Şimdi Ara

Rock Band 3 Fender Mustang Wireless Gitar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Baya bi önceden konuda söylediğim gitar ile Rock Band 3 almak istemiştim ama gitarı Türkiye'de bulamamıştım. Online satış sitelerine bakmıştım, mağazalara bakmıştım ama görememiştim. ebay'de filan var ama gümrükte sıkıntı yaratır mı bilmediğim için onla da uğraşmak istememiştim. Şu anda yine bi gaza geldim ama hala bu wireless controller Türkiye'de yok sanki. Bi bilginiz var mı? Kullanan arkadaşlar varsa kullanışlı birşey mi onu da merak ettim.

    Gitar bu
     Rock Band 3 Fender Mustang Wireless Gitar







  • Bu gitar Türkiye'ye gelmedi bildiğim kadarıyla. Bunun standart 5 tuşlu olanı geldi. Ben satürn'de bulup almıştım hala elimde mevcut. Ama dediğim gibi pro gitar gelmedi diye biliyorum. Ayrıca dostum artık bunun için gaza geleceğine rocksmith'e göz at derim. Neredeyse 2 senedir rocksmith ile çalışıyorum ve gitarda bayağı ilerlediğimi söyleyebilirim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkür ederim. bi süre uzak kaldım böyle oyunlardan. rocksmith'i duymamıştım. teşekkür ederim önerin için. ben ona bakayım rock band 3 yerine
  • Selamlar bu ürün bende var. Zamanında çok büyük hevesle RB3, Pro Davul, Pro Keyboard ve Mustang gitarı alıp full seti tamamlamıştım.
    Pro Davul'u çok, Pro Keyboard'u orta ve Mustang'i sadece 1-2 defa kullandım.

    Gitarı şimdi elimden çıkarmak istiyorum, çünkü hiç kullanamayacağıma kanaat getirdim. Sebebi ellerimin gitara yatkın olmaması. RB3'teki dersler süper, pro davul ve pro keyboard'u o dersler sayesinde bayaa bir öğrendim.

    Mustang'ın kutusu yok ama çok temiz bir şekilde muhafaza ettim, tozdan uzak, üzerinde çizik dahi yok.

    Eğer ilgilenirsen PM atabilirsin.

    Bu arada RockSmith de güzeldir, arkadaşımda var. Eğer halihazırda elektro gitarın varsa onu tavsiye ederim. Ama elektro gitarın yoksa, biraz masraflı bi iş.

    Saygılar,
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.