Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (2501. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: kulak jack
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 6 Misafir - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
69.601
Cevap
2.048
Favori
8.293.456
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
608 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 24992500250125022503
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • esalvarci kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğiniz ürünü denemedim ancak ambre nuit amber ve gül üzerine yapılmış tatlı bir koku.Çok sıcak havalar hariç her mevsime uygun bence hafif sayılmayan bir yapıda ,tecrübesiz burunlara açılışı çok ağır bile gelebilir..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • esalvarci kullanıcısına yanıt
    Daha yeni 7 TL ye yaptım takası, hayattaki şansım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: UçanZebra

    Nautica , viw , abercrombie tarzı seven biri için hangi koku önerirsiniz
    Hocam sizin yazdıklarınızı aktif olarak severek kullanıyorum. Bunlara ek invictus, SMW yi de dediklerinize benzetiyorum aynı şekilde kullanıyorum.

    Ben de tavsiyelere açığım bu tarz genel beğeni parfümleri konusunda :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DarthWorm

    Tobacco vanillia denildiği kadar varmış :) pure malti henüz denemedim kutusunda bekliyor
    Kesinlikle katılıyorum. Zamanında TV mı yolsa Herod mu diye sormuştum. Çoğunluk Herod demişti ve Herod'u hiç koklamadan aldım. Herod bana DHİ çağrıştırdı malesef ikisi de hoşuma gitmedi.TV ye geri döndüm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • esalvarci kullanıcısına yanıt
    Epeydir onu kullanıyorum ben de evde. Sanırım bir parfümün klonu o araştırmalarım devam ediyor, eyüp sabri tuncerin içersinden bir tanıdık bulmaya çalışıyorum
    Birde kendi parfümleri var deneyen var mı bilmiyorum ama o da çok güzel.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: esalvarci

    Gardrops hizmet bedelinde indirim yapmış arkadaşlar bilginize



    Sanırım çok şikayet aldı yada talep azaldı tekrar 4 tl olmuş


    5TL den düşük ilanlarda 6TL
    5TL'lik ilan da 4TL
    Bu şekilde saçma bir fiyatlandırma var anlayamadım takas yapanlar dikkat etsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mezzanie M kullanıcısına yanıt
    Kolonyasıda mevcut. Bence mehmet abinin veya eser abinin bi koklaması lazım, hangi parfüme benzediğini onlar tahmin edebilir gibime geliyor. Bend ek burun ve bilgi yok malesef :))

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cidden değişik bi sistemmiş neye göre acaba bilen var mıdır

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Memo - iTalian Leather [iTAL] UNiSEX

    MFK - Grand Soir [Gran] UNiSEX

    Armani - Gio Essenza [GES]

    Victor & Rolf - Spicebomb Extreme [EXX]


    Hayırlı olsunlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EserKozmetik

    Memo - iTalian Leather [iTAL] UNiSEX

    MFK - Grand Soir [Gran] UNiSEX

    Armani - Gio Essenza [GES]

    Victor & Rolf - Spicebomb Extreme [EXX]


    Hayırlı olsunlar.
    Essenza hariç diğerleri çok iyi oldu , özellikle grand soir mfk nin en iyi kokularından
    Spicebomb exteme , tütün biber ve vanilya varmış, birlikte ilginç bir deneyim olabilir, bunuda alacağım mutlaka,
    Memo nun yanlış hatırlamıyorsam başka bir kokusu gelmişti bir ara, buda ilginç görünüyor, deri ve kakule

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • badboy166 kullanıcısına yanıt
    Kalıcı, 4 mevsim ve erkek değil adam parfümü.Oturaklı bir kokusu var.
  • Eser beyden aldığım parfümleri yenice deneyimleme fırsatı buldum daha önce orijinal kullandıklarıma gerçekten yakın hoşuma gitti parfüm için fazla para vermek bana göre değil belkide paranın fazla olmamasından kaynaklanıyor olabilir bu durum :)
    Daha önce Orijinal olarak denemediğim popüler kokuları da denemek istedim fiyatından ötürü gerçeğine ne kadar yakındır bilmiyorum doğrusu deneme yanılma yöntemi ile aldım bunlardan biri Issey Miyake sevenlere sayğım var fakat duş aldığım halde sanki koku hala üzerimde ve şuan baş ağrısından ölüyorum bu kadar kötü bir koku olamaz yine genel olarak beğenilen 212 ürünün içinde de Issey Miyake kadar keskin olmasa da aynı notalar mevcut ğibi o lanet kokunun sebebi her neyse bunda da var ve kesinlikle bana göre değil fakat 212vip olanı hoş.creed bana kokmadı desem yeridir aslında çok övğü almış orijinal fiyatı da malum ama bana artı veya eksi hiçbirşey hissettirmedi ve son olarak dior fahrenheit içinde amber olduğunu sanıyordum amber kokusunu çok seviyorum o yüzden almıştım ama bunda da itici bir koku var yine bana uymadı toplam 10 tane almıştım 5 tanesini kesinlikle kullanmayacağım eşe dostta hediye ğider artık :) milion luck çok hoş,nikos benim için çok özel orijinal fiyatıda uçuz zaten
    dior sauvage güzel.
    Burada yazdıklarım benim kişisel olarak deneyimlerin.bu miyake sanki beynimin içinde kokmaya devam ediyor deli olacağım yasaklanmalı bu ürün :) eser beye teşekkürler ürünlerini gerçekten beğendim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.ayan52 -- 25 Ocak 2020; 15:40:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • badboy166 kullanıcısına yanıt
    Kalıcı yayılımı güzel mevsim söylemem ama geceleri ve açık hava için uygun olacağını düşünüyorum.Kapalı ortamlarda insanı boğar ona göre az sıkılabilir.
    Kokuyu herkes beğendi her gün farklı kokular ile işe gidiyorum çok kız var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazdıklarına saygım sonsuz Nikos sculpture bir başkadır içindeki bir koku beni benden alıyor.Ama tabi şu anda kullanmıyorum açıkçası.

    212 normal olanını şu ana kadar denemedim ama vip olanı tek kelimeyle MUHTEŞEM tam bir gece partilere akacağın zaman sıkacağın bir koku veya sevgilinle veya karınla özel bir yemeğe giderken sıkacağın koku çok beğendim devamlı kullanacağım listeye eklediğim nadir kokulardandır.

    Bugün işe giderken sıkmakta tereddüt ettiğim kokuya gelelim onun ismi L'Eau d'Issey Pour Homme Issey Miyake for men ilk evde denemek amaçlı sıktığımda hacı kokusu olur ya öyle geldi hani yalan yok eser hocam'a da sordum kapalı ortamda normal dedi üzerine sıkıp dışarı çıkman lazım dedi neyse bende işe gitmeden 30 dakika önce her yerime sıktım koku baya açıldı baskın gelen meyvesi kendini limon ve lotus çiçeğine bıraktı o zaman tamam dedim bu parfüm güzel sonrası vetiver beni benden aldı açıkçası iş yerinde gezdiğim yerden geçenler burunlarını çekiyordu kolumu kaldırsam koku 5 metre öteye ulaşıyordu böyle bir koku yok sanırsam şunu anladım doğru bilipte yanlış yaptığımız hatalar var parfümü sıktıktan sonra hemen veya 1-2 dakika sonra koklamak çok yanlışmış , bazı parfümler 20-30 dakika da kendini belli edip açılıyor ön yargılı davranıyoruz.

    Parfümcülerde alışık olduğumuz şeyler zaten dükkanın küçük daha önce gelenler zaten denemiş dükkanın içi 80 tane farklı koku kokuyor hani siz ne kadar anlayabilirsiniz ki ve kahve yokmu o kahve sanki koklayınca hemen parfüm kendini açacak bundan dolayı Eser hocam'dan almayı daha doğru buluyorum 1-2 dakika denedikten sonra parfüm seçimi çok yanlış olacaktır free shop'ta kimse yok gidip deniyorsunuz mesela 20-30 dakika sonra baktınız koku hoşunuza gitmeye başladı gidip alırsınız diye düşünüyorum.

    Dikkat:Bu 2 koku'da herkesin zevkine uymayabilir bu tamamen şahsi yorumumdur.Ağır parfümlerdir dikkatli sıkmakta fayda var işe giderken koltuk altıma , boynuma , giysilerime ve pantolonuma sıkarak denemeler yaparım 1-2 saat burnunuzun direği kırılır ve işten eve geldiğimde bile kokuyu alıyorum.Bugün 2 kişi parfümün ismini sordu taa buraya kadar geldi güzel koku orjinal mı dedi evet dedim

    Eser hocamın eline sağlık Terre d hermes intense vetiver'i dört gözle bekliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NitroNos -- 25 Ocak 2020; 2:46:47 >
  • NitroNos kullanıcısına yanıt
    Hocam cevap için teşekkürler.Bazı kokular açılınca güzel haklısınız bu konuda sorun bende sanırım keskin ve ağır kokulara hassasiyetim var veya içinde ki bir notaya bilmiyorum bundan çekiniyordum başıma da geldi koku işi gercekten tam bi zevk ve ten uyumu başkasının öve öve bitiremediği size iğrenç gelebiliyor sizin beğendiğiniz bir başkası için traş kolanyası ğibi geliyor orta noktada buluşmak çok nadir gerçekleşiyor.O kadar paralar verip orijinal alsaydım bayağı üzülürdüm doğrusu o yüzden açık parfüm olarak denemenin isabet oluğunu düşünüyorum burada tabi eser beyin bir eksiği kusuru yok bence parfümleri çok güzel gerçeği kadar kalıcı ve yakın onuda belirteyim bundan sonrada parfüm alışverişim de ilk isimlerden olacak Bazı kokular gerçekten dışarıda ki insanlara iyi gelebilir fakat kullanan zevk alamayacaksa başkasının hoşuna gidiyor diye kullanmak ne kadar doğru bilemiyorum.sizin tavsiye edebileceğiniz kokular varmı deneyimlerinize göre hocam.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.ayan52 -- 25 Ocak 2020; 15:39:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • m.ayan52 M kullanıcısına yanıt
    212 vip ve özellikle issey miyake aslında agir parfum degillerdir.Baslangiclarindaki yogunluktan agir gelmiş olabilir.Ben de ağir parfüm kullanamiyorum ama ağirdan kastım pdm parfümleri tom ford parfümleri.Creed aventus önerebilirim size

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • JohnLocke. kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle ilğiniz ve öneriniz için teşekkürler 212 vip hoşuma gitti onla ilğili sıkıntı yok düz 212'yi beğenmedim creed aventus burada daha önceki yorumlara bakarak aldım ama koku bir hissiyat vermedi bana kokmuyor sanki tuhaf bi durum :) Issey miyake yaklaşık 1 saat kadar bekledim açılsın diye sevenler için kalıcılığı çok iyi bence Ben bir daha cesaret edip kullana bilir miyim emin değilim :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aradığım ekşi turunçgil kokusunu hala bulamadım chanel allure ve blue de chanel deneyelim bakalım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • m.ayan52 M kullanıcısına yanıt
    İlk mesajinizi simdi gördüm.Evet issey in çiçeksi kısmı sizi yormuş.Ben de kaldıramamıştım biraz yogunluktan kaynaklı.Aventus bazen kullanana gelmiyor ama ara ara hissettirir ustunuzde deneyin mutlaka.Bunlar uymadiysa size ônerebileceğim bvlgari aqva amara ve düz aqva nautica voyage gibi kokular.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quatrros kullanıcısına yanıt
    Un Jardin Sur La Nil deneyin.Ağaçtan yeni koparılıp kesilmiş Muazzam gerçeklikte ve doğallıkta greyfurtun ve körpe mangonun tadını çıkarın.Blue de Chanel ve Allure Homme Sport aradığınız kokukar değiller.Zira ikisinde de narenciye günümüz trendine uygun bir biçimde yani tatlı olarak kullanılmış



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonobo643 -- 25 Ocak 2020; 12:0:38 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 24992500250125022503
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.