Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (2913. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
10 Misafir - 10 Masaüstü
5 sn
69.678
Cevap
2.047
Favori
8.312.426
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
608 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 29112912291329142915
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • iRevinantz kullanıcısına yanıt
    Çok zor bir koku olduğunu düşünüyorum. Beğeneni kadar beğenmeyeni de var . Fakat Kalıcığı ve yayılımı çok iyi 😊
  • Bu yıl soğuk havalarda kullanmaktan çok keyif aldığım, bu kışın benim için üç favorisini kısaca yorumlamak istiyorum, kışlık parfüm arayanlara da yardımı olur belki.

    PDM Layton(60'lık): Kokladığım en güzel kışlık koku olabilir, şuana kadar dior homme intense ve spicebomb extreme(orijinali) idi benim kışa en yakıştırdığım kokular ama Layton mükemmel. Açılışında elma çok net hissediliyor hemen sonrasında elmaya çok güzel bir vanilya da ekleniyor ve koku elma-vanilya-baharatlar eşliğinde devam ediyor. Tatlı/baharatlı ve çekici bir koku, yayılımı çok iyi saatler sonra bile çevreden hissediliyor iltifat aldırıyor, hatta en fazla iltifat aldığım koku olabilir. Kalıcılığı da çok iyi, rahatlıkla günü çıkarıyor. Benzerlik olarak Hugo Boss Bottled'a benzetiliyor ama Bottled bunun yanında baharlık koku kalır, Layton daha yoğun baharatlı ve vanilyalı, o yüzden çok benzediğini düşünmüyorum ama tarz olarak Bottled-La Nuit gibi kokularla benzer tarzda olduğunu söyleyebilirim.


    Tom Ford Ombre Leather: Deri parfümleriyle fazla tecrübem yok o yüzden karşılaştıramıyorum başka kokularla ama Ombre çok güzel bir çiçeksi deri. Ben rahatsız edici bir hayvansılık almıyorum bazı yorumlarda belirtildiği gibi, hatta deriden çok çiçeksi notaları hissediyorum çoğunlukla. Etraftan bol iltifat aldıran bir koku bu da, özellikle karşı cins çok beğeniyor. Eline sıkıp da beğenmeyenlerin üstünde denemesini öneririm, yayılan koku çok daha güzel. Zaten ele sıkıp yakın mesafeden koklayınca bazı notalar çok yoğun alındığı için rahatsız edici gelebiliyor ama yayılan koku öyle ağır ve rahatsız edici değil. Kapalı havalarda en çok tercih ettiğim parfüm bu kış.


    İnitio Side Effect: Side Effecti yeni aldım, hatta almadan önce Jazz Clubla arasında gidip geldim ve bunda karar kıldım. İlk kokladığımda hayal kırıklığına uğradığımı söyleyeyim çünkü Jazz Club gibi tütünün daha fazla hissedildiği daha koyu bir koku bekliyordum ama sıkmamla tatlı tarçın ve rom hücum etti burnuma:) ama şuan koklamadan duramıyorum ben bu parfümü.

    Özellikle açılışında yakın mesafeden koklayınca romdan gelen alkol kokusunu çok net hissediyorsunuz, tarçın ve vanilya da oldukça tatlı bir hava veriyor, açılışı favorim değil ama 3 günlük denemenin ardından açılışına da alıştım. Benim asıl favorim bir süre sonra oturmaya başlayan kısmı, o ilk baştaki rahatsız edici tatlılık geri plana çekiliyor, tütün kendini hissettirmeye başlıyor ve vanilya-tarçın-tütün çok güzel bir kombo oluşturuyor, kaç gündür koklamaya doyamadım:) nota geçişlerini en net hissettiğim tutastelerden ayrıca.

    Benzerlik olarak Herod'a yakın, onu sevenler Side Effecte de bir şans vermeli bence. Herod'daki o kırmızı meyve havasını bu kokuda da seziyorum ama kırmızı meyve olmadığı da anlaşılıyor. Tütün kesinlikle geri planda Side Effectte, Herodda daha net bir tütün var, beni hayal kırıklığına uğratan tek kısım da bu oldu, rom ise açılışta çok net hissediliyor ama devamında seçemiyorum ben romu. Yayılımı ve kalıcılığı da oldukça iyi, çevreden hissedilen bir koku. Son olarak kesinlikle unisex bir koku olduğunu da ekleyeyim de maskülen bir tütün parfümü sananlar hayal kırıklığına uğramasın.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Pacino -- 11 Aralık 2020; 18:28:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kokuyu biliyorum hocam gelir mi diye sordum😅


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr.Pacino kullanıcısına yanıt
    Bugün şık bir takım elbise giydim üzerime de layton sıktım çok güzel tamamladı birçok kişiden de iltifat aldım ama tabi gün boyu maskenin altından felak nas okumak zorunda kaldım 🤭
  • Mr.Pacino kullanıcısına yanıt
    Canımı çektirdiniz, patlattım bi Side Effect:)Akşamın Parfümü: Initio Side Effect:)
  • Bonobo643 kullanıcısına yanıt

    Ben sevemedim bu parfümü başlarda ilaç gibi kokuyor hala şişe tam duruyor😂


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • badboy166 kullanıcısına yanıt
    5 liraya alırım hahahahaha
  • Herkese iyi akşamlar, uzun bir aradan sonra hakkında pek konuşulmayan parfüm listemize devam edelim. Serinin 7. parfümü Le Labo Santal 33.


    Bana sorsanız tek bir kışık parfüm tercihin olsa hangisi olurdu diye, biraz düşünmekle birlikte Santal 33'ü söyleyebilirdim. Odun ve deri parfümü aşığı olan ben için biçilmiş kaftan olsa gerek. Bir dağ evindesiniz mevsim kış üstünüzde deri ceket var ve karların nemlendirdiği odun kokusu burnunuza vuruyor. Hayalperestler için bu şekilde özetleyebilirim.


    Parfümü ilk sıktığınızda pudramsı bir iris ile beraber deri ve sandal ağacı karşılarken iris bir süre sonra kayboluyor. Uzunca bir müddet deri ve sandal ağacı şeklinde sürerken sonlarına doğru kakule ve amberi de arka planda hissedebiliyorsunuz. Kalıcığı had safhada yani 24 saat gibi bir süreyi bulurken kıyafetlerinizden yıkandığında anca çıkıyor. Buna rağmen ağır bir parfüm asla değil. ANCAK! Bu şaheserin kış parfümü olduğunu belirteyim. Aşığı olduğum bu kokuyu yazın sıktığımda, beni kendinden soğutmuştu Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) Sonbaharın soğuk zamanlarında ve zemheri kışta kullanınız.


    Kimler almalı: aslında kimler almamalı desek daha doğru olurduAçık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) Odunsu parfümleri sevmeyen bünyeler dışında herkes kullanabilir. Özellikle performans manyakları için biçilmiş kaftandır.Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) 

  • Şu korona belası yüzünden herkeste maske var kokular heba oluyor. Heba oluyor derken insanların bu kaliteli parfüm notalarını hissetmesini sağlayamıyoruz.😀 Millet aşılansın da maskeler çıksın doya doya püfür püfür geçtiğimiz ortamları coşturalım.😀
  • Bonobo643 kullanıcısına yanıt

    10 lira veririm. 😍


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr.Pacino kullanıcısına yanıt

    Side effect bu kış benim gozde parfumlerimden biri cok guzel...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • initio dan çok güzel bir çalışma daha geliyor.

    Rehab.. En az side kadar sevilecek, hatta satışta ilk ona bile girebilir. Spicebomba aşırı benzer daha harman ve güzel bir koku. Önümüzdeki cuma listede olacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EserKozmetik kullanıcısına yanıt
    Eser hocam selamlar,

    Hazır ilk ondan bahsetmişken en çok satan parfüm listesini paylaşmayı değerlendirir misiniz? Forum içinde çok ilgi çekebilir.
  • EserKozmetik kullanıcısına yanıt
    Oyyy işte bu çok iyi dostlar.Xerjoff'un Naxos ile Pure Havane'a atlattığı seviyeyi bilen çöktü bile Rehab'a:) iYani elimde orjinal Spicebomb var.Rehab ondan çok daha kaliteli kokuyor.Yine güzel dokunuşlar , farklılıklar var.Gelsin daha detaylı yorumlarım.

    Bundan böyle Spicebomb mu Spicebomb Extreme mi? sorusunun cevabı nettir bende:) Cevap veriyorum:C şıkkı yani Rehab



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonobo643 -- 11 Aralık 2020; 23:8:36 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bonobo643

    Canımı çektirdiniz, patlattım bi Side Effect:)Akşamın Parfümü: Initio Side Effect:)

    Ahahahaha yazdığımı tekrar bir okuyayım dedim, benim de canım çekti bakAçık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) 


    @handsame_ Layton iltifat mıknatısı ya, iyi yapmışsın felak nas okuyarak :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eser Bey bugün bir arkadaşımda penhaligon's kensington amber denedim.Muhteşem bir kış parfümü.Pdm Oajan’a benzese de çok daha rafine ve yumuşak kokuyor.Kalıcılık yayılım ve koku güzelliği muhteşem tek kelimeyle.

    Size gelir mi acaba penhaligon's kensington amber?

    Mutlaka deneyin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LucaTurin -- 11 Aralık 2020; 23:7:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LucaTurin kullanıcısına yanıt
    Ben de Penhaligon's'dan Tragedy of Lord George severim.Denk gelirseniz deneyin derim
  • Bonobo643 kullanıcısına yanıt

    Tragedy denedim hocam bana eski klasik parfümleri hatırlattı ama açık parfümde o rafinede koku bulmak zor.Benim dediğim penhaligon's kensington amber’in megamare ile aynı kalitede esansı var o yüzden o kalibrede bir fiyatı varsa esans kalitesi ve doğallığı da çok üst düzeydir ondan sordum aslında.


    pdm oajan seven bunu daha çok sever denk gelirse mutlaka siz de penhaligon's kensington amber deneyin.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LucaTurin kullanıcısına yanıt
    Notumu aldım.Deneyecegim mutlaka
  • EserKozmetik kullanıcısına yanıt

    Ooo şimdiden merak ettim, 2020’yi Rehab ile noktalariz artik :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 29112912291329142915
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.