Şimdi Ara

SLİ Acil Yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
2
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba sli yapmak için mevcut kartımdan bir tane daha temin ettim ancak sli için nvdia görüntü panelinde pysxh ayarında sli aktif gözükmüyor daha doğrusu menüsü hiç çıkmıyor sürücü kaldırıp tekrardan yükledim ama yinede değişen bir şey olmadı. Sli ara bağlantı kablosu ve ekran kartı çalışır durumda fiziksek bir sorun yok kontrol ettim. Sli kablosu tek kart üzerindeki iki büyük bir küçük slot var her iki büyük slot da denedim değişen bir şey olmadı. Toplam grafik bellek olarak ikisini bir görüyor ancak sli ayarlarını nvdia kontrol panelinde göremiyorum.Sistem kongf. bu şekilde arkadaşlar. Neler yapmam gerekiyor yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

    Asus Sabertooth 990fx
    Amd FX8150
    16gb Gskill 1600mhz
    Zotac gtx 580 3gb x2
    CoolarMAster haf 922/750 watt power.
    Windows 7 64bit.



  • quote:

    Orijinalden alıntı: wolf_crow

    Arkadaşlar merhaba sli yapmak için mevcut kartımdan bir tane daha temin ettim ancak sli için nvdia görüntü panelinde pysxh ayarında sli aktif gözükmüyor daha doğrusu menüsü hiç çıkmıyor sürücü kaldırıp tekrardan yükledim ama yinede değişen bir şey olmadı. Sli ara bağlantı kablosu ve ekran kartı çalışır durumda fiziksek bir sorun yok kontrol ettim. Sli kablosu tek kart üzerindeki iki büyük bir küçük slot var her iki büyük slot da denedim değişen bir şey olmadı. Toplam grafik bellek olarak ikisini bir görüyor ancak sli ayarlarını nvdia kontrol panelinde göremiyorum.Sistem kongf. bu şekilde arkadaşlar. Neler yapmam gerekiyor yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

    Asus Sabertooth 990fx
    Amd FX8150
    16gb Gskill 1600mhz
    Zotac gtx 580 3gb x2
    CoolarMAster haf 922/750 watt power.
    Windows 7 64bit.

    SLI olan iki kartta aynı mı? X2 yazdığınıza göre sanırım öyle. SLI da zaten tek ekran kartının hafızası üzerinden işlem yapılır orda bir sıkıntı yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dravencarnage -- 7 Ocak 2014; 16:06:17 >
  • Ekran Kartlarının ikisi de pcı x16 slotların da. Yazmayı unutmuşum. Zaten başka slot da yok üzerin de. Kurulum için baktığım da nvdia kontrol panelinde iki ekran kartı takılınca orada gözüküyor resim eklemiyorum ama anlamışsınızdır sanıyorum benim kontrol panelinde pysxh ayarları tek çıkıyor iki ekran kartı olunca sli and pysxh ayarları diye gözüküyor tabi bu bulduklarım eski sürüm ve eski tarihler ama toplam grafik belliği ve bit hızı da sistem bilgisinde gözükmesi lazım değil mi? Birde bu işlemlerden sonra 3d mark ve vs proglamlar ile deneme yaptım iki ekran kartının da ısınması gerekmiyor mu? Biri ısındı öbürü fan çalışıyor ama herhangi bir ısınma gözlemlemedim buz gibiydi.
  • Kurulum ve setup ayarlarında genelde sli özelliği aktif oluyor ve ortaya çıkıyor iki ekran kartı da kontrol panellerinde gözüküyor bunları gördüm çünki hep bulduğum kurulum sitelerinde resimli ve video lu anlatımlar da. Driver ı komple kaldırıp tekrar deneyeceğim bir de bu slı bağlantı kablosu tek diğer slota da bir tane daha takmaya gerek var mı?
  • wolf_crow W kullanıcısına yanıt
    slı tek kablo(pağlantı aparat) çalışır..
    3d..için slı etkinleştirdinmi?
  • dostum,birşey daha bu slı tüm kartlarda performanslı olmuyor! birde üsteki kart biraz fazla ısınır..
  • 3d ayarları için de Sli menüsü hiç yok komple driver ı silip tekrar mı kursam acaba. Nette baktıklarım da sli ve pyhsx menüsü bir menü mesela. Nvdia sürümüm de en son sürüm. Ek bir yama veya patch gibi bir şey mi lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wolf_crow W kullanıcısına yanıt
    nvidia denetim masası fotosunu çekip atabilirmisin?
  • Su an yoldayım . Eve gecınce yolluyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  SLİ Acil Yardım

    şu şekilde olması lazım..
     SLİ Acil Yardım
  • Bendeki menü bu şekilde dostum.

     SLİ Acil Yardım
  • wolf_crow W kullanıcısına yanıt
    sende şuan tek kart olara gözüküyor.
  • wolf_crow W kullanıcısına yanıt
    yapman gereken,pc'yi kapat alttaki kartı çıkar tekrar takıp bağlantı kablosunuda doğru yara tak.
  • Teşekkürler sıkıntıyı çözdüm. İkinci ekran kartına güç yetmiyordu sanıyorum 8pinli olan kısmının diğer boştaki slotunu da powerdan çıkış verdim şuan gördü ve nvdia denetim masası sizin resimdeki gibi menü olarak değişti bakalım performansı ne olacak onuda yarın bakarız artık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.