Şimdi Ara

Şansımıza 1 tane yakaladık (Kuga içerir) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
2.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nejoz

    İlk olarak sizi bilgilendireyim 1.6 motora sahip olması zaten vergi anlamında baya bir yükten bizi kurtariyor bu sayede her halikarda bize + olarak dönüyor . Bizim araç 3000Km de ve genelde şehir içi kullandık 10.8 ortalama gösteriyor . Araç boyutlarına göre normal yakıyor , performanslı kullanım ile 12 13 leri görebilir ama normal bir şekilde kullanırsanız 11,10 hatta 9 gibi rakamlari görürsünüz , şehir dışı zaten 6 ve 7 arası yakiyor onun dışında verdiğimiz paraya değer bi araç aldığımızı düşünüyorum , darısı sizlere , yardımcı olabildiysem ne mutlu , İyi forumlar

    cevap yazdığınız için teşekkür ederim öncelikle ki tüketiminiz güzel gerçekten gerçek bir 4x4 ve otomatik vites araca ihtiyacım var bakalım ford müşterisiyiz iyi bi fiyat alırsak bizde :)




  • ensnksr kullanıcısına yanıt
    Hocam C-Max'i nasıl buluyorsunuz ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nejoz

    Hocam C-Max'i nasıl buluyorsunuz ?

    c maxten memnunum bence mpv sınıfının fiyat olarak ve sorunsuzluk anlamında en iyi aracı eski araçlarımla çok sıkıntılar yaşadım fransız ikiside :) biri 10 binde diğeri 20 binde sattım bunu aldım peşinden 10 bin km oldu bununla yine saha servise gitmedim çok şükür :) ancak otomatik almam lazım eski aracım otomatik vitesti bu düz evdekiler isyanda
  • ensnksr kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam en yakın zamanda aramıza bekliyoruz hadi iyi forumlar iyi günler nice senelere
  • @Kahlenberg68

    Bilmediğiniz araçlar hakkında atıp tutmayın...eski captiva ile yenisini çorba yapmışsınız...yenisi doğru 4*2, ama 150 beygir değil, 163 beygir.

    Ek donanımarla 100 bine gelen bir araç kuga...captiva 90 bindi, son indirimle birlikte full u 85 bine alınıyor...5000 tl ek donanımla, navigasyon, zenon gibi esksikleri de kapatılır. 90 bine alınır.

    Şu kugada olup captiva da olmayan bir sürü özellikten 5-6 tanesini sayar mısınız? Ben captivada olup, kugada olmayan bir kaç şey söyliyim.

    2,0 dizel motor..şehiriçi 10 lt dizel yakıyor(yenileri eskilere göre 1 lt az yakıyor)...tl olarak %20 daha az yakıyor yani.
    Üç boyutta da captiva daha büyük...aralarında 300 kg kadar fark var.

    Elektronik park freni
    Isıtmalı koltuklar
    7 koltuk vsvs.

    Kuga da iyi araç...parasını hakediyor bence...ama kugayı övmek için, captivaya bok atmaya gerek yok...ikisi de parasını fazlasıyla hakediyor, birinin diğerine göre ufak tefek artıları olabilir...sonuçta yakın araçlar bence.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dalio -- 29 Aralık 2013; 17:23:14 >




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.