Şimdi Ara

Şu Tip Adamları Anlamıyorum Sanki Ben Satıyorum Ürünü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar şimdi sahibinden.com da bir ilanla ilgili mesaj atıyorum ilan sahibine, adam aynı gün geri dönüş yapıyor. Ama ürün teslimi ile ilgili veya detayları konuşurken 3 günde bir geri dönüş yapıyor. Bu 25-30 liralık bir şey için. Daha sonrasında 600 liraya amfi alacağım, adamla detayları konuşuyoruz, adam bir anda maillere cevap vermeyi kesiyor. Mail atıyorsun 3 gün olmuş 5 gün olmuş adam geri dönüş yapmıyor. Aradan 1.5 hafta geçiyor ben bir tanıdık buluyorum onunla anlaşacağım, diğer adam hiç bir şey olmamış gibi mail atıyor tekrar. Meşguldüm demiyor, bir neden belirtmiyor. Bir öneri başlığı açıyorum, adamın biri bu iyidir diye çaktırmadan kendi sahibinden.com ilanının linkini veriyor. Ama benimde kafama uymuş ilan. Mesaj atıyorum adama. Geri dönüş yok.
    Hadi meşgulsün, zaman bulamadın, acil bir durum oldu, bir yakının hastanelik bir durumu oldu, 1.5 hafta sonra hiç bir şey olmamış gibi ne mesaj atıyorsun?
    Sanki ürünü satmaya çalışan benim. Böyle çok adam var. Hesini yazmıyorum detaylarıyla konu uzamasın diye, üşendiğinden mesaj atmayan herifler var.

    Özet: Birilerinden bir ürün almak istediğimde detayları konuşurken adamın bir cevap vermesi 3-4 gün sürüyor. Biride gidiyor kendi belirlediği fiyata satmak istemediği için 1 hafta cevap vermiyor beyefendi. Sanarsın pazarlık teklif ettim(ki normalde pazarlıksız olmaz). Adam kendi koyduğu fiyata satmak istemiyor bana tavır yapıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • ok
  • Bunlar giyim mağazısına girince ağzından kerpetenle laf aldığımız tezgahtarların kayıp dölleri
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RayzAgainst

    Bunlar giyim mağazısına girince ağzından kerpetenle laf aldığımız tezgahtarların kayıp dölleri

    Aynen öyle hocam. Ben bir ilan açtığımda elimden geldiğince orta yol bulmak için uğraşıyorum. Kişinin almaya niyeti varsa max 1 hafta içinde satış tamamlanıyor. Küçük şelerde de (25 - 75 tl arası), biraz daha pahalı şeylerde de (450+).
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.