Şimdi Ara

W205 MERCEDES C-Class ANA KONU (48. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17.121
Cevap
187
Favori
1.187.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: deblis

    BUGÜN BAYİDE (GÜLSOY) ÖN SİPARİŞİ VERDİM.
    AMG PAKET VE EKSTRA DONANIMLI BİR ARAÇ İÇİN 170TL CİVARI FİYAT VERDİLER VE KURUŞ İNDİRİM YAPMADILAR.
    İŞİN EN İLGİNÇ YANI EYLÜL TESLİM DİYORLAR. DİĞER BAYİLERDE DAHA ERKEN TESLİM TARİHİ VARSA O BAYİYE KAYDIRICAM SİPARİŞİ.
    KONU HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VARMI? TEMMUZ TESLİMİ OLABİLECEK KOTASI OLAN BAYİ VARMI?
    TEŞEKKÜRLER

    170.000 TL ödeyeceğiniz bir araca istediğiniz gibi donanım seçebilmeli, konfigure edebilmelisiniz, bana da çok mantıklı gelmedi, yol yakınken bence yine düşünün, sonuçta D sınıfı bir arabadan bahsediyoruz, hiç olmazsa içini istediğiniz gibi doldurabilmelisiniz,

    Karar sizin, seçim sizin, bize de aracı alırsanız hayırlı olsun, güle güle kullanın demek düşer.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: yasinozkan

    Kafanızı karıştırmak gibi olmasın da :)) bir arabaya, 1.6 motor bir arabaya hemde orta sınıf bir arabaya 1 7 0 . 0 0 0 tl.

    Haklısın ama orta sınıf kavramı biraz olmamış gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: coolcool


    quote:

    Orijinalden alıntı: yasinozkan

    Kafanızı karıştırmak gibi olmasın da :)) bir arabaya, 1.6 motor bir arabaya hemde orta sınıf bir arabaya 1 7 0 . 0 0 0 tl.

    Haklısın ama orta sınıf kavramı biraz olmamış gibi


    arkadaş belki aracın ebatları için orta sınıf demiş olabilir veya çok zengindir. C serisi ona orta sınıf geliyordur.

    forumda hergün 10 bine, 20 bine, 30 bine, 40 bine araç tavsiyesi diye bir sürü konu açılırken, Türkiye gerçeğinde sıfır C serisi sınırlı sayıdaki belli bir kesimin ulaşabileceği bir araç olacaktır bu fiyatlarla. orta sınıf ancak en az 4-5 yıl sonra 2. ele düştüğünde belki olabilir. oda Türkiye'de halka yansıyacak şekilde gelir düzeyi artarsa.




  • ARKADAŞLAR HEPİNİZ HAKLISINIZ ANCAK FİYATLARI BEN BELİRLEMİYORUM :( BANA KALSA C SERİSİNİN TAVAN FİYATI 150 OLMALI AMA DEVLET BABA SAĞOLSUN
    NORMALDE ARACIN TÜM EKSTRA DONANIMLARI DAHİL TÜRKİYEYE GELİŞ BEDELİ 100.765TL :) YANİ 70.000TL VERGİ ÖDÜYORUZ.
    C SERİSİNDE AYNI ÖZELLİKLERDE 3 VE 5 SERİSİNE BAKTIM ANCAK NE YAZIKKİ İKİSİDE UÇTU GİTTİ
    3 SERİSİ 185.000 TL YE 5 SERİSİDE 230.000TL YE ÇIKIYOR.
    KALDIKİ HIGHLINE BİR GOLF BİLE BU ÖZELLİKLERİ EKLEYİNCE 100.000TL Yİ GEÇİYOR.
    YENİ C SERİSİNİ GİDİP GÖRMÜŞ İÇİNE OTURMUŞ BİRİ SANIRIM NE 3 NEDE 5 SERİSİYLE KIYASLAMAZ KALİTEYİ DİYE DÜŞÜNÜYORUM.
  • Deblis arkadaşımız haklı.

    3.16 Bmw 136 bin tl. m paket. Ki bu araç 136 hp,c180 amg kadarda dolu değil. 3.20D fiyatı aldım 194 bin tl. F30 yakında makyaja gidecek yani kasa eskidi. Evet fiyatlar yüksek ama gördüğünüz gibi sadece yeni c için değil. Birde sürekli 170 bin tl deniyor c için.araç 150 bin Tl amg. Ekstraları karıştırmayalım,m paket ile amg karşılaştıralım.yada istereniz standart amg seviyesine getirin 3.16 i yi. Birde öyle fiyat karşılaştırması yapın.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cok soylenmistir ama o ekran gercekten olmamis okul servislerinin taktiklari navigasyona benziyor 200 liralik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gecen ay bmw satışları arttırmak için indirim yapıyordu.bu ay indirim yaptımı bilmiyorum.ama rekabet için bmw nin indirim yapması lazım bence yoksa mercedes daha cok satar bence.karşılaştırma olsa iki marka arasında fiyat ve indirim oranı olarak daha iyi bir karşılaştırma olur.varmıdır karşılaştırma fiyat olarak.
  • selcukakman S kullanıcısına yanıt
    Led teknolojisi yeni olduğu icin buyuk ihtimal ile kanunda henuz far yıkama zorunluluğu yok ancak yakında led ler icinde boyle bir zorunluluk gelir mi acaba ? Birde far yıkama opsiyon listesinde de yok sanırım suan . Ozellik olarak alamıyor muyuz far yıkamayı ?
  • Ben c yide 3 ü de 5i de inceledim. Tamam kalite olarak 3 ün baya bir üstünde ama 5 le kıyaslanamaz. 5 üst segment rakibi bile olamaz, ezer geçer sadece yolda verdiği güven bile c nin kat ve kat üstünde.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: deblis

    ARKADAŞLAR HEPİNİZ HAKLISINIZ ANCAK FİYATLARI BEN BELİRLEMİYORUM :( BANA KALSA C SERİSİNİN TAVAN FİYATI 150 OLMALI AMA DEVLET BABA SAĞOLSUN
    NORMALDE ARACIN TÜM EKSTRA DONANIMLARI DAHİL TÜRKİYEYE GELİŞ BEDELİ 100.765TL :) YANİ 70.000TL VERGİ ÖDÜYORUZ.
    C SERİSİNDE AYNI ÖZELLİKLERDE 3 VE 5 SERİSİNE BAKTIM ANCAK NE YAZIKKİ İKİSİDE UÇTU GİTTİ
    3 SERİSİ 185.000 TL YE 5 SERİSİDE 230.000TL YE ÇIKIYOR.
    KALDIKİ HIGHLINE BİR GOLF BİLE BU ÖZELLİKLERİ EKLEYİNCE 100.000TL Yİ GEÇİYOR.
    YENİ C SERİSİNİ GİDİP GÖRMÜŞ İÇİNE OTURMUŞ BİRİ SANIRIM NE 3 NEDE 5 SERİSİYLE KIYASLAMAZ KALİTEYİ DİYE DÜŞÜNÜYORUM.


    Hemen devlete yüklenmeyin, emin olun devlet bu verginin yarısını almasa araba fiyatları yine düşmez, aynı kalır, aradaki fark bayinin cebine iner, hatırlarsanız ÖTV indirimi olduğunda depolarda araç sakladılar, satmadılar ya da yakınlarına eşe dosta verdiler önce, sonra bir iki göstermelik fiyat düşüşü ve araç yokluğunun ardından fiyatlar eski seviyesine geldi, yine aynı fiyatlardan araç sattılar, aradaki fark VATANDAŞIN CEBİNE DEĞİL, BAYİLERİN, PLAZALARIN CEBİNE GİRDİ. (plaza altı arabaları saymazsak... (başka bir tabir aklıma gelmedi)

    Şu andaki durum ise şu ; Devlet ben vergimden vazgeçmem, ÖTV'mi alırım diyor, bayiler, plazalar da ben karımdan vazgeçmem, paramı alırım diyor, olan yine her zaman ki gibi VATANDAŞA oluyor, ama sanmayın ki ÖTV indirimi olursa aradaki fark vatandaşa kalacak, öyle bir durum yok, ancak satışların düşmesinden mütevellit ÖTV inse de inmese de indirime gitmek zorunda kalacaklar, bu çok açık, bekleyen kazanacak bu piyasada.

    Ayrıca bu aracın ederi maksimum 140.000 TL, yani 135.000- 140.000 TL aralığı, fiyatların yükselmesinden mütevellit sizi de bizi de bu aracın AMG paketinin 150.000 TL olduğunu kabul ettirmek isteyen firmalar var, ama görünen o ki bir kaç ay sonra, ya da yıl sonuna doğru fiyatlar da ciddi bir düşüş bekliyorum. Ancak Mercedes bu seneyi gözden çıkarmış, kotaları düşük tutmuş ve satış kaygısı yaşamıyorsa o zaman durum değişir, bu da firma politikası bir durum olur, ama er ya da geç fiyatlara direnemeyip indirime giderler piyasadaki bu durgunluk devam ederse.

    C180 sonuçta D sınıfı bir araba, 170.000 TL 1.6 motor 5.20i'nin sıfırını alırsınız, varsın biraz donanımı az olsun, Comfort + Premium paketli bir 5.20i serisi gayet güzel iş görür.

    170.000 TL verdiğiniz Mercedes C180'in ağzına kadar dolu olması, böyle ise bir nebze kabul edilebilir bir fiyat, ancak donanım eksikliği varsa hala o zaman durup düşünmek gerekir.




  • Bmw 3 serisini test etmiş, almayı düşünmüş, sonra sırf manuel freni var diye vazgemiş biri olarak şunu söyleyebilirim ; 3 serisi güzel bir araba, otomatik şanzımanı çok başarılı, daha iyisi yapılamaz bence günümüz şartlarında, ayrıca yol tutuşu da çok iyi.

    Sürüş zevki ve şanzıman açısından olaya yaklaşırsak ben 3 serisini tercih ederim, ancak araba alırken kendi adıma öncelik konfor, tasarım ve donanım'dan geçtiği için Mercedes C180 bu konuda daha başarılı ve daha yakın geliyor bana.

    C180'in iç dizaynı çok başarılı, kasa olarak da iyi işi çıkarmışlar, 3 serisinde simetriyi bozan manuel freninin olması çoğu kimse için gereksiz bir detay da olsa beni aracı almaktan vazgeçiren önemli bir husus.

    C180'deki tablet ekran gerçekten hayal kırıklığı, bunu yapan adamı hiç mi uyarmadılar da böyle garabet bir şey yaptı, araçta kötü durmasa da sonuçta emanet gibi duruyor, aracın markası Mercedes değil de Renault olsaydı herkesi bu aracı almaktan vazgeçirirdi, kısacası markadan ve iç dizaynın başarısından kurtarıyor Mercedes.

    Kısaca 3 serisinin C180'e, C180'in de 3 serisine üstünlüğü yok, sadece Mercedes yeni kasa olmanın, başarılı iç ve dış tasarımın meyvesini yiyor, hepsi bu, o da yiyebilirse.




  • Ne BMW ne Mercedes hayranıyım! Her 2 markayı ve VW AUDI ve Japonları severek kullanmış mümkün olduğunca takip eden biri olarak: Yeni C 180, ve genelinde yeni Mercedes Tasarımları gerçekten kesinlikle otomotiv sanayide bir benchmark yaratacak niteliğinde...
  • Yazın 150.000 satılan e180ler vay anam vays19.gif]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Litheart kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz gibi ekran estetik açıdan çok iyi durmuyor ama kullanışlılık açısından göz hizasında olduğundan daha güvenli bir kullanım sunuyor gibi ancak menülerin kullanışlılığı nasıl bilemem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aralık ayında 520i 144bin tl ye alınmıştır,aynı şekilde e180 ler 155bin civarı idi.Bu araca amg için 160 ve üstü vermek keriz silkelemektir.Bir seneye kalmaz kampanya ayağına fiyatları çekerler.
  • bence fiyatlar bilerek bu kadar yüksek tutulmuş kabul ediyorum fiyatlar 2013 yılına göre çok yüksek vergilerden bahsetmezsek eğer(ki vergiler ciddi anlamda arttırıyor)bence bu gerekliydi çünkü mercedes artık 100.000 tl birikimi olan bir orta sınıf vatandaşa dahi araba üretmeye başlamıştı. Bu biraz saçmaydı. Ayrıca bundan 20 sene önce mercedes erişilmez bir arabaydı. Şimdi c180 ler piyasada şahin - doğan gibi geliyor.

    En azından bundan sonra prestiji tavan yapacak. Zaten arabaya yurt dışında mini s-class deniyor bu kadar kaliteli bir araç bence normal fiyatlara satılıyor dersiniz ki illa almak istiyoruz o zaman 121.000 tlye style model alabilirsiniz milas mengerlerde gittiğimde de yetkili bayan style modelini tavsiye etmediğini söyledi (AddText(''))



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orkun2000 -- 29 Nisan 2014; 13:09:15 >
  • Bugün gittim inceledim fiyatı görünce en güzel yine eski kasa dedim. :) Şaka bir yana fiyatlar hayli şişkin ayrıca AMG araç bu Maslakta " Mercedes Has Otomotiv'de " araçları soranlar fiyat alanlar yada araç alanlar var. Ama ben yine dizel otomatik bekleme taraftarıyım ayrıca bu araç 178.000 TL Civarıydı sanırım 1.6 Dizel Otomatik 200.000 TL yi görür mü AMG Fiyatı ? Yada bu fiyatlardan sonra 2. el mi beklemek yada Bmw 320D mi almak gerek ? Ki bu donanımlar onda yok ? Bluetooth üzerinden müzik dineleme bile. Sanırım Yeni C lerin ve fiyatlarının oturmasını beklemek lazım.

    Tabi sipariş verip heyecanla yeni araç bekleyenleri tebrik ediyorum. Umarım tez zamanda araçlarına kavuşurlar.

    Bizde yeni araçlarında yorumları zevkle okuruz.
    W205 MERCEDES C-Class ANA KONUW205 MERCEDES C-Class ANA KONUW205 MERCEDES C-Class ANA KONUW205 MERCEDES C-Class ANA KONUW205 MERCEDES C-Class ANA KONU




  • O ekranı söküp ipad gibi kullanabiliyoruz sanırım.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: orkun2000

    bence fiyatlar bilerek bu kadar yüksek tutulmuş kabul ediyorum fiyatlar 2013 yılına göre çok yüksek vergilerden bahsetmezsek eğer(ki vergiler ciddi anlamda arttırıyor)bence bu gerekliydi çünkü mercedes artık 100.000 tl birikimi olan bir orta sınıf vatandaşa dahi araba üretmeye başlamıştı. Bu biraz saçmaydı. Ayrıca bundan 20 sene önce mercedes erişilmez bir arabaydı. Şimdi c180 ler piyasada şahin - doğan gibi geliyor.

    En azından bundan sonra prestiji tavan yapacak. Zaten arabaya yurt dışında mini s-class deniyor bu kadar kaliteli bir araç bence normal fiyatlara satılıyor dersiniz ki illa almak istiyoruz o zaman 121.000 tlye style model alabilirsiniz milas mengerlerde gittiğimde de yetkili bayan style modelini tavsiye etmediğini söyledi (AddText(''))

    bayan ne anlar donanımdan maksat daha fazla pahalı olan arcları satmak.style donanımda yeterli.birde led far aldımı yeter.




  • bugün gittim gördüm dışı çok güzel beğendim, ama içi OL MA MIŞ, begenmedim , w204 ile karşılaştırırsak yeni kasa dış güzellik eski kasa iç güzellik derim :) gel gelelim ruhlar aleminde de yaşamıyoruz :)yeni kasa alınır
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.