Şimdi Ara

REEDER A8i 16GB/A8i 32GB - ANA KONU//ANDROID 4.4.2 GÜNCEL SÜRÜM (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.390
Cevap
14
Favori
111.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bende electrowlord mağazasında ürünü inceledikten sonra bimeks internet sitesinden sipariş verdim( world kart özel %5 ekstra indirim ve 20tl wp kampanyaı olduğundan). ekranda bastırınca bozulma olayı bütün dokumatik ekranlarda olan bişeydir ben mağazadaki butun samsung asus çinli ve apple urunlerınin hepsınde önden ve arkadan bastırarak mukavamet denemeleri yaptım ve hepsinde ekrdan anlık renk dağılması oluştu yani bu reeder özgü bir soru değil. tableti normal kullanımda böyle bir sorun olmadığı için pekte kafaya takılcak bir konu değil ben ürünü özellikle intel chipsetinden dolayı tercih ettim yoksa asus memopad 7HD alıcaktım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Acemi85

    quote:

    Orijinalden alıntı: PeaxeL


    quote:

    Orijinalden alıntı: Acemi85

    quote:

    Orijinalden alıntı: Oguzhan97

    3g benim için önemli değil. Ama şimdi bu 2 tablet arasında 200 tl fark var. biri bimekste 460 diğeri 670. ki bir ara 600 dü şimdi indirimli hali 670 nasıl oluyor da fiyat artışı oluyor anlamıyorum zaman geçtikçe ucuzlaması lazım.neyse bence bu 200tl fark gayet normal. şimdi birinde samsung kalitesi var bu zaten ayrı bir fark. ekran olarak daha iyi. ayrıca samsungun tablet 1.5 gb ram. ama ben reedera pek güvenmiyorum. neden diye sorarsanız bimeksten reeder a8r almıştım. dokunmatik ekrana dokunmadığım halde kendi kendine biryerlere dokunuyordu. gittim sağolsun bimekste sorun çıkarmadan aynısıyla değiştirdiler. o tablette de aynı sorun çıktı. gittim iade ettim paramı aldım. yani şimdi bana bu sorun bütün hepsinde var algısı oluştu en azında a8r modeli için. acaba a8i'de de böyle bir sorunla karşılaşır mıyım?

    Son olarak bence verilir samsunga 670tl ama o tablette de wifi bağlanma sorunu olduğu yazmış birkaç arkadaş. kafam karıştı yani. yine de gidip tableti ele almak gerekiyor bir mağazada.

    Ben cumartesi günü gidip hem samsungu hem a8i yi inceledim ve a8i aldım. Samsung görüntüsü ne kadar canlı olsada a8i performans olarak çok daha iyi. Rahat 1 saat inceledim. Ayrıca wi-fi beni şaşırttı. 4 kat alttaki komuşunun modemine tek diş de olsa bağlanabildim :) İyi ki a8i almışım. Tavsiye edip beni tablet derdinden kurtaran Hyperious a teşekkürler. Tablete whatsapp ta kurdum (Tabi telefonunuzdaki iptal oluyor o zaman. Anca whatsapp kullanmadığınız telefonunuz varsa işe yarar) Ayrıca mağazadan alınca kılıfta hediye ettiler. Stand olarak ipaddeki gibi kullanılabiliyor. Malzemede gerçekten çok kaliteli.

    Hocam tabletin ekranına bastırınca görüntü bozuluyor mu böyle dalga dalga renkler falan oluşuyor mu ?

    Abartı bastırırsan bastırdıgın yer kadar ufak oluyor ama bu çok normal böyle şeylere takılma.

    Hocam ama diğer tabletlere bastırdım öyle bir şey gözlemlemedim buda bende şüphe uyandırdı gerçekten normal diyorsanız alacağım.




  • Evet arkadaslar bugun ben de bu tabletten aldim hizli ve saglam on ve arka kamera idare eder ancak malzeme kalitesi ve islem hizi mukemmel otg destegi ve 3g dongle modem destegi var cihaz modemi gordu ancak internete baglanamadim bilen arkadas yazarsa memnun olurum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar biriniz büyük oyunlarda test edebilir misiniz?

    ve de içi doldukça kasma olmuyor mu
  • Şu ürün için tek eksik gördüğüm şey HDMI çıkışı olmaması..
  • hdmi konusunda haklısınız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reeder a8i kullananlar sizce artes q1003 mü yoksa a8i mi ? Cevap bekliyorum mühim :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hsnizmir

    Reeder a8i kullananlar sizce artes q1003 mü yoksa a8i mi ? Cevap bekliyorum mühim :)

    Bugun aldim tablet cok akici mukemmel 10 numara 5 yildiz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hsnizmir kullanıcısına yanıt
    artes q1003 'te 1.6 ghz hızında çalışan 4 çekirdekli rockchip 3188 var ki bu işlemci modeli hakkında pek iyi sözler duymadım. ama 2 gb rami var. ayrıca sizin nasıl bir ekran istediğiniz de önemli. 10.1 gibi büyük mü, 7.9 gibi taşınabilir mi?

    reeder a8i de ise 2.0 ghz hızında çalışan intel z2580 çift çekirdekli işlemci var. tekno seyir'i normalde de takip ederdim şimdi onların bu tablet hakkında inceleme yapması çok mutlu etti beni onlara göre tablet iyi :) 1 gb ram olması biraz kötü 2 gb olsa bir de hdmi çıkışı olsa tadından yenmezdi ama bu haliyle bile bence alınır. ben zaten bimekste inceledim tablet süper.arayüzünde hiçbir problem yok internet performansını da beğendim ama oyun performansını bilemem çünkü bir subway surfers bir de angry birds vardı ki bu oyunlar çok da performans isteyen oyunlar değil. ama incelemelere göre oyun performansı da iyi tabletin. yarın da almayı düşünüyorum tableti.




  • arkadaşlar oyun konusunda şunu soyleyim tablette samsung s4 de kullanılan gpu kullanılmış s4 ün oyun performansı neyse tabletinde aşagı yukarı o işlemciye gelince intelin işlemcisi gayet hızlı ve akıcı çift çekirdek 2ghz hızında bir işlemci intel işlemci ile android işletim sisteminin uyumsuz verimsiz oldugunu soyleyen cahil insanlara da inanmayın tabletin + ve - lerini tekrar belirteyim

    - tam dolu şarjla 4 saat oyun wifi ile 5-6 internet gezintisi
    - işlemcisi gayet iyi donma takılma kasma ..vs yok
    - yaklaşık 9.5 gb boş alanı kullanıcıya bırakıyor
    -sd kart destegi otg ve 3g dongle modem detegi var gelelim kotu tarafına

    -ıps panel kullandıgından belki ama samsung kadar cafcaflı parlak abartılı renkte ekranı yok
    -kamerası 5mp ipad mini de 5 mp ancak arada yadsınamayacak kalite farkı var belki yazılım kokenli kamera çok kötü degil ipad mini gibi iyi de degil orta halli bir de bazen netleme sorunu var
    -kutu içerigi kullanım klavuzu yetersiz otg kablo hediye kılıf olabilir klavuz ayrıntılı olabilirdi
    -wifi çekim kalitesi orta düzeyde ancak baglantıda sorun yok dahili antenle ilgisi olabilir

    avea jet modem var ZTE190 modeli otg den bagladım ancak ayarlarını yapıp internete baglanamadım

    466TL gibi bir fiyata bu tableti kendim aldıgım gibi sizlere de tavsiye ederim




  • ALINTIDIR

    Z2580 modelinde Clover Trail+ platformunun temel alındığına işaret ediyor. Görselden de anlaşılabildiği gibi bu yeni işlemci Medfield'in güncellenmiş versiyonu şeklinde geliyor. Daha doğrusu Clover Trail+ işlemciler (Z2580), Medfield'in (Intel Atom Z2480) yerini alacak. Clover Trail+ temelli Intel Atom Z2580 işlemci, Intel Atom Z2480'e oranla 2 kat daha yüksek işlem gücü sunuyor. 32 bit bellek kontrolcüsünün yer verildiği, çift çekirdekli PowerVR SGX 545 biriminin bulunduğu çift çekirdekli yeni işlemcide çekirdek başına L2 önbelleğin sunulduğunu da ekleyelim.

    Bu işlemcinin kullanıldığı cihazlar, eski nesil Intel Atom işlemcilere oranla daha yüksek performans sağladığı gibi güç tüketimi konusunda da etkisini gösteriyor. Yani bu alanda da eski Intel Atom Z2480'e göre yüksek performans sunuluyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TUFANER -- 28 Aralık 2013; 1:21:04 >
  • TUFANER kullanıcısına yanıt
    http://www.youtube.com/watch?v=TGr3L2LFRWk
    bu videodaki kılıftan hediye olarak vermediler mi? nerden aldın?
  • arkadaşlar bu tableti almayı düşünüyorum açıkçası çok beğendim sizce güncelleme gelir mi ?
  • hayır hediye kılıf verilmedi
    bazen firmalar sineğin yagını hesaplıyor 5TL lık OTG kablosunu kutu içine ekleseler sanki zarar etcekler
  • TUFANER kullanıcısına yanıt
    bimekse gittim bugün sordum hediye kılıf veriyonuz mu diye. evet veriyoruz dedi.
    ama reeder'ı almadım. çünkü wifi çekişine baktım benim wifi çekişini çok da beğenmediğim telefonum samsung galaxy gio 'dan daha kötü çekiyordu.

    benim telefonun 2 çektiği yerde o 1 çekiyordu. benim telefonun 3 çektiği yerde o 2 çekiyordu. benim evin içinde bu telefonumla 2 diş çekiyor salonda o halde reeder 1 diş çeker. o zaman internet hızı da yavaş olur. o yüzden biraz daha düşüncem. o bimekste internete bağlanamadım zaten onun için de tam kararımı veremedim. bir de internete bağlanabilceğim bir yere gidip deniyecem reeder a8i ve samsung tab 3 8" in internet performansını.
  • bimeksin hangi şubesine sordunuz? Bir de kameranın oraya yakın bir yerde wifi anteni var orayı elinle kapatınca çekim düşüyor
  • TUFANER kullanıcısına yanıt
    maltepe park carrefour 'daki bimekse sordum.
  • benim için en önemli konuların başında 3G bağlantısı. bulunduğum yerde wifi bulmam çok zor, küçük bir yerdeyim. evimde internet yok. elimdeki cep telefonunun Pc Suite programıyla laptoptan internete girebiliyorum. A8i ile cep telefonunun Pc Suite programını kurup internete bağlanabilir miyim? deneyen var mı?
    Tüm foruma hayırlı günler...
  • ukaley U kullanıcısına yanıt
    Hocam Pc Suite Nokia'ya özgü bir şey olduğundan bağlanamazsın.
  • Arkadaşlar yanlış anlaşılma olmasın, cihazda Mini Hdmi değil de micro Hdmi mevcut sanırım
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.