Şimdi Ara

Audi, BMW ve Mercedes'e Savaş Açtı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
1
Favori
4.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • çok saçma olmuş
  • AUDI nin bu zamana kadar yaptıklarını teknolojilerini bi açıp bakmakta fayda var derim kim bilir belki bilmediğiniz onlarca şey öğrenip yazılarınızı editlersiniz daha fazla kişi okumadan ;)
  • bilmiyorum ciddi olarakmı söylediniz yoksa esprimi yaptınız.

    tabiki audi de birçok yenilik katmıştır teknolojiler geliştirmiştir. ama o zaman bi zahmet o geliştirdiği teknolojiler ile kıyas yapsaydı. bu videoda hiç bir şekilde neden bmw ve mercedesin utanç kaynağı olduğu açıklanmıyor. neden audiyi tercih etmesi gerekiyor insanların bundan bahsedilmiyor.

    sadece gereksiz ve çok boş bir şekilde mercedes bmw den utanıyorum, yok buna bineceğime taksiye binerim. bunu verecek iş yerinde çalışacağıma hiç çalışmam gibi garip söylemler geçiyor cidden çok komik duruma düşürmüşler kendilerini.
  • Mercedes deyince: Konfor, kalite.
    Bmw deyince: Performans, sürüş keyfi.
    akla geliyor.

    Peki Audi deyince akla ne geliyor?

    (Quattro demeyin, 4 çeker deyince akla Subaru geliyor.)
  • O tutmayıp yere bıraktığı anahtar 850 lira lan.
  • A8 7 serisinden çok çok daha iyi bir araç.
    M serisi RS lerin hepsini ezer geçer.
  • Araba reklamları genelde çok zekice hazırlanır ve tekrar tekrar aynı videoyu izlemek istersiniz. En son VW Passat'ın reklamı Super Bowl'un en iyi reklamı seçilmişti. Linkihttp://youtu.be/R55e-uHQna0 Ayrıca Audi'nin reklamları da hep çok kaliteli olmuştur. Özellikle Amerika'da diğer markaları reklamlarda kullanmak serbest olduğundan reklamlar çok eğlenceli olur çoğunlukla. Boş zamanlarında youtubedan reklam seyretmiş birisi olarak bence aşırı zorlama ve oldukça alt düzey bir reklam olmuş, seyrettiğim en kötü reklamlardan. Biraz takılırsanız görürsünüz çok zeki ve/veya eğlendirici reklamları vardır Audi'nin ama bu hiç olmamış. Bir tek, herkes bekleyeceğini söylerken karanlıktaki elemanın tepkisi güzel olmuş. Buraya koyan arkadaşa teşekkürler.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: senersongur

    A3 Sedan bizde de tutabilir ama 50.000 TL civarı olursa.

    Bir sus şimdi Şener, piyasa zaten karışık.
  • VAG Grubu bünyesinde yer alması ve tasarım anlayışından ötürü Audi'yi severim, ama Volkswagen'in süslenmiş hali olma imajından hiçbir zaman çıkamaması da beni üzen bir durum olmuştur. Bu sebeple, Türkiye'de en son satın alacağım otomobillerden birisi Audi, bugünkü A3 maceramdan sonrada aynı şeyi düşündüm. Özellikle A6'nın aşağısındaki modellerde gerçekçi kalite bulunmuyor, sıradan, düz ve basit bir imaj yaratıyor.

    Reklama gelince, başarısız buldum.
  • Anlamadigim bir sey var herkes bmw yi yerden yere vurmuş da neye dayanarak bunu yapmişlar ? Yok audi kalite olarak iyimis bmw den falan. audi ömrü hayatında e30 m3 e36 m3 e46 m3 gibi arabalar yapmışda bizim mi haberimiz yok ? Yıldıza rütbe sorulmaz zaten arkasından da bavyera kaplanı gelir. audi nin ne mazisi yeter bu iki firma ile yarışmaya nede yaptıkları. gitsin wv üstüne makyaj yapsınlar
  • Gerçekten çok kötü video.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bozak07

    Eski audileri çok severim incelerim.. Ama yenileri bir türlü sevemedim. 98 model audi a4 1.8 t kullanıp sattık. Ondaki işçilik ve malzeme kalitesini, içindeki lüks hissatını kaybetti sanki son zamanlarda...

    Wv ile aynı şanzıman aynı motorlar tarzı da aynı hatta skoda ile çoğu aracı platform kardeşi... Ne bileyim bir özgünlük eksiği oluştu...

    Benim için hala audinin yeri hala 1 ve 2. sırada değil....

    bende aynı şeyleri düşünüyorum audi hakkında kendi sanzımanın üretmeyen bir firma sanki wvnin değişik şekil almış hali ayrıca cla vs a3 sedan birbirinine fiyatca yakın araçlar cla cidden özgün ve bambaşka havası olan bir araç ayrıca a3 a4 a5 a6 a7'yi de dahil edebiliriz birbirlerine yüzde 70-80 benzeyen araçlar bir bmw bir mercedes için aynı şeyleri söyleyemeyiz.Son bir bilgi mercedes koca bir ticari araç bölümü olmasına rağmen geçen sene gerçek olarak kazandıkları para bmw ile eşitti.O yüzden bmw mercedes audi karşılaştırmasında bmw derim her zmn




  • MB-CLS kullanıcısına yanıt
    yorumlarınızın çoğuna katılmaklar birlikte led konusunda tam tersi düşüncedeyim.. bmw nerdeyse 15 senedir angle eye kulanıyor, audi bu konuda öncülerden mercedes ise şu anda bütün tasarımını led farlardan alıyor a-cla-makyajlı e kasaya bakarsanız aracın tasarımı sadecele led far üzerine..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: senersongur

    A3 Sedan bizde de tutabilir ama 50.000 TL civarı olursa.

    Boş donanım benzinli a3 sedan yerine dolu dizel linea almak daha mantıklı diyorsun ozaman
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MaTaDoR

    Mercedes deyince: Konfor, kalite.
    Bmw deyince: Performans, sürüş keyfi.
    akla geliyor.

    Peki Audi deyince akla ne geliyor?

    (Quattro demeyin, 4 çeker deyince akla Subaru geliyor.)

    Audi deyince benim aklıma malzeme kalitesi ve detay işçiliği geliyor hocam.Şahsen Audi'nin detay işçiliğini çok iyi buluyorum.

    Bunun haricinde LED var işte

    Öyle karakteristik bir marka değil yani en nihayetinde.Reklam videosu çok talihsiz olmuş.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: umutsirvan

    Sonra bir uyanmış ki yatak ıslak.



    Ahahahha bu güzeldi işte
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nz9

    quote:

    Orijinalden alıntı: umutsirvan

    Sonra bir uyanmış ki yatak ıslak.



    Ahahahha bu güzeldi işte

    Yalnız senin imza da imza hani
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MaTaDoR

    Mercedes deyince: Konfor, kalite.
    Bmw deyince: Performans, sürüş keyfi.
    akla geliyor.

    Peki Audi deyince akla ne geliyor?

    (Quattro demeyin, 4 çeker deyince akla Subaru geliyor.)

    Subaru'nun empoze ettıgı boxer motor ve symetrıcal all wheel kombınasyonu otomatık sanzıman modulun de basarısız,turbo dızel ıle quattro ve r-tronıc,s-tronıc sanzıman cok daha uyumlu bır bılesenler.
    Boxer motorlu cekıs camıasında sanzıman kombınasyonun da pdk kullanan porsche 4 wheel drıve cok daha basarılı.
    Bu baglam da quattro symetrıcal'dan bır tık daha önde ve iyi dıyebılırız.
  • starting from 29.900 $. yani türkiyede bu aracın 30.000 tl ye satılması gibi bir şey amerikada 30.000 dolara satılması. ne güzel valla. aynı araç burada 80.000 den başlar. türkiyede araba sahibi olmak hakkaten akıl işi değil. geçen hesapladım arabanın yılda ne kadar para yediğini. arabayı hiç sürmesek kapıda dursa yediği para ayda 250 lira civarı. (kasko, sigorta, mtv) benzin fiyatları zaten ortada diyecek tek bir söz bulamıyorum benzin fiyatları hakkında. buyrun siz düşünün gerisini. türkiyede araba sahibi olmak amerikada uçak sahibi olmak gibi bir şey oldu artık.
  • Alman markası diğer Alman markalarına savaş açıyor.Asıl lüks budur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thekurufasulye -- 29 Aralık 2013; 12:56:49 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.