Şimdi Ara

IPhone 4S mi ? 5S mi ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 4s alın bence.Donanımı oyunlar için hala yeterli.Hemde 1 sene sonra ios 8 cıkınca satarsınız yeni ve cok daha hızlı bir iphonunuz olur.5s de olsa 4s de olsa 1 sene sonra sıkılırsınız zaten.Bence 4s alın sonra da 5s yada 6 ile seneye devam edersiniz
  • O zaman paran hangisine yetiyosa onu al arkadaşım basit bi olay neticede paranın hangisine yeteceğini bilmek.5 mi 5s mi diye sorsan neyse.4s mi 5s mi diye soruyosun ekran boyutu farklı işemci grafik işlemci home tuşu herşey farklı,sen bunları kullanıp kullanmayacağını söylemeden direk fiyatı düşünce 5s mi alsam yoksa şimdi 4s mi alsam diyosun.teknolojiden anlıyosan boş geyik yapmanın ne alemi var?Sen telefonun hangi özelliğinin sana yeteceğinden çok statüsüyle ilgilenirsen bende teknolojiden anlamadığını varsayarım.ben senin yorumunu okudum ama sen benimkini okumamışsın anlaşılan.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugrtrkgvn -- 28 Aralık 2013; 14:47:24 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ugrtrkgvn

    O zaman paran hangisine yetiyosa onu al arkadaşım basit bi olay neticede paranın hangisine yeteceğini bilmek.5 mi 5s mi diye sorsan neyse.4s mi 5s mi diye soruyosun ekran boyutu farklı işemci grafik işlemci home tuşu herşey farklı,sen bunları kullanıp kullanmayacağını söylemeden direk fiyatı düşünce 5s mi alsam yoksa şimdi 4s mi alsam diyosun.teknolojiden anlıyosan boş geyik yapmanın ne alemi var?Sen telefonun hangi özelliğinin sana yeteceğinden çok statüsüyle ilgilenirsen bende teknolojiden anlamadığını varsayarım.ben senin yorumunu okudum ama sen benimkini okumamışsın anlaşılan.

    Bana IOS yetiyor zaten sadece parmak izi okuyucuya ve 2kat hıza 1000TL fazla verilir mi ? konuyu açmamdaki amaç IPhone 4s 'e devam mı yoksa TEMMUZ AĞUSTOS gibi IPhone 5s büyük ihtimal fiyatı düşecek zaten o zamanı mı beklemeliyim diye konu açtım.




  • Şu durumda 4S diyen insanda ben BEYİN Ararım.

    açık ve net.
  • İphone dünyasını yakından takip ediyorum iphone 5s,5 inde donanımsal özelliklerinin kat kat güçlü oldugunuda biliyorum 5s ten ancak geçen electroworld'te 5s(gold), 5 , 5c ,4s Yan yana teşhir olarak raftaydı. 4 telefonuda kurcaladım elimde, çok net diyebilirimki elime aldıgımda saglamlık kalite hissi veren iphone 4s oldu. 5s De teşhir oldugundan mıdır nedir çok basit kaldı elimde 4s ten sonra. Keşke 4S in malzeme kalitesini Sürdürebilselerdi yeni iphonlarda. Bence Ses kalitesi( Kulaklıktan müzik diyenler için) Ve malzeme kalitesi olarak gelmiş geçmiş en iyi İphone'dur 4s.

    Not: Ama donanımsal ve maddi olarak bende 5c almayı düşünüyorum. Böylede tezat bi durum
  • iphone 4s al
  • Bu saatten sonra sıfır 4s alınmaz o paralara. 5 veya 5c alın.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.