Şimdi Ara

Sözde Şike davasıyla Alakalı Önemli Gelişme!!! SON DAKİKA (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: patos64

    quote:

    Orijinalden alıntı: cantarikfb

    quote:

    Orijinalden alıntı: patos64

    ek olarak, mesela şike davası ile yolsuzluğun temel farklarından birisi YOLSUZLUKTA PARA HESABI TAKİP EDİLİR, BU EN BÜYÜK DELİLLERDENDİR ANCAK!!!! ŞİKE DAVASINDA ORTADA TEK BİR KURUŞ BİLE OLMASINA GEREK YOKTUR. BİR YÖNETİCİNİN RAKİP TAKIM OYUNCUSU İLE İRTİBATA GEÇMESİ, RAİP FUTBOLCU HAKKINDA SAKATLANSIN BİR ŞEKİLDE OYNAMASIN DEMESİ, BANKA HESABI AÇILMASI TALEBİNİ KONUŞMASI VE DAHA NİCE KONUŞMALAR ZATEN SPOR ETİĞİ AHLAKI HUKUKU İÇİNDE ŞİKE VEYA ŞİKE TEŞEBBÜSÜDÜR.

    ŞİKE DEMEK İLLA AZİZİN ÇANTAYLA FUTBOLCUYA PARA VERMESİ DEĞİLDİR.


    BUGÜN SPOR DÜNYASINDA FUTBOLCULAR RAKİP YÖNETİCİLERLE ÖZELLİKLE BİR ARAYA GELMEMEYE ÖZEN GÖSTERİRLER ÇÜNKÜ HER İŞİN BİR ETİĞİ VARDIR.



    Ne güzel özetlemişsin konuyu tebrik ederim. O zaman bizim yöneticilerimizin özellikle başkan dahil suçlananların hangi futbolcularla bahsi geçen konuşmaları yaptığını da söylede bi zahmet bilelim.

    Ya da senin mantığından gidersek Yiğit Gökoğlan, Ufuk Ceylan, Ali Turan, Necati Ateş, Bugünlerden örnek verirsek Ali Çamdalı gibi oyuncuları transfer etmek için onlara kadro dışı kalmayı bile göze aldırarak transfer görüşmelerinde bulunmak da şike sayılabilir mi ? Yada Ozan İpek ile Recep Onur Kıvrak arasında maçtan önce yapılmış konuşmalarda şike olabilir mi ? Ya da Trabzonsporda iken Burak Yılmaz ın maç öncesinde gs li futbolcu arkadaşlarıyla yediği ve haftasonu oynamadığı maç içinde aynı şeyleri söyleyebilir miyiz ?

    Bu örneklerden yola çıkarsak ;

    Fenerbahçe yöneticisi, futbolcusu, üyesi veya taraftarı arasından kim "emenike ile yemek yemiş ve kanka bu maça çıkma nolacak" demiştir ? Korcan'a "hacı bu mini de kız kardeşine" "abi benim kızkardeşim yok ki" "al olm ilerde lazım olur" demiştir ? Serdar Kulbilge ye bu maçta sakın oynama Sezer Öztürk e asist yapma, İbrahim Akın a kendini yırtma, Ümit Karan'a parayı adaletli bölüştür demiş olabilir ?

    Sorun nerede biliyor musunuz ? Kamuoyu ve TFF şike yok ama bu i...neler kesin yapmıştır diyor, Yargı para var görüntüler sabit şike var ama delilleri sormayın size gösteremem diyor, UEFA Polis şike var dedi diyor ama o polisler bugün terör örgütü kurup paralel devlet kurmakla suçlanıyor.

    Velhasıl Türkiye de Aziz Yıldırım a ve Fenerbahçe'ye şikeci demek için sizin Yargıtay a veya polise ihtiyacınız yok 2 Temmuz 2011 de Aziz Yıldırım ne ise sizin için bugün de O.

    yahu nede sürekli işi 10 yaşındaki veletlerin atışması gibi mevzulara getiriyorsun?

    verdiğin örneğin bir tutarlılığı bir denkliği yok. bahsettiğin olaylar sadece bir hata varsa bile bir etiksizlik durumu vardır ötesi yoktur.


    yahu o tapelere bakıp nasıl oluyor da bu abuk sabuk örnekleri veriyorsunuz? ayrıca benim anlamadığım şike yapıldığını kabul etmek çok zor bir şey değil, zaten senin kabul etmende pek önemli değil çünkü vasfın yok tıpkı benim gibi.

    tüm dünyada tüm etik ahlak hukuk normlarına göre o tapelerde şike vardır tillahı vardır hemde.

    hala isyanlardasınız. bu bir şeyi değiştirmiyor zaten 3 yıl kaybetmişsin :) yarın öbürgün çıkıp bakunn biz haklıyızzz yaaa, demenin manası yok çünkü zaten haksızsın normalde sadece siyasi iç çekişmeler tehditler sonucu belli hesaplar sonucu sana bu ikram da bulunuluyor.


    o telefon konuşma kayıtlarını okuyup sen burada ciddi ciddi inanarak bir şey yok diyebiliyorsan gerçekten ibretliksiniz demektir. hayatta çok şey kaybedersiniz.


    ben tv de en fanatik fenerlisini hukukçusundan bilmem nesini dinledim hepsinin ortak özelliği fenerbahçe'nin şike yapmadığını adam gibi söyleyebilen anlatabilen yok. kimisi sizin gibi çıkan uydurma aslında var olmayan mahkemede bile geçmeyen delilleri aa hani böyle delil vardı işte her şey yalan diyor :) kimi ya o çantada para yoksa diyor, hepsi işin hani derler ya pislik üçkağıt tarafındalar:) para olsa ne farkeder olmasa ne farkeder. konuşmalar yetiyor birde üstüne para muhabbetleri birde üstüne buluşmalar birde üstüne buluşmalarda yapılan para torba alışverişleri, birde ibrahim akın'ın zaten itirafı sonra çarkı....

    İşte en büyük hatanızda burada, yanlışın var o telefon kayıtlarının kesme ve biçmeler olduğu defalarca söylendi. Yani biz o kayıtlara göre konuşmuyoruz, o dönem oynanmış maçlara göre konuşuyoruz.

    Kaldı ki o konuşmaları baz alalım yine soruyorum Fenerbahçe yönetici, üye taraftar amigo vs. hangisi bu davada geçen futbolcularla bire bir temasa geçmiş ? Hep o onun arkadaşıydı oradan bağlantılıydı filan.


    Ayrıca üslubuna dikkat et eğer burada konuşulanları 10 yaşındaki çoluk çocuk muhabbeti algılıyorsan ya cevap verme ya da böyle şeyler yazma 32 yaşındayım, sen burada polisin uydurduğu kesip biçtiği konuşmalar ile ahkam kesiyorsan bırak bizim de konuşacak 2 kelamımız olsun. Ayrıca bir çok konuda yazdığım gibi o sezonun Şampiyonu ve 2. sinden 36 puan fark yemiş ve küme düşme meyi son 4 haftada garantilemiş bir takım taraftarı olarak forumda sözde şike davasına veya o sezona ait konulara yorum yapacak en son taraftar grubusunuz. Üzgünüm.




  • Şike davasında adı geçmeyen kulüplerin taraftarları eğer ki kulübünüz şike davasında yer alsaydı aynı şekilde düşünür müydünüz? Bence hayır. Sonuna kadar takımınızı savunur kavga ederdiniz. Empati kuramadıkça yazdıklarınızın hiç bir değeri yok, boşa karalıyorsunuz defteri.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bize ceza verirken ''tertemiz'' olan yargının bizi aklayınca satılmış yargı olması yakındır.
  • .
     Sözde Şike davasıyla Alakalı Önemli Gelişme!!! SON DAKİKA
     Sözde Şike davasıyla Alakalı Önemli Gelişme!!! SON DAKİKA




  • Sözde Fenerbahçe Soykırımı için özür diliyoruz.Pardon yanlış oldu.Yav he he diyip gidecektim ben;

  • quote:

    Orijinalden alıntı: darklord1905

    Sözde Fenerbahçe Soykırımı için özür diliyoruz.Pardon yanlış oldu.Yav he he diyip gidecektim ben;

    />


    he deyip gitmene gerek yok belli ki bunalmışsın.sana link koyim de incele.


    http://blog.milliyet.com.tr/aziz-yildirim-in-gundeme-getirdigi-1976-tarihli-hincal-uluc-un-sike-yazisi/Blog/?BlogNo=372694

    bu yetmediyse başkalarını da koyabilirim.




  • Gümüşyaka G kullanıcısına yanıt
    Hıncal Uluç yazlılarını okumuyorum kusura bakma.Okuyanı da pek takmıyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: darklord1905

    Hıncal Uluç yazlılarını okumuyorum kusura bakma.Okuyanı da pek takmıyorum

    şimdi çekilebilirsin.
  • Üefa Fener ve Beşiktaş'ın küme düşürülmesi konusunda kararlı.Tff'nin önerdiği puan silmeyi kesinlikle kabul etmiyorlar.Seneye bu iki kulüp bir alt lig de mücadele edecek.Yazı bu ay içerisinde Tff'ye iletilecek.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kayacaptain

    Üefa Fener ve Beşiktaş'ın küme düşürülmesi konusunda kararlı.Tff'nin önerdiği puan silmeyi kesinlikle kabul etmiyorlar.Seneye bu iki kulüp bir alt lig de mücadele edecek.Yazı bu ay içerisinde Tff'ye iletilecek.

    O iş çoktan bitti boşuna hayal kurmayın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: garcibaba

    .
     Sözde Şike davasıyla Alakalı Önemli Gelişme!!! SON DAKİKA
     Sözde Şike davasıyla Alakalı Önemli Gelişme!!! SON DAKİKA

    Paint den anladığın kesin, ama bak öyle kesme biçme onu oradan al buraya copy paste yok Asıl Erdoğan Bayraktar olmasaydı siz ne hallerdeydiniz düşün ne demiş ;

    "Galatasaray Yönetimi Ali Sami Yen ile ilgili kiracılık yükümlülüklerini yerine getiremezken bize geldi. Hem Ali Sami Yen’de hem de burada yükümlülüklerini yerine getiremedi. "Özhan Canaydın’ın karşımıza gelip naif ve sessiz sedasız" duruşu dün gibi aklımda’ Bak bu söz çok önemli photoshop değil ha orjinalinden birebir alıntı.

    Şimdi sen söyle bakalım devlet babanın kime ne kadar faydası geçmiş.




  • İlginç şeyler bizi bekliyor. Meşhur davaların dışında 4000 tane daha dosyanın yeniden yargılama düzenlemesinden etkileneceği konuşuluyor. Bu iş genel affa kadar gidebilir.
  • Bayılıyorum hukuktan anlamayan insanların hukuk tartışmalarına. özellikle bizim vatandaşımızda çok görülen bir olay bu aslında.

    -Bir yabancının (özellikle avrupalının) hukuki bir sorunu varsa, işin uzmanına gider, avukatın söylediklerini dinler, avukat reçeteyi sunar, bunun ilacı budur, bunun sonucu bu dur, başına bunlar gelebilir der. yabancı da bu işte uzman sensin hocam der ve işler böyle yürür.

    -bizim insanımız ise avukata gelir, sorunu anlatır, sonra çözümün nasıl olması gerektiği konusunda işine geleni söyler, avukat işin öyle olmadığını anlatmaya çalışır, vatandaş kendi kafasındaki onun istediğini ona söyleyip bolca para isteyecek avukatı buluncaya kadar avukat avukat gezer...

    bizim sistemimizdeki yanlışlık bu işte. İnsanlara anlatamıyoruz o tv deki abilerin sözlerine güvenmeyin. dosyada taraf olan avukatların dahi dosyanın içeriğini medyada açıklama yetkileri yokken birilerinin dosyadaki deliller diye ortaya çıkarttığı bir şey varsa bu tamamen oyundur. çünkü zaten o bilgilerin çoğunun tarafların izni olmadan yayınlanması suçtur. kuvvetler ayrılığı ilkesinin var olabilmesi için soruşturmaların gizli olması gerekir.

    şurada gerçekten Türkiyede hiç şike yapılmamıştır diyebilecek birisi varsa zaten hiç bir şey söyleyemeyiz. Zaten anladığım kadarıyla insanların derdi şike yapılması yapılmaması değil, bir şekilde nasıl biz ceza almayız diye uğraşıyorlar. Arkadaş madem bu şike yüzünden bu kadar kolay kurtulunabiliyordu, Ankarasporun veya diğer pek çok klubün suçu neydi? aaa! doğru ya onlar istanbul klubü değil, taraftarları da o kadar çok değildi dimi?

    Bir suç işlenmişse kim olursa olsun cezasını çekmelidir.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: urugakhina

    Bayılıyorum hukuktan anlamayan insanların hukuk tartışmalarına. özellikle bizim vatandaşımızda çok görülen bir olay bu aslında.

    -Bir yabancının (özellikle avrupalının) hukuki bir sorunu varsa, işin uzmanına gider, avukatın söylediklerini dinler, avukat reçeteyi sunar, bunun ilacı budur, bunun sonucu bu dur, başına bunlar gelebilir der. yabancı da bu işte uzman sensin hocam der ve işler böyle yürür.

    -bizim insanımız ise avukata gelir, sorunu anlatır, sonra çözümün nasıl olması gerektiği konusunda işine geleni söyler, avukat işin öyle olmadığını anlatmaya çalışır, vatandaş kendi kafasındaki onun istediğini ona söyleyip bolca para isteyecek avukatı buluncaya kadar avukat avukat gezer...

    bizim sistemimizdeki yanlışlık bu işte. İnsanlara anlatamıyoruz o tv deki abilerin sözlerine güvenmeyin. dosyada taraf olan avukatların dahi dosyanın içeriğini medyada açıklama yetkileri yokken birilerinin dosyadaki deliller diye ortaya çıkarttığı bir şey varsa bu tamamen oyundur. çünkü zaten o bilgilerin çoğunun tarafların izni olmadan yayınlanması suçtur. kuvvetler ayrılığı ilkesinin var olabilmesi için soruşturmaların gizli olması gerekir.

    şurada gerçekten Türkiyede hiç şike yapılmamıştır diyebilecek birisi varsa zaten hiç bir şey söyleyemeyiz. Zaten anladığım kadarıyla insanların derdi şike yapılması yapılmaması değil, bir şekilde nasıl biz ceza almayız diye uğraşıyorlar. Arkadaş madem bu şike yüzünden bu kadar kolay kurtulunabiliyordu, Ankarasporun veya diğer pek çok klubün suçu neydi? aaa! doğru ya onlar istanbul klubü değil, taraftarları da o kadar çok değildi dimi?

    Bir suç işlenmişse kim olursa olsun cezasını çekmelidir.

    Arkadaş,

    Asıl bu ülke vatandaşının sorunu ne biliyor musun ? "Yaftalamak" süreçte aylarca orada burada TV lerde dönen haberlerle görüntülerle Fenerbahçeyi 19 maç ile şike le suçladınız şikeci diye yaftaladınız. Sonra ıkına ıkına mahkemede bu sayıyı 6 yapabildiniz (Onu da tapelerle). Yapabildiniz diye konuşuyorum çünkü bunu yapmadım diyen rakip takım taraftarı yalan söylüyordur. Şimdi de mahkeme ne derse mahkemede ne konuşulmuşsa esas O dur sosyal medyada TV lerde dönenlere aldanıp konuşmayın diyorsun. Ee madem mahkemeler esas bırakın insanlar ÖYM gibi taraflılığı bugün mevcut iktidar tarafından dahi kabul edilen (ki öküz öldü ortaklık bozuldu diyoruz biz buna) mahkemelerde değil de normal mahkemelerde yargılansınlar. Bundan neden rahatsız oluyorsunuz ? Neden yargı yolu kapanmamış bir dava hakkında insanları gerçekten suçluymuş gibi yaftalıyorsunuz ?

    Bizim vatandaşımızın bir başka hastalığı da nedir biliyor musun ? Karı Koca boşanmaya karar verir ama en çok konu hakkında komşuları akrabaları konuşur. Sizin bu konulara gelip yorum yapmanızda buna benziyor.

    Ankaraspor un günahı nedir diye soruyorsun, belki hatırlamazsın konuyu Ankaragücü ile olan ilişkilerinin sportif rekabetten fazlası olması sebebiyle küme düşürüldü. Yani Gökçeklere denildiki yok öyle yağma hem Ankaragücünün Hem de Ankarasporun etini sütünü yiyemezsin. Tıpkı geçen sezon TS ve 1461 Trabzon a denildiği üzere.

    Ayrıca Fenerbahçe Spor Kulübü yöneticisi Nihat Özdemir canlı yayında dönemin TFF başkanına durum vahimse Fenerbahçeyi küme düşürün demiştir. Ancak dönemin TFF yönetimi çok komik bir şekilde bunu yazılı istemiştir. Yani ben yazılı kanunu uygulamıyorum siz talep edin demiştir. Neden çünkü rant büyük neden çünkü Fenerbahçenin rekabetinin olmadığı bir lig bomboştur, stadlar dolmaz, ligin mali değeri düşer diye.

    Uzatmanın alemi yok, Fenerbahçe bu süreçte hiçbir kulübün gösteremeyeceği direnci göstermiş, Fenerbahçe Kulübü Başkanı 3 Temmuz günü ne konuşmuşsa bugün aynısını konuşmuş ve Fenerbahçe Taraftarı görüşü hala net ve aynıdır. Bugün ise değişen konjonktür ün nimetdlerini kullanmak en doğal hakkıdır. Madem mahkemeler esastır, bırakın yeniden yargılansın zorunuza giden nedir ?




  • Türkiye'de her takım şike yapmıştır ama en son fenerbahçe yaptığında gizlemeyi beceremediği için bu hale geldi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.