Şimdi Ara

SSD Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (579. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18.968
Cevap
719
Favori
1.707.630
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
90 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 577578579580581
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Çansipor17 Ç kullanıcısına yanıt
    Sandisk ultra benim kullandığım ilk ssd idi. Sandisk normal ssd sinden çok daha hızlı. 6 içinde bozulmuştu. Yeni üretimler nasıl bilyorum. Ben 3 yıl önce yaşadım bu durumu.

    Nvme portu varsa Nwme alsanız daha iyi 700tl civarında 500 gb var. 3200 yazma okuma ve 400k yakın iops.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gulnare -- 25 Şubat 2019; 20:55:8 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • M2 portuda sata destekli maalesef bende normal 2.5 inç formatında almak istiyorum ondan dolayı. Bu arada 6`nin devamini yazmamışsiniz sanırım 6 ay

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bir laptop var onu canlandırmak için almayı düşünüyorum ama speclerini inceleyip aşıcam. Dandik bi i5 var içinde ama asıl sorun hdd hep %100 çalışıyor. Bugün laptopu kırıcaktım açılsın diye yarım saat uğraştım açıldı ama sonra masaüstünde takıldı mal gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çansipor17 Ç kullanıcısına yanıt
    Nvme destekli değil ise kendi kullanımınıza göre Samsung evo kovalayın. Her halukarda hız farkını görürsünüz.
    Çıkan harddiski dizüstünde çantada taşıyacağıma içinde toplu kalsın daha iyi olur düşünüyorum. Kiminde kutu alır, az çalışsın yedeğim olsun uzun gitsin der.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @hasan.yurdakan

    Onu almayın. Onun yerine bu modeli tavsiye ederim.
    https://www.akakce.com/siparis/?p=408815898&ref=akakce&v=1.78.6#seller-info

    Özellikleri
    https://www.hikvision.com/en/Products/Intelligent-Storage/Internal-SSD/Consumer-Class/HS-SSD-C100



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hawk-Claw -- 25 Şubat 2019; 21:26:59 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Traful

    Yeni hdd ye win 7 kumak için yardımınıza ihtiyacımvar. Pc nin arkasındaki etikette win 7 serial yazıyor ancak windowsun sitesine bu seriali girince iso dosyayı indirmiyor. Bunun bir yolu var mı acaba? Sıfır kurcağım mirror yapmak istemiyorum.
    Microsoft sitesinden onları kaldırdı hocam. Orijinal iso dosyalarını mirror eden, sağlam, güvenilir bir site vardı o da kapandı. Bence işlemciniz çok kötü değilse Windows 10 kurun. N11'de vs. ucuza key var. Key girmeseniz de kurulum yapabilirsiniz, hatta o şekilde kullanmaya da devam edebilirsiniz sadece arkaplan değiştirme gibi kişiselleştirme yapamazsınız.
    Ancak ille de Windows 7 kuracağım diyorsanız o kapanan sitenin webarchive linkini atıyorum, oradan istediğinize tıklayın torrent dosyası inecek, daha sonra herhangi bir torrent istemcisiyle indirmeyi gerçekleştirebilirsiniz. Yalnız torrent dosyasını indirmesi için ad-block kapalı olmalı. Chrome'dan gizli sekme ile sorunsuz şekilde torrent dosyası iniyor. Başka bir link daha atıyorum o site de güvenilirdir. Linkin adresini kopyalayın, tıklamayın çünkü DH ref ekliyor linke ve çalışmıyor. Link 1:https://web.archive.org/web/20180312075729/http://mirror.corenoc.de/digitalrivercontent.net/
    Link 2:https://the-eye.eu/public/MSDN/Windows%207/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StG 44 -- 25 Şubat 2019; 21:58:52 >




  • gulnare G kullanıcısına yanıt
    Kullandığım HDD gürültülü çalışıyor biraz da ondan kurtulmak için M2 almayı düşünmedim zaten aynı hızı alacağım. Sandisk hakkında şüphelerim vardı sanırım +100 Tl verip en iyisini almak daha makul en azından 4 5 yıl kafa rahat olur gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evdeki i3 2100 işlemci 6 GB ram ve 6750 1 GB ekran kartlı taka tuka için SSD alacağım. En ucuzunu alacağım muhtemelen de amazon.com.tr den almak istedim açıkçası en azından arkasında dururlar diye de sıcak fırsat göremedim orada.
    Tavsiye var midir? Kriterim yarın sipariş edeceğim çarşamba bana ulaşsın (Kütahya'da yaşıyorum)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sıcak fırsatlar konusu tech konusuna dönmüş. linkleri göremiyoruz yardımınızı başka yerden alın.
  • StG 44 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler...
  • Eisenmate E kullanıcısına yanıt
    haklısınız,pardon
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fatihburak95

    Evdeki i3 2100 işlemci 6 GB ram ve 6750 1 GB ekran kartlı taka tuka için SSD alacağım. En ucuzunu alacağım muhtemelen de amazon.com.tr den almak istedim açıkçası en azından arkasında dururlar diye de sıcak fırsat göremedim orada.
    Tavsiye var midir? Kriterim yarın sipariş edeceğim çarşamba bana ulaşsın (Kütahya'da yaşıyorum)
    https://www.incehesap.com/120-gb-james-donkey-jd120-ssd-disk-fiyati-38640/

    Ben aldım 24 satte geldi. Sorunsuz olarak kullanıyorum. Üç yıl bire bir değişim beni cezbetti.




  • Hepsiburadadan 250 GB M2 Samsung Evo 970 i HB den uygun fiyata aldım. Gezerken gördüm sepete ekledim. Ve aldım.... Sonrasında (5 dk sonra) fiyat tekrar 550 civarına çıktı.

    Foruma konusu açılmamış şaşırdım. Şahsen SSD ihtiyacım vardi ve aldım ama kendini bilmezler 10 tane sipariş çekecekti, adamlar kullanacaktı hepsini iptal edecekti. Kargoya verilmiş bugün SMS geldi.

    Bu arada, 500 GB sıfır SATA 3 SSD ile kafa kafaya takas yapabilirim ilgilenen varsa, ya da 2x 240 GB lik Sata 3 SSD ile de olabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihburak95 -- 28 Şubat 2019; 14:29:37 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fatihburak95 kullanıcısına yanıt
    Hocam bari linki burada paylaşsaydın belki denk gelip alırdık bitane

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vuslatteri

    Hocam bari linki burada paylaşsaydın belki denk gelip alırdık bitane
    Hocam inanın kredi kartını girdim onayladım kontrol etmek için tekrar girdiğimde yoktı. Sıcak fırsatlara yazmazdım zaten de burada olsaydı paylaşılabilirdi belki evet
  • fatihburak95 kullanıcısına yanıt
    Böyle fırsatı yakaladığınız için sevindim hocam adınıza. Bu tarz bir ssdye ihtiyaç olduğundan söyledim sizde haklısınız hemen bitirmişlerdir

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • WD green m2 ssd 240gb 213 tl almayı düşünüyorum.. ama geçiş evresi nasıl olacak? yani hdd şuan win10 yüklü fakat m2 ssd yi taktından sonra işletim sistemini win7 olarak m2 ssdye kurmak istiyorum ama o win10 ne olacak? win10 dan nasıl win7 ye geçerim? fazla bilgim ve tecrübem yok..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: snl_

    WD green m2 ssd 240gb 213 tl almayı düşünüyorum.. ama geçiş evresi nasıl olacak? yani hdd şuan win10 yüklü fakat m2 ssd yi taktından sonra işletim sistemini win7 olarak m2 ssdye kurmak istiyorum ama o win10 ne olacak? win10 dan nasıl win7 ye geçerim? fazla bilgim ve tecrübem yok..
    bende aynısını yaşadım
    şöyle yaptım
    eski harddiskin c'sindeki (windowsun olduu partition)değerli şeyleri D ye attım ve C kısmını tam biçimlendirdim.Programlarıda tekrar indirip ssd ye kurdum malum programlar ssd olmalı diye.

    Eğer hem harddisk hemde ssd aynı anda kullanabiliyorsanız çok kafanıza takmayın ssd ye windows 7 yi kurun.sonra yavaş yavaş harddiskteki değerli şeyleri arşivlersiniz en sondada tam biçimlendir yaparsınız kendine gelir harddisk.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 07kubi07 kullanıcısına yanıt
    ilginç ve mantıklı bir yöntem.. programlar derken yani işletim sisteminde kullandığınız genel programlar office - adobe reader - firefox vs vs. tarzı programları win7 yi kurduktan sonra zaten M2 ssd nin olduğu yere kuruyosunuz.. normal hdd yi zaten C ve D olarak böldüğünüz için bu durumda.. win10 dan win7 ye geçmeyi zaten bilmiyorum.. o yüzden m2 ssd yi aldıktan sonra en mantıklı ve hızlı yolla win7 yi kurmalıyım cihaza.. bakalım bu yöntem bi kenarda dursun..

    sizde ilerleyen dönemde galiba m2 ssd işletim sistemi + hdd bölünmemiş tek yedek arşiv olarak kullanmayı düşünüyosunuz? böylece win10 dan kurtulmuş olacaksınız.
  • Arkadaşlar merhaba
    Geçen gün Samsung 970 Evo plus nvme ssd aldım. Bugün ssd ye Windows 10 kurdum bilgisayarin açılış hızında hiç bir değişiklik olmadı. Yaklaşık 1.5 dakikada açıliyor. Tüm driverlari yükledim sistem güncellemesini yaptım bios güncellemesini yaptım ama açılış hızı hiç değişmedi. Bu konuda yardımcı olabilecek kimse var mı? (bilgisayarim msi pl62 7rc notebook)
    Şimdiden teşekkür ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 577578579580581
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.