Şimdi Ara

samet aybaba vs biliç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • hangi hoca başarılı arkadaşlar .

    + önder özen getirildi , bi kaç iyi transfer yapildi .ama daha düşük puan aldi geçen yıla göre Beşiktaş .başarısızlığın nednei nedir .bence puan bu kadroya göre normal ama çoğu Beşiktaşlı samed hocanın beceriksiz vs olduğunu söylüyordu.

    Beşiktaş birde tff başkanına yabancı sınırından dolayı nerdeyse kutlama yapicak .yabancı sınırı beşiktaşı etkilemiyormu.



  • Geçen sene ilk 5 e oynayan Antalya bu sene küme düşmemeye oynayan Antalya..Daha iyi transferler harcanan paralar demekki alakası yokmuş.
  • Bu sene oynanan oyunlar,yaşanan sakatlıklar,Fernandes'i çökertme çabaları..
  • geçen sene 3.lük feda dönemindeki bir takım için çok iyi bi sonuçtu siz samet aybaba'yı gömerken söylemiştim. bilicte gayet kaliteli bir adam ama yeri geliyor iş futboldan çıkıyor, yeri geliyor beşiktaş şanssızlığı devreye giriyor. kötü sonuçlar gelse bile sabredip dişinizi sıkmanız lazım biraz. şu stad açılsın kulüp biraz rahatlasın hele.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim merak ettiğim konu takımınızdaki sakatlıklar , 2 senedir Beşiktaş'ın bellini büken sebeplerin başında ''sakatlıklar'' geliyor ..

    Bildiğim kadarıyla sağlık ekibi değişti , ancak sakatlık oranı belkide aynıdır ...

    Bu sıkıntı üstüne yoğunlaşılmalı , talihsizlik demek fazla iyimser davranmak olur
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oyuncu11790

    Benim merak ettiğim konu takımınızdaki sakatlıklar , 2 senedir Beşiktaş'ın bellini büken sebeplerin başında ''sakatlıklar'' geliyor ..

    Bildiğim kadarıyla sağlık ekibi değişti , ancak sakatlık oranı belkide aynıdır ...

    Bu sıkıntı üstüne yoğunlaşılmalı , talihsizlik demek fazla iyimser davranmak olur

    Ah bi anlayabilsek sebebini

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samet hoca doğaçlama oynatiyordu Bilic belli sistemde oynatiyor en buyuk kaniti FB deplasmaninda oynanan futbola bakin birde gecen yila bakin derim arada cok buyuk fark var.
  • Bilic sansiz, basarisiz degil.Samet motive ve bodozlama oyun acisindan sansliydi.Yonetim profesyonellesme adi altinda herseyi yapti ancak Türkiyede Beşiktaşin önü hep kesildigi icin bu sene en fanatik Gs lisi Fb lisi bile bunu anlaadi artik.Bundan sonra bizim beklentimiz stad, mali olarak güç Türkiyede herşey.Bunu anladim.Elimizden alinan maçlar ve cezali oyuncularimizla bu kadar oluyor.Gönül isterdiki her maça Fernandes atiba Oguzhanla cikalim rakibi gömelim ama sakatlik+saha dişi oyunlar bu duruma getirdi bizi.Yinede 2.yariya umutluyum ben ilk 2 diyorum ve son haftaya kadar bisey olmazsa o umudumu yitirmem.
  • Mustafa pektemeği orta sahada oynatıyorsan,koşmayan oyuncuyu 90dk sahada tutuyorsan,oyuna 25 dk geç müdahale ediyorsan,fener deplasmanında 1 puandan memnunum diyorsan defol git Beşiktaş'ın hocası değilsin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EmselGü

    Mustafa pektemeği orta sahada oynatıyorsan,koşmayan oyuncuyu 90dk sahada tutuyorsan,oyuna 25 dk geç müdahale ediyorsan,fener deplasmanında 1 puandan memnunum diyorsan defol git Beşiktaş'ın hocası değilsin

    ne zaman banlanacak acaba
  • 3 macta operasyon ve diger 3-4 mactada hakem hatalari ve sanssizliklara ragmen ortaya koydugu sistem ve futbolu ben begeniyorum.
    Zaten yonetime katlanmamin 3 nedeni var. Stad ozen bilic
  • Ben Samet hocanın oynattığı oyunu beğenmiyordum. Bilicin de oynattığı oyunu pek beğendiğim söylenemez. Hangisini tercih ederseniz diye sorarsanız Bilic derim. Bunun sebebi de oyuncularına daha saygılı olması. Geçen sene Aybabayı eleştirdikleri zaman kimse bi şey demediyse, bu sene Bilici eleştirenlere de bi şey dememek lazım diye düşünüyorum.

    Benim görüşüm biraz sabretmemiz lazım. Adam alıp yollamak çok kolay bizim için
  • O bilmemne kartalları batırdı Beşiktaşı. 1 maglubıyet alırdı belki ama etkiledi takımı olimpiyat stadındaki olaylar. O gün bugündür kendine gelemedi takım.

    Ayrıca Gökhan Töre'nin formda başlayıp git gide azalan form grafiği. Millet çözdü artık seni hep soluna soluna gitmenin bi manası yok. Yenile biraz kendini demi
  • Oyuncu yönetimi, sistem bakımından çok önde Bilic.. Oğuzhan bile açıkladı bunu yani sistemsiz oynuyorduk geçen sene diyor.. Fakat her ne olursa olsun Aybaba iyi bir sezon geçirmiştir, şu an takımdaşlık olgusu varsa bunu başaran Aybaba'dır.. Takımı geçen sezondan daha ileri götüremeyeceği öngörülmüş ve yollar ayrılmıştır ve ben buna katılıyorum..
  • Geçen sene BJK - ÇARŞI - GEZİ - FEDERASYON arasında geçen olaylar yoktu da ondan.

    Bunun taktikle teknikle alakası yok. net.
  • Geçen sene takım daha istekliydi. Bu sene motivasyon anlamında ciddi sıkıntı var. Özellikle bazı oyuncular ne yazık ki giydiği formanın hakkını veremiyor. Kıymetini biliyor bu formanın.

    Taktiksel bilgi bakımından Biliç'in çok daha bilgili olduğu aşikar. Fakat takıma gerekli moral motivasyonu veremediğin ve krizi iyi yönetemediğini düşünüyorum ben.

    Fakat Samet aybaba dönemi her ne kadar maddi sıkıntılar olsada mental açıdan daha rahat olduğumuz bir dönemdi. Stadımız vardı. taraftar desteği yüksekti. Olay kavga gürültü yoktu. Feda yılı motive ediyordu oyuncuları..

    Şimdi sefa yılı diyoruz ama geçen sene daha az sıkıntı çektik maddi problemlere rağmen. Bu olaylar Samet Aybaba'nın başına gelmediğinden şimdi Samet Aybaba olsa ne durumda olurduk bilmiyorum.

    Fakat olay ve koşulları işin içine katmaksızın baktığımızda kısa vaadede Samet Aybaba daha başarılıydı. Ayrıyetten oyuncu kadromuz o zaman şimdiki kadar derin değildi.

    Uzun vaadede neler olucak hep birlikte göreceğiz..




  • bilici daha sempatik bulamama ramen .ilk yarının galibi kesinlikle aybabadır.adamın elinde 2 merkez st vardı batu ve hugo .bilcin suan 4tane var .adam mcden dolayı sahaya 6 yabancı koyamıyodu . bilicin mütiş bi yerli kalacisi var. ben bi maça 6 yabancı çıktığını görmedim saka gibi ya .kanat forvetlere gökan kerim geldi .garibim aybaba olcay ve holosko ile 30maç zor dayandı .ortasahaya güçlenmiş mami ozi ve atiba transferi yapıldı.garibim aybaba 100maça veli necip çıktı ( ortasaha veli necip olan takım samp olamaz ) .biliç ilk yarı sınıfta kalmıstır .inş 2 yarı toparlar.samet hoca 58 puanla bitirmiş ligi bilicin. 29 puanı var kalan 17 maçın 10nunu kazanıp 7 sini yenilirse samet hocayı geçer .ama bence böyle bi adaletsiz kıyaslama olmamali
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.