Şimdi Ara

Lenovo İdepad Yoga 11s aldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, forumdan pek öneri gelmedi ama biraz araştırıp inceledikten sonra internetten görmenin yeteri kadar faydalı olmadığına karar verip bilgisayar mağazalarını gezmeye başladım. İnanın insanın kafası çorba oluyor. İhtiyacım sadece internet, özellikle Office programlarını rahat kullanma, yanımda rahat taşıma ve şarjının uzun gitmesi idi. Birçok öneri var ve hepsi de güzel ama karar veremiyorsunuz. Ben de en sonunda tasarımını, hafifliğini ve inceliğini beğendiğim bu modeli Vatan'dan aldım:

    http://shop.lenovo.com/tr/tr/laptops/ideapad/yoga/yoga-11s/#genelÖzellikler

    Belki bu fiyata daha iyileri alınabilir ama istediğimiz küçük ve pratik bir cihaz olmasıydı. Neticede teknoloji küçüldükçe fiyat artıyor, bunu da kabullenmek lazım.

    Cihaz tasarım olarak güzel, ekranın dokunmatiği hassas, biraz fan sesi geliyor ama o da normal sanırım. Bunun dışında i3 1.7 ghz. Ama 128 ssd durumu kurtarıyor gibi. Açılış ve kapanış hızı iyi. 4 gb ram ile geliyor makine, ancak maks. 8 gb'a kadar yükseltiliyor. Tek kapak olduğu için bakamadılar, ancak servisinde takılıyormuş. Programları çalıştırma hızı falan güzel ancak internet explorer kullanımında canımı sıkan bir yavaşlık var. Hareketli resimler, reklamlar falan yavaş açılıyor. Özellikle haber sitelerinde bir yavaşlık var. Nedenini bilmiyorum, bütün güncellemeleri falan da yaptım. Windows 8'den kaynaklanan bir sorun mudur onu da bilmiyorum ama genel olarak bu ayarda bir cihaz alacaksanız ve bu fiyata çıkmışsanız, beklentiniz de büyük değilse işinizi görür.

    Ben evrak çantama koyup götürebiliyorum, ince ve hafif. 11,6 olmasına bakmayın o kadar küçük değil. Ben sürekli Word kullanırım ama hiç rahatsız etmiyor yazı yazmak ya da okumak.

    İnternetteki bu yavaşlığı dışında gözüme çarpan bir eksiği yok gibi. Tabii aldım artık mecburen memnun olacağım :)







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.