Şimdi Ara

telefonunun ekranı kırılan arkadaşlar üzülmeyin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • öncelikle bu donanım haber sitesini kim kurduysa çok iyi bir iş yapmış aklıma takılan ne varsa burada bulabiliyordum. sonunda üye olup yazmaya karar verdim.



    benim samsung S 3 marka telefonumun ekranı kırıldı dış cam çatladı telefonu 1500 lira küsüra almıştım :((( servisi aradım 440 lira fiyat verdiler komple ekran degişimi yapılıyormuş sadece dışındaki camı degişmiyor dediler.

    daha sonra google amcaya sordum kırık ekran tamiri donanım haber diye arattırdım www.kırıkekran.com diye bir yazı ile karşılaştım daha sonra iletişim kısmından
    soner bey diye birisi ile görüştüm bana telefonunuzu 99 liraya yapabilecegini söyledi

    bende siz 440 lira olan ürünü nasıl bu fiyata yapıyorsunuz kullandıgınız malzeme nedir vs 10 dakikalık bir görüşme yaptık telefonda ikna etti beni

    referanslarıma bakabilirsin vs vs .

    . valla cagrı merkezi olsa bu kadar detaylı anlatma yapmazdı . daha sonra adresini alıp dükkanına gittim dükkanını yeni açıyormuş dükkanı tarif etti gaziosmanpaşa meydana yakın bi yerde.


    neyse cihazı soner beye teslim ettim işlemin önce nasıl yapılacagını anlattı sonra gözümün önünde açıp yapmaya başladı daha önce bi kaç kere teknik servis görmüştüm içerisi dagınık falan degildi işlerini iyi yapıyorlardı belliydi degişik degişik makinaları vardı mikroskop bile vardı ne işe yarıyorsa:)
    işlem yaklaşık 45 dakika sürdü tabi beklerken çay kahve güzel bir muhabbet başladı muhabbetin sonunda cihazım yep yeni bir hale gelmişti
    cihazımı tanıyamadım tertemiz pırıl pırıl olmuştu. üstüne birde koruyucu film hediye etti. vede garanti verdi 6 ay içerisinde ekran ile bir sorun olursa ücretsiz yapacagını söyledi. yapılan işlem beni çok mennun etti sizinde ekranınız kırılırsa hiç şüphe etmeden soner bey ile irtibata geçebilirsiniz ben kendisine kefilim her türlü..

    soner beyin numarası 0555 589 4449







  • ekranım kırılırsa aklımda bulunsun
  • Telefonunuzu Güle güle kullanin. Bizde musteri memnuniyeti her zaman her şey den önce gelir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: spotgsm

    Telefonunuzu Güle güle kullanin. Bizde musteri memnuniyeti her zaman her şey den önce gelir.

    hocam size kargo ile telefonunu gönderen referanslarınız var mıdır acaba telefona bir şey olmadı da eğer olursa vakit kaybetmeden size yollayalım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -Schweinsteiger-

    quote:

    Orijinalden alıntı: spotgsm

    Telefonunuzu Güle güle kullanin. Bizde musteri memnuniyeti her zaman her şey den önce gelir.

    hocam size kargo ile telefonunu gönderen referanslarınız var mıdır acaba telefona bir şey olmadı da eğer olursa vakit kaybetmeden size yollayalım.

    Hocam her alisverisim referanstir. Alisveris yaptigim tum üyelere sorabilirsin. .

    www.kırıkekran.com burdan referanslarima bakabilirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.