Şimdi Ara

2013 yılının en kötü 10 otomobili belli oldu: (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
1
Favori
3.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • aklımızda bulunsun
  • hiç biri işer yaramaz
  • CLA tasarım ve motor açısından kesinlikle çok tatminkar. Ancak yeni A serisi ve CLA modellerinde Mercedes kalitesinin bulunmadığını eski Mercedes kullananlardan duymuşluğum var. C180 ile kıyaslanırsa ne denilmek istendiği anlaşılacaktır.
  • oha kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş bu adamlarda öyle... en fazla inceleme yazabilecekleri araçları kötülemişler... Chevrolet Spark bence kötü değil çok iyi bir araç ekonomik araç... Mercedes CLA nesini beğenmemişler yuh... bu adamları muhatap almaya değmez...
  • yorumlara bak ya, cla ya apaçi işi demişler :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Berry1925

    vay be CLA mı kötü tasarımmış. naptınız arkadaşlar kötü demek için bence kör olmak lazım.

    gerçekten de haklısın. ben yakından inceledim beyaz amg idi. çok özgün bir araç. sanırım insanlar octaviaya jettaya falan benzemiyor diye beğenmiyorlar. bence çok şık bir araç.
  • Bu CLA yı bi benmi sevdim arkadaş
  • quote:

    Orijinalden alıntı: enginkocaman

    Toyota GT86 (listede scion olarak görülmekte) listeye girmişse bi problem vardır, GT-86 Avrupa menşeili otomobil magazinleri tarafından övüle övüle bitirelemedi, (ki bu dergiler genelde Alman otomobilllerini 1. sıraya oturtur....), Toyota'nın üzerinde yıllarca çalıştığı otomobil, ....

    bide yorumlara bakınca çok saçma bi mantık görülüyor, adamlar bütün arabalardan aynı şeyi bekliyor sanki, konfor-performans-ekonomi, iyi şanzıman, geniş iç hacim vb....

    Lexus'un kötü araba yapması da oldukça düşük bi ihtimal....


    Bu listedeki Scion TC yani firmanın sedan aile otomobili olarak piyasaya sürdüğü aracı. Gerçekten berbat bir araç olduğunu incelemelerinde görürsünüz.

    GT 86 ise, son zamanlarda yapılmış en mükemmel otomobildir bana göre. Şu mahalle baskısı olmasa az kaldı alacaktım hala içimde uhtedir.

    Bu modelin Scion FR-S oluyor bu arada. FRS'yi bu listeye koyacak adamın alnını karışlarlar.

    CLA ise malumun ilanı gibi bir şey. Mercedes'in B ve A serisinden sonra yaptığı en berbat araba. Fiyatına ise diyecek kelime bulamıyorum.




  • cla abartı olmuş
  • quote:

    Orijinalden alıntı: senersongur

    Şu BMW modellerini unutmuşlar.

    BMW 5 GT
    BMW 3 GT
    BMW 4 Serisi
    BMW X1-X3-X5-X6
    BMW 7 Serisi

    İlk defa katılıyorum . 5 GT ve X6 ilk üçe rahatlıkla girer bence de. CLA'ya ayıp etmişler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muzaffersan

    Bu CLA yı bi benmi sevdim arkadaş

    Arka farların yanarken ki hali hariç ben çok beğeniyorum. Özellikle de kırmızı olan harika bence.

    Ancak arka farları yolda ilk gördüğümde "yumurtaya can veren rabbim, bu arka farlara böyle led takan sanayi ustasina da biraz akıl ver" diye içimden gecirmedim değil.

    Sonra merso amblenini görüp titreyip kendime gelmiştim. Kelebek kanadı diye saçma sapan bir far olmuş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mesela benim hiç beğenmediğim Mercedes modeli çitan. kangoonun aynısını yapmak nedir. babamdaki Renault kangoo daha güzel duruyor bence çitandan. bence Mercedes kendi çizgilerine daha uygun piyasayı sallayabilecek bir hafif ticari yapabilirdi. bu hamlesiyle bence kendi marka değerini düşürdü. çünkü herkes şunu diyor demek ki Mercedes renaultun tasarımına muhtaç. o zaman Renault latitudeyi boşuna tasarladı. alsaydı c serisini yapıştırsaydı Renault amblemini. marka dediğin biraz farklı olmalı kendine özgü çizgileri olmalı.
  • cla bence listede olmayı hak etmiyor
  • Hondayı beğendım açıkcası TR yede gelse keşke Lexus' ada yazık etmişler mercedes bmw sevıyesınde bır araç acaba neye göre kotü. Çok saçma bi liste
  • CLA

    Yıldızcılar konuya bekleniyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: grezimonk

    oha kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş bu adamlarda öyle... en fazla inceleme yazabilecekleri araçları kötülemişler... Chevrolet Spark bence kötü değil çok iyi bir araç ekonomik araç... Mercedes CLA nesini beğenmemişler yuh... bu adamları muhatap almaya değmez...

    2014 zamlarından sonra 15.000 TL zam yedi, Spark'ın ekonomik bir yanı kalmadı. İndirim varken güzeldi, 22.000 TL'ye sıfır araba verdiler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: uguroz76


    quote:

    Orijinalden alıntı: derfgt

    quote:

    Orijinalden alıntı: kajmer88

    Oradaki araçlardan Spark hariç herhangi birini verseler eleştirenlerin çoğu kırk takla atar.

    Şimdi bu bir yorum mu sence.
    Bedava kumpir verseler yine sevinir insanlar.

    Niye kumpir kardeş? Canın mı çekti? Şaka bir yana listede 10 araç var, herkes cla dan bahsediyor. Bu bile aracın ilgi çektiğinin göstergesi. Bence fiyatı biraz idare eder olsa ( cla 180cdi 7gtronic) 121 k değilde 80-90 falan olsa içindeki dandik ekranı falan sallamam almak isterim. Yani bence fiyatı dışında gayet güzel bir araç. Ama o fiyata çıkınca daha kaliteli 1000 tane alternatif var.

    O fiyat aralığında gelmeliydi zaten, Jetta'nın 83.000 TL'yi görebildiği bir ülkede CLA, o koşullarda alınırdı.




  • Cla,A serisi ve Gla aynı platforma sahip,aynı kaliteye sahip araçlar.Bunu anlamak için üstün bir zekaya falan gerek yok.Mercedesin kendi belirttiği verilerden yola çıkarak bu çıkarımda bulunabilmek çok zor olmasa gerek.Bak bakalım Gla nın içinde hangi parçalar var,hangi platforma sahip bir bak bakalım.Ben sana söyleyeyim A,B,Cla,Gla Mfa platformuna sahip araçlardır.Aynı kalitededir,iç mekanda birçok parça aynıdır.A serisi gibi sınıfında iyi bir kalitede gördüğüm halde pek de Mercedes standardında olmayan bir araçla gerek iç mekan gerekse yürüyen aksamda birçok parçası aynı olan bir arabanın ona benzer kaliteyi sunacağını anlamak pek de zor olmasa gerek.Ama sen buna rağmen bu arabanın Ml sürüşü veya C ya da E konforu sunacağını ön görüyorsan onu bilemem.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • CLA nın o listede olması başlı başına bir fail bence. Kesinlikle tasarım ve konsol olarak başarılı bulduğun bir araç. Olumsuz yorum yapanlara 1 er adet CLA versek mercedes e tapacaklarına eminim. Yılın en kötü 10 arabası ne demek kimse farkında değil sanırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • listedeki arabaların çoğu türkiyede yok
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.