Şimdi Ara

Yavaş Çalışan Uygulamalar! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
3.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • mares626 kullanıcısına yanıt
    Mesajlar biriktikçe zaman içerisinde o kadar anlık olmuyor. Küçük bir fark olsa da yine de zamanla azar azar gecikme süresi artıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizinkiler sorunlu. Whatsapp'te mesajlara giriyorum 2. nokta 1. noktaya kavuşmadan açılıyor. Konuşma 3 haftalık. Düşünün siz yoğunluğu ses kayıtları smileyler fotolar videolar piuv.

    Face desen yazı çıkıyor 1 diyorum tık açılıyor. Sonra parça parça geliyor ppler ama orası koymuyor. 2 sn sonra oda geliyor.

    Viber vs kullanmıyorum. Kullandığım uygulamaların hiç biri yavaş değil. Gayet akıcı. Note 2 ile aynı anda giriyor telefon sıfır androidle karşılaştırdıysan bilemem ama telefon doldukça haliyle yükleme süresi artar. PC de bile var bu durum.
  • Whatsapp ağır çalışıyor gerçekten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir de olaya şu yönden bakın. Android bu uygulamaları 3-4 saniye daha hızlı açabiliyor olabilir fakat sistemin kendisinde takılmalar, yavaşlamalar mevcut durumda. Android'de rehber veya mesajlara girerken 4-5sn siyah ekranda bekleyenler bunu iyi bilir. ( Android'i bırakma sebebi.)

    WP8 ise kastettiğiniz uygulamaları açarken 3-4 saniye gecikme yapabiliyor fakat stabil bir sistem sunuyor.


    Not: Bence uygulama açılışlarında çıkan simgeleri uygulama geliştiricileri keyiflerinden koymuyor. WP8'de öyle simgeli başlatma prosedür gibi bir hale gelmiş. Sistemin kendi uygulamaları da o şekilde açılıyor çünkü. Şahsi kanaatimdir, yanlış olabilir tabi ki.

    Not2: Eski android kullanıcısıyım. Telefon L720.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FikirLideri -- 27 Aralık 2013; 17:29:08 >
  • Konuyu açan arkadaşın dediğine katılıyorum. Animasyonlar da çok geciktiriyor olayı.
  • Aynı sebepten bende Android bırakmış biriyim. Android'i sistem olarak beğenmiyorum gerçekten. Neyin nasıl çalışacağı belli değil. Windows Phone bu konuda oldukça başarılı. Ama uygulamalara bakıyorsun sanki bir sınır varmış bir şey engelliyormuş onları gibi görünüyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DemirKipi kullanıcısına yanıt
    Belki de başarısının sırrı budur. Pollyanna'cı değilim hehe. Yani demek istediğim bahsettikleriniz android'e kıyasla katlanabilinecek şeyler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FikirLideri -- 27 Aralık 2013; 17:45:52 >
  • Nexus 5 kullan bakalım takılma, yavaşlama gorecekmisin? Androidin tek suçu sistemi fazlasıyla erişilebilir yapmak. Windowsta ozelleştrilebilir sistem yapsın ve Nokia htc gibi markalar özel cıvıl cıvıl arayuz yapsın bakalım ne olacak? Şimdi diyeceksin ki android kapalı yapsaydı, nexus kasmıyor işte. Gidip samsung, Sony, htc kullanırsan rehbere 10 saniyede de girersin donmalarda yaşarsın. Bende nexus 7 var. Cihazım lumia 720, her işlevi benden hızlı yapıyor ve yağ gibi. Yeri geliyor benim telefon takılıyor ana menüde ama o yine yağ neden? Ayarlar menüsüne bile benden hızlı giriyor..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reliq kullanıcısına yanıt
    Android'i çok da övmenin bir anlamı yok. Konunun amacı işletim sistemlerini övmek ya da kötülemek değil. Genel anlamı ile Windows Phone oldukça başarılı ancak uygulama konusunda bir takım sıkıntıları var. Popüler uygulamalarda olmaması gereken sıkıntılar var. Çok daha hızlı olması gereken uygulamalara yakışmayan durumlar görüyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu adam ne demiş ne cevaplar almış. Sadece bahsettiğin uygulamalar değil bütün uygulamalar yavaş açılıyor. Androiddeki gibi bastığın anda gelmiyor. Hiç yoksa bile yarım saniye gecikme var. Bunun sebebi bence işletim sistemi. Çünkü her seferinde baştan açıyor uygulamayı. Android uygulamayı tamamen kapatmıyor. Androiddeki şişme bundan kaynaklı olabilir. Windows'un çalışma mantığı farklı. Son birkaç gündür canımı sıkmaya başladı. Gerçekten uygulamalar şipşak açılmıyor.
  • Anlatamıyorum ki derdimi işte.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DemirKipi kullanıcısına yanıt
    Ben androidi övmüyorum, gerçekleri söylüyorum. Bir platformu var olmasını sağlayan olay uygulamalardır. Uygulamalar ne kadar düzgün çalışırsa o kadar kullanıcısı olur. Wp istediği kadar stabil kalmaya devam etsin uygulamaların bu gibi sorunları çözülmedikçe önü pekte açık değil.
  • Reliq kullanıcısına yanıt
    Ben buna rağmen yine de Android'e geçmem. Zamanında çok çektirdi bana Android.

    Android'de kararlılık yok. Bir gün hızlı çalışan telefon bir gün yavaş çalışabiliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Whatsapptan çıktığımda internete giriyorum (twitter,facebook,google). Tekrar whatsappa giridğimde kişilerin son görülmeleri çıkmıyor,mesajlar geç geliyor.Hattımla mı alakalı anlamadım. Vodafone kullanıyorum 3G'de. Bu sorunu ara ara yapıyor
  • Uygulamaları biraz daha geliştirilmesi lazım , ama bazı uygulamalardaki yavaşlık aslında wp8 in sizi yüksek hıza alıştırmasından kaynaklanıyor. ZAten yavaş bir android telefonunda uygulamaların yavaşlaması anlaşılması zor oluyor : ))

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çoğunlukla gereksiz effectler yavaşlatıyor uygulamayı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cannycvs

    Whatsapptan çıktığımda internete giriyorum (twitter,facebook,google). Tekrar whatsappa giridğimde kişilerin son görülmeleri çıkmıyor,mesajlar geç geliyor.Hattımla mı alakalı anlamadım. Vodafone kullanıyorum 3G'de. Bu sorunu ara ara yapıyor

    O benim Whatsapp'ta da var. Genel bir durum. Güncellemeler ile düzelir belki.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: webdh

    Uygulamaları biraz daha geliştirilmesi lazım , ama bazı uygulamalardaki yavaşlık aslında wp8 in sizi yüksek hıza alıştırmasından kaynaklanıyor. ZAten yavaş bir android telefonunda uygulamaların yavaşlaması anlaşılması zor oluyor : ))

    E tabi o da var var ama Android'in açık kaynak olmasından dolayı uygulamalar daha işlevsel. Microsoft'un bu konuda adım atmasını umuyoruz.
  • Umarım düzelir kafayı yedirtecek insana. Mesela şu an da aynı şeyi yapıyor. Bu sefer son görüşmeler çıkıyor ama mesaj iletilmiyor tek tik oluyor altındaki çizgi yok. Sizin hattınız nedir bu ara
  • Haklısınız ancak bu dediğiniz olay stabil dediğimiz iki sistem yani ios ve wp da var

    Çünkü iki sistem de siz kapat dediğiniz an o uygulamayı kapatıyor sistem bu yüzden şişmiyor ve hızlı
    Farkettiyseniz logo ile açılma iosta da var (Gerçi iOS7 ile değişti galiba) ama whatsapp a girin isterseniz önce çerçeve geliyor sonra mesajlar

    Sonuç olarak ben de isterim tak diye açılsın ancak bence bu sistemi hızlı kılan ram i idareli kullanma özelliğinden kaynaklı bir şey

    (Facebook uygulamasının hantallığı apayrı bir konu o rezillik)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.