak soguk yüzünde şaftın bozulması sonucunda iflas etmiş.işten çıkarılan o mühendis kendi işini kurdu fakat saglık problemleri yüzünden şirketini devretmişti.

    siz siz olun ayagınızı sağlam basın kimseye güvenmeyin. kendine çalışırsan zengin olursun, üç kuruşa çalışırsan sefil olursun.

    dikkat edin koç holding yönetimi kendi şirketlerini korumak için paranoya'ya kapılabilir istihbarat elemanları, telefon ve internet erişiminizi kontrol altına alabilir mobbing uygulayabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unknown115 -- 7 Ocak 2014; 18:47:00 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: pr0gedys

    Deneme süresi için geçici iş sözleşmesi yapılır ve sigortaya bildirirken dönemlik veya geçici denir.
    Sigortaya sürekli işçi diye bildirildi ise ve sözleşmede deneme süresi gibi bi şart yoksa ki yoktur böyle bi hakkı olamaz flo nun.

    iş kanununda deneme süresi diye geçen 2ay yazar. Bu 2ay da firma çalışanın performansını beğenmez ise sözleşmeyi tek tarafli tazminatsız fes eder. 2ay dan sonra kadrolu diye geçer ve geçerli kanıtlanmış sebep olmadan işçi çıkartılamaz. Kötü niyet tazminatı davası açılabilir. Ancak çalışan uğraşmaz ise firma 1sene dolana kadar tazminat vermekle yükümlü değildir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Git dava ac hakliysan benim babama haksiz yere dava aciyor isciler kendi isten cikip ve naisl oluyorsa kazaniyorlar git dava et biraz hakli insanlar dava kazansin be..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.